Crypto Matic Recensie

Geautomatiseerde handel is altijd interessant omdat beleggers hierdoor meer tijd over hebben voor familie en vrienden. Als belegger is het belangrijk om goed op te letten, omdat scammers steeds vaker op de loer staan. Oplichters weten dat beleggers graag geld verdienen zonder uitgeput te raken, waardoor het internet vol staat met allerlei soorten neppe crypto-robots.

Het vereist zorgvuldigheid om onderscheid te maken tussen een echte crypto-bot en een fraude. Het is belangrijk om zoveel mogelijk reviews te lezen en zoveel mogelijk informatie te verzamelen over een crypto-robot, voordat je als belegger besluit om geld te investeren. Om deze reden hebben we uitgebreid onderzoek gedaan en deze review over de Crypto Matic-app samengesteld.

Wat is Crypto Matic?

De nieuwe software Crypto Matic zou 1 Bitcoin per week genereren voor beleggers. Daarnaast beweert men dat de software ontworpen werd door de ontwikkelaar David Fox.

1 Bitcoin is volgens de huidige waarde (1 Bitcoin = $3970.02) een enorme winst. Het vinden van een crypto-robot die dit waar kan maken, is zo goed als onmogelijk. De Crypto Matic applicatie kan worden verward met Cryptomathic, een op een blockchain gebaseerd betalingssysteem, welke op geen enkele manier gerelateerd is aan de Crypto Matic-app.

Is Crypto Matic echt? Of is deze crypto-bot een scam?

Dit vragen vele beleggers zich af als het gaat om het kiezen van een crypto-robot. De belegger moet er altijd voor zorgen dat hij of zij grondig onderzoek doet. Toch kan dit soms moeilijk zijn.

Als je de Crypto Matic app bekijkt, zie je dat er verschillende aanwijzingen zijn die er op kunnen wijzen dat het oplichting is. Er is bijvoorbeeld geen informatie te vinden over de werking van de robot of hoe het handelsproces wordt uitgevoerd. Daarnaast vertellen ze niets over het soort algoritme of handelsstrategie dat het gebruikt.

Ook lijken de testimonials op de officiële website nep te zijn. Geen van deze testimonials verteld duidelijk hoe hij of zij winst heeft behaald met gebruik van Crypto Matic. Vaak laat echte software schermafbeeldingen van werkelijke cijfers zien, om klanten te overtuigen van de echtheid van de software. Er zijn geen echte cijfers te vinden in de Crypto Matic reviews.

Daarnaast lijkt Crypto Matic meer op een mining pool, dan een trading-robot. Het is niet aan te bevelen als crypto-bot.

We raden aan om je geld te investeren in een geverifieerde robot in plaats van Crypto Matic.

Hoe werkt Crypto Matic?

Vul je naam en e-mailadres in, om toegang te krijgen tot het trading-platform.

Nadat je toegang verkrijgt tot je account, moet je meteen een minimaal bedrag van € 250 euro aanbetalen, wat hun aanvankelijke bewering dat deze software geheel gratis is, tegenspreekt. Het platform beweert dat ze na de aanbetaling automatisch over gaan tot het handelsproces.

Helaas is er geen uitleg over de werking van de app. Beleggers moeten blindelings investeren om vervolgens te hopen op een goede uitkomst.

Wil je een Crypto Matic-account? Ga voor een alternatief!

Het is niet veilig om je geld te investeren met Crypto Matic, omdat het geen geverifieerde cryptobot is. We raden daarom aan om een geverifieerde robot zoals Cryptosoft te gebruiken.

Hieronder beschrijven we de stappen om automatisch te kunnen handelen met de Cryptosoft-bot:

STAP 1: Registratie

Op de officiële website zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen.

Nadat je op ¨Get started NOW¨ klikt, word je doorverwezen naar de volgende stap waar je een telefoonnummer in kunt vullen.

Na het invullen van je telefoonnummer klik je op ¨ Start making $2,200+ a day¨ en wacht je tot je wordt doorverwezen naar het handelsplatform. Als beleggers uit je regio niet worden toegestaan, kun je niet verder gaan naar de volgende stap.

Het is de belangrijk om te vermelden dat Cryptosoft een maximum aantal inschrijvingen per dag hanteert. Als dit limiet eenmaal wordt bereikt, moet je wachten tot de volgende dag om je in te kunnen schrijven.

STAP 2: open een demo-account

Als je toegang hebt gekregen, open dan eerst een demo-account om de robot uit te proberen en de werking te testen. Hierna kun je beslissen of je de robot aan je geld toevertrouwd of niet.

STAP 3: Financier je account

Als je ervan overtuigd bent dat Cryptosoft een goede crypto trading-robot is, kun je verder gaan naar de aanbetaling om echt geld op je handelsaccount te storten. De enige toegestane betaalmethodes voor aanbetalingen en geldopnames zijn creditkaarten en bankoverschrijvingen.

Het minimum bedrag voor de aanbetaling is € 250.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Na de aanbetaling klik je op ¨AUTO TRADE¨ om de robot toestemming te geven om voor je te handelen en winsten te behalen.

Conclusie

Geld verdienen met automatische cryptocurrency-handel is vrij eenvoudig. Aan de andere kant kan het kiezen van de juiste crypto-robot erg moeilijk zijn.

Als uit onderzoek blijkt dat een crypto-robot niet 100% veilig is, is het verstandiger om te kiezen voor een crypto-bot met een betere reputatie. Neem je tijd om uitgebreid onderzoek te doen, wanneer je op zoek gaat naar de juiste crypto-bot. Zorg ervoor dat je je geld niet kwijt raakt door fraude.

Crypto Matic heeft onze test niet doorstaan, waardoor we het niet aanbevelen als goede crypto-bot. Het lijkt meer op een mining pool dan een trading-bot. Daarom raden we aan om je aan te melden voor een alternatief, zoals de geteste en geverifieerde crypto-robot van Cryptosoft.

CryptoSoft
Belangrijkste kenmerken
Ontvang eerste winst binnen 24 uur na registratie
Ontwikkeld door een toegewijd team bestaande uit Wall Street-softwareontwikkelaars, bankiers en financiële experts
Hooggekwalificeert support-team 24/7 beschikbaar
Minimale storting
£200
United Kingdom
Belangrijkste kenmerken
Ontvang eerste winst binnen 24 uur na registratie
Ontwikkeld door een toegewijd team bestaande uit Wall Street-softwareontwikkelaars, bankiers en financiële experts
Hooggekwalificeert support-team 24/7 beschikbaar
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Bank Wire

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.