HomeAvalanche (AVAX)Hoe en waar Avalanche te kopen
Avalanche logo
Avalanche met eToro

Hoe en waar in 3 stappen Avalanche (AVAX) te kopen

Avalanche logo
Avalanche (AVAX)
...
24u prijsverandering
...
7-daagse prijsverandering
...
Marktkapitalisatie
...

Avalanche is, door drie blockchains in plaats van één te hebben, een zeer schaalbaar en interoperabel platform met een innovatieve manier om veelvoorkomende schaalbaarheidsproblemen op te lossen. Deze functie verbetert de transactiesnelheden enorm, iets dat ook wel 'time to finality' genoemd wordt, en houdt de transactiekosten laag.

Avalanche profiteert van een actieve en betrokken community plus een sterk team dat achter haar oprichter, de eminente computerwetenschapper, Emin Gün Sirer staat. Het consensusmechanisme van de blockchain is Proof of Stake (PoS), dat vanwege de grotere ecologische duurzaamheid gekozen werd. Avalanche’s native token, AVAX, wordt op meerdere uitwisselingen flink verhandeld.

Gelijk beginnen met het kopen van Avalanche? Bezoek onze favoriete broker om aan de slag te gaan...

1
Minimale storting
$10
Promotie
Gebruikersscore
10
Begin met handelen
Omschrijving:
Betaalmethoden
Overschrijving, Overschrijving
Volledige reglementenlijst:
CySEC, FCA

Lees verder om meer over Avalanche te ontdekken en de gedecentraliseerde applicaties die op haar netwerk gebouwd zijn. En leer hieronder hoe je AVAX in drie eenvoudige stappen kunt kopen.

De 3 stappen om AVAX te kopen

Stap 1: 

Meld je bij een broker of uitwisseling aan

Meld je bij een handelsplatform aan waar jij het meest vertrouwd mee bent door de crypto uitwisselingen en brokers te bekijken die op deze pagina aanbevolen worden. Je moet hier jouw contactgegevens en persoonlijke identificatie verstrekken, waaronder een adresbewijs en een paspoort of rijbewijs.

Stap 2: Geld storten

Log in op de uitwisseling die je gekozen hebt en stort geld op jouw account. Dit doe je simpel met een creditcard of betaalpas. Je kunt dit ook via een bankoverschrijving doen, maar dit kan veel langer duren. Bovendien, iets wat veel mensen handig vinden, is ook betalen via PayPal mogelijk als het platform dit ondersteunt.

Stap 3: Koop AVAX

Nadat jouw geld gestort is, ben je startklaar om verder te gaan. Wissel nu jouw fiatvaluta (GBP, USD, EUR of een andere denominatie) om in Ethereum, Bitcoin, USDT of een andere goede stablecoin. Ga dan naar de door jou gekozen crypto uitwisseling en zoek naar Avalanche (AVAX). Je zult dan zien dat het aan verschillende andere cryptovaluta’s gekoppeld is. Kies de juiste, bijvoorbeeld AVAX/USDT als je USDT had aangekocht. Nadat je een handelspaar geselecteerd hebt, voer dan het aantal munten in dat jij wilt kopen en klik op de koopknop.

Waar AVAX te kopen

Je kunt AVAX bij een groot aantal crypto uitwisselingen en brokers kopen. Avalanche aanschaffen is eenvoudig en is binnen enkele minuten af te ronden. Hoewel er honderden brokers en uitwisselingen zijn die jouw deposito’s graag willen ontvangen, zijn ze niet allemaal gelijk. We besparen jou hier de tijd van onderzoek door een aantal van de beste aan te reiken.

1
Minimale storting
$10
Promotie
Gebruikersscore
10
Begin met handelen
Omschrijving:
Betaalmethoden
Overschrijving, Overschrijving
Volledige reglementenlijst:
CySEC, FCA
2
Minimale storting
$0
Promotie
Gebruikersscore
9.3
Verdien tot 3,5% terug in Crypto bij elke aankoop
Geen verborgen kosten of minimumbalans
Onmiddellijke handelsuitvoering
Begin met handelen
Omschrijving:
Blockfi is gemaakt om kredietdiensten te bieden aan markten met beperkte toegang tot eenvoudige financiële producten. Blockfi onderscheidt zich van andere Crypto-dienstverleners door het koppelen van concurrerende tarieven met voordelen van institutionele kwaliteit. Blockfi is de enige onafhankelijke kredietgever met institutionele backing van beleggers die Valar Ventures, Galaxy Digital, Fidelity, Akuna Capital, Sofi en Coinbase Ventures omvatten.
Betaalmethoden
Volledige reglementenlijst:
3
Minimale storting
$0
Promotie
Gebruikersscore
8.7
Verdien hoog, leen laag
Verdien tot 17% opbrengst op hun crypto
Koop munten, verdien rendement, lenen en overbrengen zonder kosten.
Begin met handelen
Omschrijving:
Celsius is er trots op een platform van samengestelde services te bieden die zijn verlaten door grote banken - dingen als eerlijke rente, nulkosten en bliksemsnelle transacties. Ons doel is om de financiële sector, één gelukkige gebruiker tegelijk te verstoren en financiële vrijheid door Crypto te introduceren.
Betaalmethoden
Volledige reglementenlijst:

Waarom AVAX kopen?

Avalanche wil het blockchain trilemma oplossen door een blockchain te zijn die tegelijkertijd veiligheid, schaalbaarheid en decentralisatie kan bieden. Net als haar concurrenten, Solana, Ethereum, Cardano en andere layer-1 platforms, maakt Avalanche het mogelijk om gedecentraliseerde applicaties (dApps) erop te bouwen.

In het eerste jaar dat het in gebruik was, werden er meer dan 350 dApps op Avalanche gebouwd. Deze omvatten gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX’s) zoals Pangolin en Trader Joe; Kalao, een yield farming platform; en Colony, een NFT platform. Avalanche heeft ook een eigen lanceerplatform voor nieuwe projecten: Avalaunch.

AVAX tokens kunnen gestaked worden om meer beloningen in AVAX te verdienen. Dit helpt het Avalanche netwerk in stand te houden. Bovendien wordt er AVAX gebruikt om voor transactiekosten te betalen en om aan bestuursbeslissingen deel te nemen die het toekomstige stappenplan van het bedrijf in banen leidt.

Naast platforms zoals Cardano en Solana heeft Avalanche zich als een koploper in de race om de suprematie van Layer-1 gevestigd. Dankzij haar snelle transacties en lage gas kosten, vermijden veel projecten nu het trage en dure Ethereum of migreren ze van Ethereum naar andere netwerken. Met Avalanche als één van de beste keuzes.

Dus als jij ook van de visie van Avalanche houdt en denkt dat het een reële kans heeft om ook na de volgende crypto winter te overleven, dan is het zeker de moeite van het bekijken waard.

Waar jouw AVAX te bewaren

Je kunt AVAX op jouw handelsplatform houden of het voor meer controle en veiligheid naar een non-custodial wallet zenden. Je kunt het ook op de officiële Avalanche wallet houden, die je van de Avalanche website kunt downloaden. Als jij liever een hoger beveiligingsniveau voor jouw crypto wilt, dan is niets veiliger dan een hardware wallet. Bekijk in de onderstaande tabel enkele van de populairste wallets die er beschikbaar zijn.

1
Minimale storting
-
Promotie
Gebruikersscore
10
Ga offline en houd je munten
1000+ munten ondersteund
Transparent veiligheid
Begin met handelen
Betaalmethoden:
Kredietkaart,
Full Regulations:
2
Minimale storting
-
Promotie
Gebruikersscore
9.3
Krijg een directe levering door het invullen van het bestelformulier en krijg je munten direct
Smart algoritme kunt u precies hetzelfde bedrag dat u hebt betaald te ontvangen
Gebruik uw creditcard of pinpas van Visa / Mastercard / Maestro om online crypto aankopen te doen
Begin met handelen
Betaalmethoden:
Full Regulations:

Om met één van deze wallets aan de slag te gaan, moet je eerst de vereiste software van de Avalanche website downloaden. Daarna ben je er helemaal klaar voor om jouw AVAX voor bewaring van de uitwisseling naar je hardware wallet te sturen.

Veel gestelde vragen

  1. Je kunt jouw AVAX op een crypto uitwisseling zoals Binance staken. AVAX kan buiten uitwisselingen om gestaked worden om het Avalanche netwerk rechtstreeks te ondersteunen. Je moet hiervoor de AVAX wallet van Avalanche downloaden en de instructies volgen om jouw AVAX te delegeren, maar dit is allemaal heel eenvoudig. Je vindt de instructies en de officiële AVAX wallet op de Avalanche website.

  2. Enkele van de beste Avalanche NFT marktplaatsen zijn Kalao, NFTrade en NFT Key. Je moet jouw wallet ermee verbinden om zo’n marktplaats te gebruiken, en de activa wordt voornamelijk in AVAX uitgedrukt.

  3. Je kunt non-custodial wallets zoals Metamask gebruiken om met de Pangolin DEX verbinding te maken. Andere compatibele wallets zijn Coinbase Wallet en Wallet Connect. Je kunt jouw tokens verhandelen en ruilen als je eenmaal met de Pangolin DEX verbonden bent.

Alternatieve cryptovaluta’s

Bekijk meer cryptovaluta’s
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.