HomeCryptocurrency Trading RobotsBitcoin Generator Recensie

Bitcoin Generator Recensie

Er zijn op dit moment veel nieuwe cryptocurrency trading-robots, waardoor het bijna onmogelijk is om een serieuze crypto-bot te onderscheiden van een valse. Natuurlijk doen ontwikkelaars er alles aan om er voor te zorgen dat hun product wordt gebruikt door zoveel mogelijk traders.

Het handmatig handelen met cryptocurrencies is erg hectisch en tijdrovend. Daarnaast kan het stressvol zijn om de constant veranderende markt in de gaten te houden. Vooral gezien de volatiliteit van de crypto-markten. Om deze reden kiezen investeerders en traders er voor om te werken met auto-trading platformen als Bitcoin Generator, Cryptosoft en vele anderen.

Geautomatiseerde cryptocurrency-handel is een positieve verandering, omdat een goede trading-robot grote winst kan behalen terwijl je zelf bijna niets hoeft te doen.

[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is Bitcoin generator?

Bitcoin generator belooft de klant om eenvoudig bitcoin-munten voor hen te verdienen. Het is bijna te mooi om waar te zijn, maar op de startpagina kan de gebruiker aangeven hoeveel munten hij / zij wil verdienen en vervolgens worden deze munten voor hen verdiend. Het zou vergelijkbaar zijn met een soort mining-software.

[/su_note]

Is Bitcoin Generator echt? Of is het een scam?

De vraag is of Bitcoin Generator een echte software is, of een van de vele scammers? Er wordt veel bitcoin mining-software aangeboden op het internet en het is moeilijk om echte software te vinden.

Als het over mining gaat, kan het soms beter zijn om voor de moeilijke weg te gaan.

Soms is het veiliger om het op de moeilijke manier te doen en gewoon de juiste stappen te volgen om met cryptocurrency te minen, dan afhankelijk te zijn van mining-software.

Het was erg lastig om de officiële website van Bitcoin Generator te vinden. Met weinig beschikbare informatie, is het niet eenvoudig om te ontdekken of het een scam is of een oprechte Bitcoin mining-tool. We raden aan om een alternatieve manier te vinden om Bitcoins te verdienen, zoals bijvoorbeeld met Cryptosoft.

Hoe werkt Bitcoin Generator?

Op de website van Bitcoin Generator wordt aangegeven dat bitcoins naar je wallet worden gestuurd. In tegenstelling tot de meeste mining-pools waar men altijd wel iets moet betalen, beweert Bitcoin Generator dat het proces geheel gratis is en dat zelfs registratie niet nodig is. Je hoeft alleen je Bitcoin Wallet-adres in te vullen en vervolgens kies je het aantal Bitcoins dat je wilt ontvangen. Daarna klik je op ¨generate¨.

De enige opmerking die ze hebben is dat hoe meer bitcoins je wilt ontvangen, des te meer tijd er nodig is. Daarnaast is er een tijdslimiet voor het genereren van de bitcoins.

We blijven twijfelen aan de echtheid van deze software. Er zijn geen echte getuigenissen en daarnaast is er geen informatie te vinden over de ontwikkelaars.

Wil je een Bitcoin Generator Account? Ga liever voor een alternatief!

Het is erg teleurstellend om energie te steken in iets wat oplichting blijk te zijn en niet werkt zoals je verwacht. Al helemaal als het gaat om je welverdiende geld. In dit geval, was het moeilijk om te ontdekken of Bitcoin Generator een scam is of niet. Daarom raden we aan om op een andere manier Bitcoins te verdienen.

Je kunt Cryptosoft uitproberen. Het is een geteste software voor cryptocurrency, dat al lange tijd wordt gebruikt door traders en waarvan is bewezen dat deze winstgevend is.

Hieronder volgen de stappen om toegang te krijgen tot de service van de Cryptosoft-robot:

STAP 1: Vul je persoonlijke gegevens in

Op de officiële website, zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen.

Nadat je klikt op ¨Get started NOW¨, word je doorverwezen naar de volgende stap, waar je je telefoonnummer in kunt vullen.

Na het invullen van je telefoonnummer, klik je op ¨ Start making $2,200+ a day¨ en wacht je tot je wordt doorverwezen naar het trading-platform. Als ze geen traders uit je land accepteren kun je helaas niet verder gaan.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Cryptosoft een maximum aantal inschrijvingen per dag accepteert. Als dit aantal eenmaal is bereikt, moet je wachten tot de volgende dag.

STAP 2: Open een demo-account

Als je eenmaal toegang hebt, is het verstandig om eerst een demo-account te openen zodat je kennis kunt maken met de robot. Zo kun je zien hoe de robot werkt en kun je beslissen of je de robot aan je geld toevertrouwd of niet.

STAP 3: Maak een aanbetaling

Als je overtuigd bent dat Cryptosoft een goede crypto trading-robot is, kun je verder gaan en geld storten op je echte trading-account. De enige betaalmethodes voor het storten en opnemen van geld, zijn creditkaart en bankoverschrijvingen.

Het minimale bedrag voor de aanbetaling is € 250.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde trading

Klik na de aanbetaling, bovenaan op ¨AUTO TRADE¨, om de robot toestemming te geven om voor jou te handelen en winst te maken.

[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

Het Bitcoin Generator-platform geeft niet genoeg achtergrond informatie. Daarom raden we aan om voor een geteste trading-robot als Cryptosoft te gaan, in plaats van de Bitcoin Generator. Er zijn veel authentieke automatische handelplatforms zoals Cryptoxoptions, Crypto-method en Crypto-shield, maar naar onze mening zullen deze niet veel beter presenteren dan Bitcoin Generator-platform.

[/su_note]

CryptoSoft
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Bank Wire
CryptoSoft haalt het nieuws met het voorspellen van de vraagvolumes voor ieder token, de mogelijke prijs en de juiste timing om een transactie te doen.