Het ondersteunde dataplatform van Hilton slaat toe op de Blockchainmarkt

 

Aqua Intelligence, het vertrouwde dataplatform op de blockchain, heeft de lancering van hun token-voorverkoop en de benoeming van Rick Hilton als senior advisor aangekondigd

Las Vegas, V.S. – AQUA (aquaintel.io) heeft aangekondigd dat Rick Hilton, voorzitter van de Raad van Bestuur van Hilton & Hyland en lid van de familie die Hilton Hotels oprichtte, is toegetreden tot AQUA Intelligence als senior advisor. Rick zal AQUA Intelligence vertegenwoordigen en het AQUA-team helpen om hun langetermijnvisie in verband met een radicale verandering binnen de horeca uit te dragen.

Hilton kan als Amerikaans zakenman, onroerendgoedmakelaar, uitvoerend producent en ondernemer bouwen op tientallen jaren ervaring in investeringen in hotels, resorts en commercieel en luxe onroerend goed. Hij bracht zijn ondernemerszin al vroeg tot ontwikkeling; in zijn jeugdjaren verkocht hij huis-aan-huis kantoorartikelen en tijdens schoolvakanties werkte hij als hotelbediende. Naast het succes van zijn familie in projectontwikkeling en zijn praktijkervaring heeft Hilton een van de succesvolste luxe onroerendgoedmerken in de V.S. opgebouwd.

Voor AQUA Intelligence lag de keuze voor Rick Hilton voor de hand, aangezien deze benoeming onze langetermijnverbintenis in het vormen van langdurige partnerschappen in de horeca versterkt.

“We zijn zeer verheugd dat Rick deel uit maakt van onze Raad van Bestuur als adviseur. Zijn hulp zal van onschatbare waarde zijn bij het evalueren van de complexe zaken binnen het hotelwezen en stelt ons in staat om van de grond af gegevens te verzamelen voor ons AQUA Intelligentieplatform – iets dat we nog nooit eerder hebben geprobeerd,” aldus Anthony Gelman, CEO van AQUA Intelligence.

Het team van AQUA is kort geleden gestart met de voorverkoop van de AQX Tokens, iets wat het datagestuurde platform van AQUA Intelligence op de blockchain zal versterken. De voorverkoop van de tokens zal nog tot 30 juli 2018 lopen, met een bovengrens van $50.000.000.

Rick Hilton als senior advisor Aqua Intelligence

Over deze succesvolle lancering zegt Rick Hilton, “AQUA en zijn team hechten veel belang aan een radicale vernieuwing binnen het huidige hotelwezen en ik ben er trots op om hun visie te ondersteunen.”

 

Neem voor pers en media contact op met: [email protected]

Over AQUA:

AQUA Intelligence is bezig met de ontwikkeling van een datagestuurd platform op de blockchain dat consumenten in staat stelt om hun persoonsgegevens te gelde te maken en te valideren. AQUA heeft een compleet stappenplan uitgewerkt voor het opbouwen van AQUA Intelligence en heeft bewezen in staat te zijn dit te realiseren met een bestaand product. Onderdeel van hun strategie is om gegevens te verzamelen uit hun huidige producten en uit andere bronnen, om het eerste uitgebreide profielsysteem van de branche voor de internationale markt op te zetten. Door het afstemmen van kunstmatige intelligentie met voorspellende analyses zullen deze profielen hotels en andere ondernemingen in staat stellen om hun verkopen, klantenbinding, conversie en klanttevredenheid aanzienlijk te verbeteren. AQUA is klaar om door te groeien in een sector waar miljoenen in omgaan, met een aanzienlijk marktpotentieel. Meer informatie over AQUA of de token-verkoop vindt u op aquaintel.io en u kunt helpen onze missie te ondersteunen.

Risicowaarschuwing: investeren in digitale valuta, aandelen en andere effecten, grondstoffen, valuta’s en andere afgeleide beleggingsproducten (bijv. contracts for difference (“CFD’s) is speculatief en gaat gepaard met een hoog risiconiveau. Elke investering is uniek en brengt unieke risico’s met zich mee.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen door leverage. U moet overwegen of u begrijpt hoe een investering werkt en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Het verhandelen van cryptocurrencies staat niet onder toezicht van een EU-regelgevingskader. Prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. Alle gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. Uw kapitaal is in gevaar.

Bij het handelen in aandelen loopt uw kapitaal risico.

Prestaties uit het verleden zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. De prijzen kunnen zowel dalen als stijgen, prijzen kunnen sterk schommelen, u kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en u kunt het bedrag dat u investeert, geheel of gedeeltelijk verliezen. Investeren is niet voor iedereen geschikt. Zorg ervoor dat u de risico’s en legaliteit volledig begrijpt. Als u niet zeker bent, zoek dan onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies. Deze website biedt geen beleggings-, financieel, juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies. Sommige links zijn partnerlinks. Lees voor meer informatie onze volledige risicowaarschuwing en disclaimer.