Ledger aanbieding: 21% korting tijdens Black Friday weekend

Deze Ledger kortingscode is helaas verlopen. We updaten de pagina bij een nieuwe aanbieding.

Ledger Nano S kopen met korting

Van 24 tot en met 27 november 2017 kunt u profiteren van een extra aantrekkelijke prijs voor de meest populaire hardware wallet van Ledger. Tijdens het zogeheten Black Friday weekend kunt u namelijk de Ledger Nano S kopen met 21% korting.

Van alle verschillende bitcoin- en altcoin hardware wallets op te markt, is de Nano S hardware wallet van Ledger momenteel een van de meest populaire. Niet gek overigens: de Ledger Nano S biedt namelijk ondersteuning voor een divers aantal cryptocurrencies. Zo ondersteunt de Nano S (net als de Ledger Blue) onder andere Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stratis, NEO, Ark, Dash en Vertcoin.

Hoewel de meeste hedendaagse cryptocurrency investeerders – waaronder u misschien – zich wellicht niet zo snel druk zullen maken om 20 euro winst of verlies, is en blijft korting toch een magisch woord waar iedere Nederlander vrolijk van wordt. Daarom stelt Cryptostart u graag op de hoogte van de volgende aanbieding:

Ledger Nano S aanbieding (black friday 2017)

Hoewel Black Friday ook steeds meer door Nederlandse bedrijven wordt gebruikt om allerlei producten en diensten te verkopen met een leuke korting, gaan buitenlandse bedrijven hier vaak toch nog net wat verder in. Zo ook Ledger: deze hardware wallet fabrikant van Black Friday (24 november 2017) tot en met Cyber Monday (27 november) een stevige 21% korting op de Ledger Nano S hardware wallet.

De actie is van toepassing op iedere Ledger Nano S bestelling, de hoeveelheid maakt niet uit. Helaas is de nieuwe Ledger Blue uitgesloten van de actie: een Ledger Blue kortingscode / actie is momenteel geen sprake van.

U kunt de Ledger Nano S kopen met korting van 24 t/m 27 november op de website van Ledger. Normaal gesproken bedraagt de Ledger Nano S prijs €69,- exclusief verzendkosten. Tijdens het Black Friday weekend bij Ledger zal dankzij de 21% korting de prijs per Nano S hardware wallet op €54,51. Hoewel iDeal betaling niet mogelijk is, zijn er verschillende betaalmethoden: Bitcoin, VISA / Mastercard of met PayPal.

Of klik hier om eerst onze Ledger Nano S kopen? Zo werkt het! te lezen.

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.