HomeCryptocurrency Trading RobotsBitcoin Bonanza Recensie

Bitcoin Bonanza Recensie

Bitcoin Bonanza Recensie

Bitcoin is tot nu toe het meest succesvolle cryptocurrency-project ter wereld. Door het grote succes, haasten investeerders zich nog steeds om in de Bitcoin de investeren. Er gaan zelfs geruchten rond dat de regering in de toekomst echt geld zal vervangen door de Bitcoin.

Ondanks de huidige recessie is de waarde van de Bitcoin nog steeds erg hoog in vergelijking met de rest van de cryptocurrencies. De waarde van de Bitcoin bereikte in 2017 het toppunt van $20,000 per munt. Wetend dat de waarde van de Bitcoin in de toekomst weer flink kan gaan stijgen, is het verstandig om nu te investeren om later veel winst te maken.

Door de volatiliteit van de markt is beleggen met de Bitcoin niet makkelijk. Cryptocurrencies zijn gedecentraliseerde digitale valuta's en hebben dus geen centrale plaats waar ze worden gereguleerd. Elke gebruiker van het cryptocurrency-netwerk heeft zeggenschap over de waarde van de cryptocurrency, waardoor de waarde volatiel is.

Ontwikkelaars hebben de afgelopen tijd verschillende bitcoin trading-robots ontwikkelt zoals Bitcoin Bonanza, Cryptosoft en anderen. Deze robots nemen het beleggen van je over en proberen zoveel mogelijk winst te maken.

[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is Bitcoin Bonanza?

[su_row]

[su_column size="1/2"]

Bitcoin Bonanza is een van de nieuwste Bitcoin trading-robots. Er word beweerd dat deze bot werd ontworpen door John Trueman, maar er is weinig bekend over deze ontwikkelaar waardoor het lastig is om te weten of het een echt persoon is of niet.

[/su_column]

[su_column size="1/2"]

Volgens de ontwikkelaar neemt de robot het gehele Bitcoin handelsproces over. Het analyseert de Bitcoin-markt, identificeert de juiste ingangspunten, plaatst orders en sluit deze zonder geholpen te worden door de belegger. De taak van de belegger is om de robot in te stellen en de winst te verzamelen.

[/su_column]

[/su_row]

[/su_note]

Is Bitcoin bonanza echt? Of is het een scam?

Als je de officiële website van Bitcoin Bonanza bestudeert, is het moeilijk om te bewijzen dat het een serieuze Bitcoin trading-bot is. De kans op een scam is aanwezig, omdat er maar weinig informatie te vinden is. Zelfs op de website.

Hoe werkt Bitcoin bonanza?

Volgens de startpagina van Bitcoin Bonanza is de robot geheel gratis. Wel moet je geld overmaken naar een ongereguleerde broker, om gebruik te kunnen maken van de service van het platform.

Daarnaast wordt er een commissie geboden als je andere beleggers overtuigd om Bitcoin Bonanza te gebruiken.

Uit diepgaand onderzoek blijkt Bitcoin-bonanza geen serieus aanbod te zijn. Daarom lijkt het verstandig om een alternatief te zoeken. Er zijn vele dingen die niet lijken te kloppen. Van de testimonials tot aan de informatie over het registratieproces.

Wil jij een Bitcoin Bonanza account? Kies een alternatief!

Vanwege het gebrek aan duidelijke informatie over Bitcoin Bonanza is het lastig om deze robot aan te bevelen. Daarom is het beter om voor een andere robot te kiezen zoals bijvoorbeeld Cryptosoft.

Cryptosoft is een bewezen crypto trading-bot en zal beter werken dan Bitcoin Bonanza.

Hieronder beschrijven we de stappen om toegang te krijgen tot het geautomatiseerde handelsplatform van Cryptosoft:

STAP 1: Vul je persoonlijke gegevens in

Op de officiële website zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen.

Klik op ¨Get started NOW om doorverwezen te worden naar de volgende stap, waar je je telefoonnummer in kunt vullen.

Na het invullen van je telefoonnummer klik je op ¨ Start making $2,200+ a day¨. Wacht tot je doorverwezen wordt naar het trading-platform. Als er geen traders uit jouw regio worden geaccepteert, kun je helaas niet verder gaan.

Daarnaast hanteert Cryptosoft een maximum als het gaat om dagelijkse inschrijvingen. Als de dagelijkse limiet is bereikt, zul je moeten wachten tot de volgende dag.

STAP 2: Open een demo-account

Als je toegang hebt gekregen is het raadzaam om eerst een demo-account te openen. Op deze manier kun je de robot eerst testen. Vervolgens kun je beslissen of je de robot met je geld vertrouwd of niet.

STAP 3: Een aanbetaling maken

Als je ervan overtuigd bent dat Cryptosoft een serieuze trading-robot is, kun je verder gaan om je eerste aanbetaling op je echte account te maken. De toegestane betaalmethoden voor betalingen en geldopname zijn creditkaart en bankoverschrijving.

Het minimale bedrag voor een aanbetaling is € 250.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Na het maken van de aanbetaling, klik je op ¨AUTO TRADE¨ bovenaan de pagina, om de robot toestemming te geven om voor jou te kunnen handelen en winsten te behalen.

[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

Als je de promotie-video op de startpagina van de website bekijkt, is er geen spoor van de ontwikkelaar. Je verwacht dat hij zelf uitleg zal geven over het gebruik van het systeem, voordat de testimonials worden weergeven. De populaire mensen die verschijnen in de testimonials, vertellen niets over Bitcoin Bonanza. Handelsrobot zoals Crypto unlocked, Cryptomatic, en bitcoin formula zijn in dezelfde categorie.

Omdat het oplichting kan zijn is het verstandig om bewezen trading-robots als Cryptosoft te gebruiken in plaats van Bitcoin Bonanza.

[/su_note]

CryptoSoft
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Bank Wire
CryptoSoft haalt het nieuws met het voorspellen van de vraagvolumes voor ieder token, de mogelijke prijs en de juiste timing om een transactie te doen.