HomeContact

Neem contact met ons op

Hier bij Cryptostart luisteren wij graag naar wat ons publiek te zeggen heeft.
We houden er behoorlijk van wanneer onze passie voor cryptogeld door ons publiek gedeeld wordt. Of het nu om een ​​pers- of bedrijfsonderzoek gaat of dat jij ons gewoon graag jouw mening wilt geven, je kunt deze pagina altijd gebruiken om met het Cryptostart team contact op te nemen.

Verhalen, tips of persvragen
Soms worden de beste verhalen van mond-tot-mond doorgegeven. Als je daarom een tip, verhaalidee of persaanvraag hebt, gebruik dan het onderstaande formulier en selecteer de juiste optie.

Vragen over een gastpost
We accepteren zeer zelden gastposts, omdat ze in de meeste gevallen niet aan onze redactionele richtlijnen voldoen. Als jij echter denkt dat je toch iets bij te dragen hebt dat niet-commercieel is, gebruik dan het onderstaande formulier en we nemen vervolgens contact met jou op als we geïnteresseerd zijn.

Zakelijke en reclamevragen
Wil je graag op Cryptostart adverteren of op één van de andere Investoo Group netwerkwebsites? Vind al onze advertentie-opties op de Investoo groepswebsite, waar jij voor allerlei zakelijke vragen rechtstreeks met het commerciële team contact kan opnemen.

Neem contact op

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.