CoinMarketCap onthult het nieuwe Toilet Paper Token voor bestrijding van het coronavirus – moeten investeerders in de rij staan om het te kopen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

CoinMarketCap onthult het nieuwe Toilet Paper Token voor bestrijding van het coronavirus – moeten investeerders in de rij staan om het te kopen?

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Na het nieuws van een deal voor Binance om de site over te nemen, heeft CoinMarketCap het Toilet Paper Token als een 1 april grap op de eerste plaats gezet

Een droombeeld voor investeerders

CoinMarketCap heeft vanmorgen het ‘Toilet Paper Token’ toegevoegd aan de top van hun lijst, waardoor het zelfs op de eerste plaats staat, boven Bitcoin.

Met een indrukwekkende marktkapitalisatie van 85.5 miljard dollar en met de vermelding van een “niet op voorraad” circulerend aanbod, doet CoinMarketCap met een knipoog een verwijzing naar de reactie op de Covid-19 uitbraak en de daarbij ontstane bulkaankoop van toiletpapier (een fenomeen waar de meeste lezers alsook door getroffen werden).

Lezers hebben alsook met grote ogen kunnen aanschouwen dat de unieke zevendaagse prijsgrafiek dusdanig gevormd is om het deel van het menselijk lichaam weer te geven waarvoor toiletpapier het meest voor gebruikt wordt.

Aan het begin van de hamsterperiode in supermarkten beweerden diverse grappen op Twitter dat toiletartikelen een nieuwe vorm van geld zou moeten worden in de post-coronavirus wereld. CoinMarketCap heeft ons zo op een ironische manier het mogelijke toekomstidee aangeboden om een grenzeloze overdracht van toiletpapier mogelijk te maken, evenals de ergernis weg te nemen dat we deze rollen echt met ons mee moeten dragen om daarmee voor goederen en diensten te kunnen betalen.

In deze blog die details over het token verstrekt, beweert de geaggregeerde datasite: “TPT maakt gebruik van ‘vuile contracten’ om het totale aantal rollen bij te houden dat gebruikers (hierna de vegers genoemd) hebben gekocht…”

Evenals het inschakelen van vegers: “maak gebruik van het aantal-lagen-algoritme dat berekent hoeveel toiletpapier elk huishouden mag ontvangen.”

In één van de uitdagendste periodes in de menselijke geschiedenis is het leuk om te zien dat de crypto omgeving zijn goede gevoel voor humor heeft kunnen behouden om zo enige verlichting te bieden aan diegenen die direct door de uitbraak getroffen zijn.

Nieuw management

In ander CoinMarketCap nieuws was er gisteren de aankondiging dat Binance zich in de laatste fase bevindt van het afsluiten van een deal om deze noteringssite over te nemen.

Het gerapporteerde overnamebedrag was ongeveer 400 miljoen dollar, wat mogelijkerwijs een koopje voor de Chinese beurs is, aangezien CoinMarketCap al vrij lang het startportaal is voor crypto-investeerders om crypto valuta’s te evalueren waarin ze mogelijk willen investeren.

Binance is aantoonbaar erg geïnteresseerd in deze investering; CoinMarketCap ontving de afgelopen zes maanden namelijk 207 miljoen bezoekers, terwijl Binance er slechts 113 miljoen ontving. Dit is iets dat wijst naar de waarschijnlijkheid dat Binance de acquisitie heeft gedaan, opdat ze kunnen profiteren van dit extra webverkeer en dat nog meer klanten rekeningen zullen openen bij de uitwisseling.

Binance vergaarde eind vorig jaar naar verluidt 1 miljard dollar aan cumulatieve winst, dus dat het bedrijf nu deze winsten herinvesteert, lijkt een slimme zet om de toekomstige winstgevendheid en marktdominantie van de beurs veilig te stellen.