HomeCryptocurrency Trading RobotsBitcoin Circuit

Bitcoin Circuit recensie

De wereld is aan het wankelen gebracht door de economische impact van lockdowns als gevolg van de Corona-pandemie. Daarentegen presteerden cryptovaluta’s zoals Bitcoin en Ethereum beter dan alle andere activaklassen.

Cryptovaluta is een technologie die volgens veel waarnemers op maat is gemaakt voor een post-pandemische wereld. Deflatoire activa zoals Bitcoin worden steeds meer gezien als een onafhankelijke activaklasse. Dit in vergelijking met een macro-omgeving waarin economieën eindeloos gesteund worden door overheden en waarin veel geld wordt gedrukt. 

Bitcoin Circuit is een van de meest populaire handelsrobots die momenteel op de markt zijn. Het heeft een slim algoritme dat prijsfluctuaties identificeert en benut en transacties automatisch uitvoert. Hier kunnen beginners ongeacht de prijsrichting van profiteren. 

In deze gids zullen we Bitcoin Circuit testen om te zien of het zijn (geadverteerde) goede naam waar kan maken wat betreft geld verdienen. Daarnaast zullen we bespreken hoe er met behulp van Bitcoin Circuit winst gemaakt kan worden.

Wat is Bitcoin Circuit?

Ondanks de groei van cryptovaluta markt is de instabiliteit nog steeds een probleem. Voor handelaren die de juiste handelssystemen en analytics gebruiken, kan de instabiliteit heel lucratief zijn. Dit heeft ertoe geleid dat bedrijven slimme handelssystemen en robots of 'bots' hebben ontwikkeld. Deze bots hebben een zeer snel reactievermogen en beginnen of beëindigen transacties op basis van bepaalde handelssignalen. Er zijn nog maar weinig vergelijkbare producten beschikbaar geweest voor de gemiddelde handelaar.

Functies & functionaliteit

Echtheid - 95%
Prestatie - 95%
Gebruiksgemak - 88%
Klantenservice - 95%
App - 86%
Winstgevendheid - 90%
Renommee - 89%
Snelle betalingen - 90%
Veiligheid - 92%
Verklaringen van gebruikers - 90%

Registreer nu met Bitcoin Circuit

Whos behind

Wie heeft Bitcoin Circuit ontwikkeld?

Het team van ontwikkelaars achter Bitcoin Circuit bestaat uit ervaren voormalige financiële handelaars, Fintech-professionals en software-ingenieurs.

Het professionele, gevarieerde team bestaat daarnaast uit voormalige ontwikkelaars van bekende handelssoftware zoals Bitcoin Aussie System en Bitcoin Billionaire.

Deze perfecte mix van ervaring was voordelig bij de ontwikkeling van deze krachtige, geautomatiseerde cryptovaluta handelsbot die voor particuliere doeleinden op de markt is gebracht.

Begin met beleggen in 3 eenvoudige stappen

1
Open een gratis rekening

Ga naar de website van Bitcoin Circuit en voer je gegevens in op het formulier die op de startpagina te vinden is.

2
Een bedrag inleggen

Leg het minimale startkapitaal van $250 in. Verschillende betaalmethoden worden ondersteund door het platform.

3
Beginnen met handelen

Zodra jouw startkapitaal is ingelegd, hoef je alleen nog maar je handelsparameters in te stellen en Bitcoin Circuit doet de rest.

Wat mensen zeggen over Bitcoin Circuit

Photo of Edwin York

Ik ben echt onder de indruk van deze software. Ik handel al een tijdje in crypto en het is moeilijk om te handelen als er marktmanipulatie plaatsvindt. Deze software geeft me de voorsprong die ik nodig had op het gebied van snelle marktanalyse en snelle transacties!

- Edwin York
Photo of Percy Donovan

Bitcoin Circuit is tot nu toe helemaal geweldig. Ik begon met $250 en ik heb na twee weken handelen al een bedrag van $1.350 op mijn handelsrekening staan. De handelssignalen zijn opmerkelijk nauwkeurig. De bot lijkt de trends heel goed te kunnen inschatten. Ik ga al mijn vrienden vertellen over Bitcoin Circuit.

- Percy Donovan
Photo of Anton Guzman

Mijn dochter vertelt al heel lang verhalen over cryptovaluta. Ik heb weinig vertrouwen in het kopen van cryptovaluta op een uitwisseling en het proces om de gekochte munten veilig op te slaan. Ik zou ze waarschijnlijk verliezen! Een vriend raadde me aan om Bitcoin Circuit uit te proberen. Ik vind deze kleine robot fantastisch. Het is zo makkelijk te gebruiken. Ik stel het in en ik hoef er verder niet meer over na te denken. Ik heb mijn investering inmiddels verdubbeld en heb nauwelijks een vinger uitgestoken!

- Anton Guzman
Photo of Laurence Snow

Ik bezit slechts een halve Bitcoin en ik werd ontmoedigd door de prijsfluctuaties in het afgelopen half jaar. Ik had gehoord over handelsrobots die deze instabiliteit kunnen benutten en Bitcoin Circuit klonk als één van de beste. Ik heb het een maand geprobeerd en heb absoluut geen spijt van mijn beslissing. Wanneer er nu prijsfluctuaties zijn weet ik dat de software hier gebruik van maakt. Ik raad het gebruik van Bitcoin Circuit als onderdeel van een bredere handelsstrategie ten zeerste aan.

- Laurence Snow
Photo of Steward Cullen

Ik werk de hele tijd en heb geen tijd om mijn beleggingen in de gaten te houden. Bitcoin Circuit zag er aantrekkelijk uit, vanwege de mogelijkheid om passief geld te verdienen. De robot is geweldig. Ik heb opzettelijk mijn handelsparameters zo ingesteld dat mijn risico’s heel klein zijn. Het geld blijft binnendruppelen. Ik moet mijn handelsinstellingen zo nu en dan opnieuw afstemmen en Bitcoin Circuit doet de rest.

- Steward Cullen

Registreer nu met Bitcoin Circuit

Voor- en nadelen

Voordelen

Eenvoudig te gebruiken, zelfs als je nog nooit gehandeld hebt
Eenvoudig en snel registratieproces
Intelligent algoritme dat inspeelt op grote prijsveranderingen
Gemakkelijk en gratis geld opnemen en inleggen
Responsieve klantenservice
Hoge succesratio

Nadelen

Heeft niet zulke geavanceerde functies als dat grote uitwisselingen hebben
Niet geheel zonder risico. Beleg alleen wat jij je kan veroorloven om te verliezen

Belangrijkste kenmerken van Bitcoin Circuit

Uitbetalingen

Bitcoin Circuit heeft een extreem hoge succesratio in vergelijking met andere handelsbots en gebruikers van de bot kunnen meer dan $1.500 per dag verdienen. Dit is echter afhankelijk van hun handelsstrategie en hun ingelegde bedrag. Verschillende gebruikers hebben in hun recensies geschreven dat ze veel succes met de software hebben behaald, maar het zal uiteindelijk afhangen van hoe goed jij de handelsparameters instelt. Geldopnames van het platform staan in minder dan 12 uur op jouw bankrekening. 

Verificatiesysteem 

Het is eenvoudig om een account aan te maken bij Bitcoin Circuit en er zijn geen kosten aan verbonden. Ga naar de officiële website van Bitcoin Circuit en voer jouw gegevens in op het formulier die in de rechterbovenhoek van de startpagina te vinden is. Vervolgens moet je minimaal $250 inleggen. Daarna zal de software jou een makelaar toewijzen. Pas ten slotte jouw handelsinstellingen aan zodat het overeenkomt met jouw handelsvoorkeuren en risicolimieten. Je kan nu beginnen met geautomatiseerd handelen. 

Geld opnemen 

Kijken of het makkelijk is om geld op te nemen is een goede test om te zien of de handelssoftware legitiem is. Als dit proces niet soepel verloopt, schrikt het handelaren af die snelle toegang tot liquide middelen willen hebben. Wij konden zonder problemen geld opnemen van het platform en binnen 12 uur stond het op onze rekening. 

Kosten en vergoedingen 

Bitcoin Circuit is volledig gratis te gebruiken. Er zitten geen inlegkosten, opnamekosten of handelskosten aan verbonden. Wanneer je via een makelaar handelt, handel je niet echt in cryptovaluta. Je handelt namelijk in CFD's - een soort handelsinstrument. Hierdoor zijn makelaars vaak goedkoper dan uitwisselingen. Wanneer je het registratieproces hebt voltooid, wordt je automatisch gratis doorverwezen naar een gereguleerde makelaar.

Getuigenissen van gebruikers 

Recensies die geschreven zijn door mensen die Bitcoin Circuit hebben gebruikt, maken enigszins duidelijk waarom de handelsbot zo populair is. Sommige gebruikers van de software beweren dat ze in een paar maanden tijd honderdduizenden dollars hebben verdiend. 

Klantenservice 

Iedereen die de onaangename ervaring heeft gehad om zonder ondersteuning door een complexe cryptovaluta-uitwisseling te navigeren, beseft het belang van klantenservice. Een goede klantenservice kan het verschil maken tussen en goed en een geweldig platform. De klantenservice van Bitcoin Circuit reageerde zowel online als telefonisch op onze vragen.  

Gelieerde makelaars

Geautomatiseerde handelsrobots gebruiken makelaars om toegang te krijgen tot de cryptovaluta markt. Er zitten geen kosten verbonden aan een doorverwijzing naar een makelaar. Sommige minder gerenommeerde robots gebruiken niet-gereguleerde makelaars om toegang te krijgen tot de markt. Bij het testen van Bitcoin Circuit hebben we vijf verschillende transacties uitgevoerd via erkende makelaars. Alle makelaars waren gereguleerd door bekende financiële regelgevingsinstanties. 

Is Bitcoin Circuit legitiem? Ja.

Onze test heeft aangetoond dat Bitcoin Circuit extreem goede prestaties levert en het is eenvoudig te gebruiken. We hebben de prestaties van de software vergeleken met die van een handmatige handelaar in een live markttest op een cryptovaluta uitwisseling. Bitcoin Circuit presteerde binnen dezelfde tijd met een factor twee beter dan onze handmatige cryptovaluta-handelaar. 

Bitcoin Circuit was in staat om handelssignalen vast te stellen en zeer snelle, opportunistische transacties uit te voeren. 

De talrijke positieve recensies van gebruikers van de software en de erkenning van het platform door de US Traders Association heeft ons ervan overtuigd dat Bitcoin Circuit 100% legitiem is. 

5 redenen om Bitcoin Circuit te gebruiken voor het handelen 

1. Volledig geautomatiseerd

Niet iedereen wil een actieve handelaar zijn die constant met het handelen bezig is. Bitcoin Circuit maakt het voor iedereen mogelijk om passief en geautomatiseerd te handelen op basis van de instabiliteit van de markt. 

2. Hoge succesratio 

Bitcoin Circuit heeft in de handen van sommige handelaren een ongelooflijk hoge succesratio behaald. Het is buitengewoon handig om een hulpmiddel te hebben die een succesratio op transacties van 90% heeft. 

3. Extreem snel 

Voor een handmatige handelaar kost het analyseren van marktgegevens om winstgevende transacties te vinden veel tijd en energie. De tijd die het kost om handmatig een transactie uit te voeren kan het verschil maken tussen een winnende of verliezende transactie. Bitcoin Circuit handelt met snelheden die doorgaans 0,1 seconden sneller zijn dan het marktgemiddelde.

4. Maakt gebruik van gereguleerde makelaars 

Bij het handelen met de software werden we gratis doorverwezen naar vier verschillende makelaars. We hebben wat onderzoek gedaan en hebben vastgesteld dat deze makelaars voldoen aan de financiële regelgeving. Alle makelaars zijn gereguleerd door bekende regelgevingsinstanties.

5. Slim algoritme 

De meeste beginnende handelaren, en zelfs de meer ervaren handelaren, weten vaak niet hoe ze technische analyses moeten interpreteren en hoe ze deze data moeten gebruiken om een succesvolle handelsstrategie te creëren. Het slimme algoritme van Bitcoin Circuit genereert binnen enkele seconden handelssignalen. Hiermee kan de robot transacties snel en overtuigend uitvoeren.

Wat is de beste manier om Bitcoin Circuit te gebruiken? 

Bij het bepalen van de beste manier om Bitcoin Circuit te gebruiken, moet je nadenken over wat voor soort handelaar of belegger jij bent. Bitcoin Circuit is software die in kan spelen op de instabiliteit van cryptovaluta en kan jou mogelijk een passief inkomen opleveren. Het is echter niet hetzelfde als beleggen in valuta. Wanneer je in cryptovaluta belegt hou je munten vast in de hoop dat ze in de toekomst een veel grotere waarde zullen krijgen. 

De beste manier om Bitcoin Circuit te gebruiken, is door klein te beginnen. We raden aan om het te gebruiken als onderdeel van je beleggingsstrategie in plaats van het als een complete handelsstrategie te zien. Als je de mogelijkheid hebt, kun je ook overwegen om wat munten voor de lange termijn vast te houden. De toekomst ziet er namelijk veelbelovend uit voor crypto.

Leg op je eerste dag handelen niet meer in dan het verplichte startkapitaal van $250. Bouw je handelskapitaal geleidelijk uit en neem je winst op wanneer dit mogelijk is.

Is Bitcoin Circuit ooit op TV verschenen? 

Er doen geruchten in chatrooms en op sociale media de ronde dat Bitcoin Circuit te zien was in zowel Britse als Amerikaanse TV-programma's. Laten we deze geruchten eens bekijken en onderzoeken of er een kern van waarheid in steekt.

Shark Tank

In het Amerikaanse TV-programma kunnen ondernemers van over de hele wereld hun zakelijke ideeën pitchen aan een team van bekende investeerders en succesvolle zakenmensen.  Geruchten deden de ronde dat Bitcoin Circuit gepitcht was aan het Shark Tank-team in een recente aflevering. We hebben na het doen van grondig onderzoek geen bewijs gevonden dat Bitcoin Circuit ooit in Shark Tank is voorgekomen. 

Dragon’s Den 

Er deden vorig jaar geruchten de ronde dat Bitcoin Circuit te zien was in het Britse TV-programma Dragon's Den. De investeringsshow is gebaseerd op de Amerikaanse show Shark Tank. Peter Jones van Dragon’s Den heeft onlangs gezegd dat hij geen handelssoftware heeft gesteund of gesponsord. We nemen daarom aan dat dit gerucht onjuist. 

Werd Bitcoin Circuit ooit gesteund door een beroemdheid? 

Er doen geruchten de ronde in chatrooms dat verschillende beroemdheden Bitcoin Circuit openlijk gesteund hebben. Laten we eens kijken naar enkele van deze beroemdheden waarvan wordt beweerd dat ze de software gebruiken om te zien of de beweringen een kern van waarheid bevatten. 

Floyd Mayweather 

Floyd Mayweather is een bekend voorstander van cryptovaluta. Hij steunde de ICO van een op blockchain gebaseerd gokplatform. Hij heeft ooit voorgesteld dat mensen hem Floyd 'crypto' Mayweather zouden noemen. We hebben geen direct bewijs gevonden van Floyd expliciet Bitcoin Circuit of een andere geautomatiseerde handelssoftware heeft gesteund. 

Jamie Foxx  

Hollywood-ster Jamie Foxx was een van de eerste beroemdheden die publiekelijk uitkwam voor zijn passie voor blockchain-technologie. Jamie steunde de ICO van een cryptovaluta uitwisseling. Foxx heeft meer dan vijf miljoen volgers op sociale media en elk financieel advies van de Hollywood-ster zou direct de krantenkoppen hebben gehaald. Helaas hebben we hier geen bewijs van kunnen vinden, dus we zullen moeten aannemen dat deze geruchten ook niet waar zijn. 

Lionel Messi 

Voetbalster Lionel Messi is een van de meest bekende sporters die zijn liefde voor cryptovaluta uit.

'Leo', zoals hij liefkozend wordt genoemd, is een wereldwijde ambassadeur voor een op blockchain gebaseerde technologie. Messi heeft in het openbaar laten weten dat hij groot voorstander van blockchain is, maar er is geen bewijs dat hij expliciet de geautomatiseerde handelssoftware Bitcoin Circuit gesteund heeft.

5 manieren om succesvol gebruik te maken van Bitcoin Circuit 

Cryptovaluta markten zijn moeilijk te voorspellen. Zelfs al heb je beschikking tot de beste marktanalyses. Bitcoin Circuit heeft een hoge succesratio, maar elke vorm van handelen brengt risico's met zich mee.

Laten we eens kijken naar vijf manieren die de beste handelaren gebruiken om de risico’s zo klein mogelijk houden. En laten we Bitcoin Circuit een kans geven om een belangrijk handelshulpmiddel te zijn binnen jouw handelsstrategie.

Begin klein 

Wanneer het om jouw vermogen gaat, is het altijd het beste om rustig aan te beginnen. Het is noodzakelijk dat je de functionaliteit en beperkingen van de handelssoftware begrijpt voordat je echt begint met handelen. Gelukkig heeft Bitcoin Circuit een gebruiksvriendelijk platform en beschikt het over een demo-modus. We raden aan om deze demo-modus eerst uit te proberen. 

Zet een gedeelte van de winst opzij 

Het is altijd een goed moment om winst op te nemen. Winst op papier moet winst op je bankrekening worden. Zo niet, dan is het geen winst. Het is een goed idee om regelmatig winst op te nemen. Op deze manier loop je minder risico om te hebberig te worden en al je winst opnieuw te beleggen.

Volg de adviezen van deskundigen op 

Baseer je handelsstrategie, de keuze voor de munt die je gaat verhandelen, en jouw handelsvoorkeuren op adviezen van experts. Experts zijn te vinden op sociale mediaplatforms zoals YouTube en Twitter. Het is daarnaast een goed idee om de Telegram- of Slack-applicatie te downloaden om te kijken wat mensen in de cryptovaluta gemeenschap zeggen en hoeveel vertrouwen ze hebben in de toekomst van het project. 

Leg een administratie aan voor fiscale doeleinden

Het wordt vaak vergeten dat handelswinsten belastbaar zijn. Het is een goed idee om een gedetailleerde administratie bij te houden om te kunnen voldoen aan deze belastingplicht. Daarnaast is het bijhouden van een administratie niet alleen fiscaal van belang, maar ook van persoonlijk belang. Aan de hand van deze gegevens kun jij de ontwikkeling van jouw transacties analyseren, patronen ontdekken en je toekomstige handelsstrategie hierop aanpassen.

Beleg alleen wat jij je kan veroorloven om te verliezen 

Iedereen die al een tijd belegt in cryptogeld zal zeggen dat je alleen moet investeren wat jij je kan veroorloven om te verliezen. Cryptovaluta is een zeer speculatieve activaklasse en daarom instabiel. Je kan het idee hebben dat je precies weet welke richting de markt op gaat en het vervolgens alsnog fout hebben. Daarom is risicomanagement zo belangrijk. Winst opnemen en tegelijkertijd risico’s zo klein mogelijk proberen te houden is de meest winstgevende handelsstrategie.

Onze conclusie: Bitcoin Circuit 

Over het algemeen waren we erg onder de indruk van Bitcoin Circuit. De software bleek een krachtig handelsinstrument dat, mits het goed gebruikt wordt, profiteert van de instabiliteit van cryptovaluta.

Het algoritme stelt zeer winstgevende handelssignalen vast. Deze prestaties hebben we niet meer gezien sinds we Bitcoin Loophole en Profit Formula, twee andere goed presterende handelsbots, hebben beoordeeld. 

Het algoritme van Bitcoin Circuit was in staat om winstgevende transacties met grote nauwkeurigheid en snelheid te ontdekken en uit te voeren. Dit is gezien de eenvoud van de gebruikersinterface verrassend te noemen. 

De helpdesk geeft zowel technisch als algemeen advies. Deze functie is handig voor gebruikers die geen handelservaring hebben of die niet genoeg vertrouwen hebben om op een complexer platform te handelen.

Disclaimer: alle getuigenis foto’s zijn stockfoto’s en vertegenwoordigen niet de mensen achter de feedback.