Bitcoin Investor Recensie

Trading-robots maken tegenwoordig deel uit van de handelsinstrumenten. Terwijl trading-robots eerst niet beschikbaar waren voor de gemiddelde belegger, worden ze de afgelopen jaren volop gebruikt op de financiële markt.

Robots werden eerder niet gebruikt om te handelen met cryptocurrencies, maar ze worden nu steeds populairder. Vele crypto-exchanges hebben de markt geopend voor investeerders, waardoor cryptocurrency-investeerders de kans hebben om de markt rechtstreeks te benaderen. Daarnaast kunnen traders door de evolutie van de CFD cryptocurrency-handel op een flexibelere manier handelen in cryptocurrencies.

Toch zijn er altijd risico´s wanneer je je geld overdraagt aan een derde partij. Of dit nu een handelssoftware is of een vermogensbeheerder, de risico´s zijn altijd aanwezig. De risico´s zijn hoger als het gaat om cryptocurrencies, omdat deze nog niet zo lang op de markt zijn. Daardoor is de kans op fraude nog erg hoog.

Er worden vele crypto en bitcoin handel-robots op de markt gebracht, zoals Bitcoin code, Cryptosoft en vele anderen. Het is belangrijk om een echte en veilige robot te vinden.

Wat is Bitcoin Investor?

Van de naam kan worden begrepen dat het om een persoon gaat die in de Bitcoin investeert. Dit is juist, maar in het geval van Bitcoin Investor wordt de investeerder geholpen door een Bitcoin trading-robot.

Is Bitcoin Investor echt? Of is het een scam?

Er is weinig bekend over de Bitcoin Investor bot. Het is een nieuwe crypto trading-robot en het kost moeite om de officiële website te vinden.

We zijn er achter gekomen dat er geen demo-account beschikbaar is, wat een negatief punt is voor een crypto-robot. Op deze manier is het onmogelijk om de robot te testen voordat je geld investeert.

Er zijn niet veel beoordelingen te vinden van beleggers en investeerders, maar er zijn ook geen grote bewijzen dat Bitcoin Investor oplichterij is. In dit geval is het altijd verstandig om voor bewezen robots te gaan zoals Cryptosoft en Bitcoin Profit.

Hoe werkt Bitcoin Investor?

Er is weinig bekend over de werking van de robot. Wat je wel kunt zien op de website is: ¨Investeer nu in de Bitcoin en verdien dagelijks $7,245¨.Er wordt niet uitgelegd hoe je dit doel kunt bereiken.

Omdat het een trading robot is, kunnen we aannemen dat alleen de ontwikkelaar weet wat er precies gebeurd achter de schermen.

Om de trading-robot te gebruiken, vraagt Bitcoin Investor om een aanbetaling van € 250. Vervolgens neemt de robot het gehele handelsproces over. De robot is dan verantwoordelijk voor het analyseren van de markt en het plaatsen en sluiten van trades.

Wil je een Bitcoin Investor account? Zo gaat het registratie proces

Om gebruik je kunnen maken van de service van de Bitcoin Investor trading-robot, moet je een account aanmaken en geld storten.

Hieronder beschrijven we de stappen voor het aanmaken van een account op het Bitcoin Investor Platform:

STAP 1: Een account aanmaken

Als je de officiële Bitcoin Investor website bezoekt, zie je aan de rechterkant een venster met ¨Start Now¨, om je gegevens in te vullen. Je volgt drie eenvoudige stappen.

STAP 2: Test de robot

Voordat je actie onderneemt met je nieuwe account, is het belangrijk om het platform eerst te testen. Ook kun je op die manier uitvinden of het winstgevend is of niet.

STAP 3: Aanbetaling

Wanneer je zeker weet dat het platform naar verwachting werkt, kun je geld overmaken.

Het minimale bedrag voor de eerste aanbetaling is € 250 euro.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Na het maken van de aanbetaling kun je auto trading activeren. Nu kan de Bitcoin Investor robot de handel van je overnemen.

De grootste tegenvaller van het Bitcoin Investor platform is dat er geen demo-account is om het platform te kunnen testen voordat je geld investeert. Op deze manier word je gedwongen om het vertrouwen te hebben dat je geld veilig is.

Conclusie

Vooral als er weinig informatie over de robot te vinden is, kan het kiezen van een crypto-bot moeilijk zijn. Je kunt er dan voor kiezen om zelf de robot uit te proberen. Er zijn zowel oplichters als echte crypto trading-robots.

Hoewel Bitcoin Investor een goede indruk geeft, konden we niet controleren hoe winstgevend de bot werkelijk is. Er is geen demo-account om het platform te kunnen testen, waardoor het een riskante gok is. Als je liever voor een alternatief gaat, zijn er vele andere geverifieerde crypto-bots die je kunt proberen in plaats van Bitcoin Investor.

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.