Bitcoin Trader Recensie

Cryptocurrency-investeerders kunnen bevestigen dat het handelen met de Bitcoin en andere cryptocurrencies altijd belonend is. Als je gedisciplineerd bent is handmatig traden gegarandeerd winstgevend. Toch is handmatig traden stressvol en vermoeiend.

Om deze reden worden auto trading-applicaties zoals Bitcoin Trader ontwikkeld, zodat beleggers een handje worden geholpen bij het traden.

Wat is Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader is een cryptocurrency trading-robot, ontworpen door Steve McKay, een specialist op gebied van financiële markten.

Ondanks de naam Bitcoin Trader, kan de robot naast de Bitcoin ook in andere cryptocurrencies handelen.

Is Bitcoin Trader echt? Of is het een scam?

De meeste cryptocurrency-beleggers zijn nog steeds terughoudend over crypto-bots. Eigenlijk denken niet alleen cryptocurrency-traders, maar de meerderheid van de financiële beleggers, dat trading-robots over het algemeen oplichting zijn en helemaal niet vertrouwd kunnen worden.

Natuurlijk kunnen we zeggen dat niet alle online robotapplicaties echt zijn. Nee! Er zijn vele onechte applicaties, waardoor je extra voorzichtig moet zijn bij het kiezen van een robot.

Gelukkig is Bitcoin Trader een bewezen cryptocurrency trading-robot die al door vele beleggers is gebruikt om geld te verdienen. Daarom kan de robot worden gekarakteriseerd als een echte crypto-bot.

Hoe werkt Bitcoin Trader?

Volgens Bitcoin Trader, krijg je na registratie en activatie van auto-trading, voortdurend en gegarandeerd 85% rendement op je investering. Het maakt gebruik van een algoritme met perfecte timing, om handelssignalen te kunnen identificeren voor het plaatsen van verkoop- en kooporders.

Hoe krijg je toegang tot het Bitcoin Trader platform?

Net als bij andere crypto-bots moet je een account aanmaken en een registratieproces voltooien, voordat je toegang hebt tot de service van Bitcoin Trader. Het registratieproces is eenvoudig en gratis.

Hieronder staan de stappen om toegang te krijgen tot het platform:

STAP 1: Registratie

Als je de officiële Bitcoin Trader website bezoekt, zie je aan de rechterkant een venster om je naam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord in te vullen. Klik daarna op ¨SIGN UP¨ om een account te krijgen.

Er zijn landen waarvan Bitcoin Trader geen beleggers accepteert. Als je in een van deze landen woont, wordt dit gedurende deze stap aangegeven. Je kunt dan niet verder gaan.

STAP 2: Maak een aanbetaling

Als je eenmaal een account hebt, kun je deze activeren door een minimale aanbetaling van €250 te doen. Er zijn verschillende betaalmethodes die je kunt gebruiken. Creditkaart is de meest gangbare methode.

Je account dashboard ziet er uit zoals hieronder wordt weergeven. Je saldo kan worden bekeken onder het kopje ¨balance¨.

STAP 3: Activeer geautomatiseerde handel

Na het maken van de aanbetaling, kun je auto-trading activeren. Op deze manier geef je de Bitcoin Trader-bot toestemming om trades te plaatsen en te sluiten.

Conclusie

Bitcoin Trader is een geverifieerde Cryptocurrency trading-bot. Het is een van de meest succesvolle crypto-robots die tot op vandaag de dag zijn ontwikkeld.

Toch is het belangrijk om rekening te houden met de risico´s die gepaard gaan met de cryptocurrency-handel. Zelfs als je geautomatiseerde handelsstrategiën gebruikt zoals de Bitcoin Trader. Robots zullen af en toe verliezen maken, wat niet meteen betekend dat het oplichterij is. Je hoeft alleen maar uit te vinden of de robot winstgevend is of niet.

Een winstgevende crypto-robot zal meer transacties in winst sluiten dan in verliezen. Bitcoin Trader beloofd een rendement van 85%, wat betekend dat deze robot meer winstgevende dan verliezende trades sluit. Daarom kunnen we zeggen dat het een winstgevende robot lijkt te zijn.

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.