HomeCryptocurrency Trading RobotsBitcoin News Trader Recensie

Bitcoin News Trader Recensie

Bitcoin News Trader Recensie

Als cryptocurrency-belegger ben je de Bitcoin trader bot vast al tegen gekomen. Je moet erg voorzichtig zijn bij dit soort software, omdat er een ander platform is met dezelfde naam, maar een ander logo. In dit soort gevallen is het lastig om er achter te komen welke van de twee echt is en welke de oplichter. Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat beiden scams zijn.

Als crypto-trader moet je erg voorzichtig zijn met betrekking tot het kiezen van een trading-robot. Vooral omdat er op dit moment zoveel aanbieders op de markt zijn.

[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is Bitcoin News Trader?

Bitcoin News Trader beweert een automatisch crypto / bitcoin trading platform te zijn dat in cryptocurrencies handelt zonder de hulp van een persoon. Het is de bedoeling dat de belegger een aanbetaling doet en automatisch handelen activeert, zodat de robot handelt terwijl je zelf andere dingen doet.

[/su_note]

Is Bitcoin News Trader echt? Of is het een scam?

Het is teleurstellend om te vertellen dat het moeilijk is om Bitcoin News Trader te onderzoeken. Vooral omdat er twee robots met dezelfde naam zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken, omdat er vele alternatieven zijn voor het openen van een account.

Het uitkiezen van een serieuze crypto-bot is een serieuze zaak. Er zijn vele robot aanbieders op het internet en Bitcoin News Trader is er maar een van. Je moet er alles aan doen om er achter te komen of de crypto-robot die je wenst te gebruiken geen scam is, maar een echte software of platform voor automatische handel.

Hoe werkt Bitcoin News Trader?

Volgens de ontwikkelaars automatiseert het Bitcoin Trader News platform een collectie en analyses van cryptocurrency-nieuws.

Na het analyseren van het financiële nieuws, zal de robot aandelen kopen en verkopen, afhangend van de ontvangen handelssignalen.

Het zou geweldig zijn als er een platform is dat cryptocurrency-nieuws kan analyseren. Omdat er weinig informatie beschikbaar is, moeten we helaas constateren dat het moeilijk is om er achter te komen of deze robot een scam is of niet. Daarom raden we aan om je aan te melden bij Cryptosoft. Het is een bewezen en geautomatiseerd crypto trading platform.

Wil je een Bitcoin News Trader Account? Ga liever voor een alternatief!

Omdat we niet met zekerheid kunnen zeggen of Bitcoin News Trader een scam is of niet, raden we aan om voor een alternatief te gaan. De beste oplossing is om je aan te melden bij het automatische Cryptosoft trading-platform.

Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe je je aanmeld, een aanbetaling doet en automatisch handelen in gang kan zetten met het Cryptosoft platform:

STAP 1: Vul je persoonlijke gegevens in

Op de officiële website zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen.

Nadat je op ¨Get started NOW¨ klikt, word je doorverwezen naar de volgende stap waar je een telefoonnummer in kunt vullen.

Na het invullen van je telefoonnummer, klik je op ¨ Start making $2,200+ a day¨ en wacht je tot je wordt doorverwezen naar het handelsplatform. Als beleggers uit je regio niet worden toegestaan, kun je niet verder gaan naar de volgende stap.

Het is de belangrijk om te vermelden dat Cryptosoft een maximum aantal inschrijvingen per dag hanteert. Als dit limiet eenmaal wordt bereikt, moet je wachten tot de volgende dag om je in te kunnen schrijven.

STAP 2: open een demo-account

Als je toegang hebt gekregen, open dan eerst een demo-account om de robot uit te proberen en de werking te testen. Hierna kun je beslissen of je de robot aan je geld toevertrouwd of niet.

STAP 3: Financier je account

Als je ervan overtuigd bent dat Cryptosoft een goede crypto trading-robot is, kun je verder gaan naar de aanbetaling om echt geld op je handelsaccount te storten. De enige toegestane betaalmethodes voor aanbetalingen en geldopnames zijn creditkaarten en bankoverschrijvingen.

Het minimum bedrag voor de aanbetaling is € 250.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Na de aanbetaling klik je op ¨AUTO TRADE¨ om de robot toestemming te geven om voor je te handelen en winsten te behalen.

​[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

Het is altijd fijn om een goede crypto trading-robot te vinden tussen de vele scammers op het internet, waardoor het bijna onmogelijk wordt om iets rechtmatigs te vinden. Na het onderzoeken van het Bitcoin News Trader platform, zijn we tot de conclusie gekomen dat het onmogelijk is om het te beoordelen als een serieus geautomatiseerd platform. Daarom raden we aan om in plaats van Bitcoin News Trader voor Cryptosoft te gaan.

[/su_note]

CryptoSoft
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Bank Wire
CryptoSoft haalt het nieuws met het voorspellen van de vraagvolumes voor ieder token, de mogelijke prijs en de juiste timing om een transactie te doen.