LiteBit registraties open vanaf 22 januari

LiteBit opent registratie voor nieuwe klanten.

Cryptocurrency kopen met iDeal weer mogelijk (en makkelijk) voor iedereen.

Litebit Logo (500x200)Vanwege de grote vraag naar cryptocurrencies is het de afgelopen weken lastig geweest om cryptocurrency te kopen met iDeal, of ├╝berhaupt om ergens cryptocurrency te kopen. Vanaf vandaag is dat probleem gelukkig verholpen, want vanaf vandaag kunnen nieuwe klanten weer een account aanmaken bij LiteBit!

LiteBit is een van de meest bekende Nederlandse crypto exchanges. Op deze website kunt u meer dan 50 verschillende cryptocurrencies kopen en verkopen. Op dit gebruiksvriendelijke platform kunt u niet alleen crypto kopen met iDeal; u kunt voor de meeste digitale valuta’s bovendien gebruik maken van een cryptocurrency wallet van Litebit.

Maak direct een account aan bij LiteBit om te beginnen met handelen in cryptocurrency, of lees eerst onze kopen? Zo werkt het!:

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.