HomeCryptocurrency Trading RobotsBitcoin Revival Recensie

Bitcoin Revival recensie

Cryptovaluta's zijn zeer volatiele activa en bieden hierdoor veel handelsmogelijkheden. De grote en snelle prijsveranderingen geven handelaren de mogelijkheid om snel veel winst te maken. Met handelen in normale aandelen is dit niet mogelijk. Hierdoor is er veel vraag naar geautomatiseerde handelssystemen die gebruikers kunnen helpen bij het signaleren van handelsmogelijkheden. 

In dit artikel gaan we dieper in op één van deze handelssystemen, namelijk Bitcoin Revival. We onderzoeken of het platform veilig, winstgevend en legitiem is. Hierdoor kan jij beslissen of dit het juiste platform voor je is.

Wat is Bitcoin Revival?

Bitcoin Revival is ontwikkeld door twee broers die hun vaardigheden in handelen en statistiek hebben gecombineerd om het perfecte algoritme te ontwerpen. Ze maken zelf ook gebruik van het platform en hebben het platform zo ontworpen dat het door elke gebruiker aangepast kan worden. Ze realiseren zich namelijk dat elke handelaar eigen voorkeuren heeft. Het platform geeft gebruikers niet alleen de mogelijkheid om de handelsrobot te benutten, maar biedt ook begeleiding van ervaren makelaars aan.

Functies & functionaliteit

Echtheid - 90%
Prestatie - 88%
Gebruiksgemak - 95%
Klantenservice - 91%
App - 87%
Winstgevendheid - 89%
Renommee - 98%
Snelle betalingen - 85%
Veiligheid - 98%
Verklaringen van gebruikers - 90%

Registreer nu met Bitcoin Revival

Whos behind

Wie heeft Bitcoin Revival ontwikkeld?

Bitcoin Revival is ontwikkeld door twee broers. Eén daarvan is een expert in statistiek en algoritmes en de andere is een ervaren handelaar en Bitcoin goeroe. Door deze wiskundige expertise en de kennis van de financiële markten te combineren hebben ze software ontwikkeld die in staat is om binnen afzienbare tijd grote hoeveelheden marktgegevens te analyseren. Op basis van deze analyse worden er prijsvoorspellingen gedaan die voor 90% van de tijd nauwkeurig zijn. Ze hebben er voor gezorgd dat hun product door elke gebruiker aanpasbaar is, omdat ze begrijpen dat elke handelaar zijn eigen manier van handelen heeft. Ze hebben daarmee een veelzijdig hulpmiddel ontwikkeld die gebaseerd op is toonaangevende technologieën. De software is in staat om zichzelf continue te optimaliseren en geeft de gebruiker de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Kortom, hoe meer de bot gebruikt wordt, hoe nauwkeuriger het wordt.

Begin met beleggen in 3 eenvoudige stappen

1
Maak een gratis account aan

Een account aanmaken op de website is gratis. Dit geldt ook voor het gebruik van de software. Om een account aan te maken hoef je alleen je naam, e-mail en telefoonnummer op te geven.

2
Geld storten

Het minimale startkapitaal is $250 en we raden aan om aan het begin niet meer in te leggen dan dit bedrag. Na de registratie zal een makelaar telefonisch contact met je opnemen om te laten zien hoe je geld op je account kan storten.

3
Aan de slag met het handelen

Je bent klaar om te handelen met Bitcoin Revival. Wij zijn van mening dat het slim is om rustig aan te beginnen en je handelskapitaal na verloop van tijd uit te breiden. Zo kun je het hele proces eerst onder knie krijgen voordat je veel geld gaat investeren.

Wat gebruikers zeggen over Bitcoin Revival

Photo of Cameron Harper

De handelsbot maakt zeker zijn naam waar. Het woord Revival betekent opleving en mijn portemonnee heeft door Bitcoin Revival absoluut een heropleving gezien! Ik dacht oprecht dat dit niet meer mogelijk was. Ik zou er zelf nooit aan zijn begonnen, maar een neef van mij vertelde over zijn inkomsten en toen ik dat hoorde besloot ik het uit te proberen. Ik heb sindsdien niet meer achterom gekeken!

- Cameron Harper
Photo of Scott Hamilton

Bitcoin Revival is een droom die uitkomt. Ik heb nog nooit zoveel financiële zekerheid gehad. Mijn spaargeld gebruiken om te investeren en hiermee meer geld te verdienen is iets waar ik nooit van had gedacht dat het mogelijk is. Ik had verwacht dat ik hier nog jaren voor had moeten sparen, maar ik kan al bijna een nieuwe auto kopen!

- Scott Hamilton
Photo of Keith Hall

Dankzij Bitcoin Revival ben ik eindelijk in staat om mijn hypotheek en mijn auto af te betalen. Na de economische crisis ben ik heel veel verloren en het heeft mij jaren gekost om dit weer op te bouwen. Toen ik hoorde over Bitcoin Revival wilde ik het direct uitproberen. Ik wilde mijn inkomen namelijk diversifiëren en dit was een goede mogelijkheid. Ik heb echter eerst onderzoek naar de bot gedaan. Ik wilde er zeker van zijn dat het betrouwbare software is. Ik heb vastgesteld dat dit zo is en ik ben het gaan gebruiken. Het heeft zijn vruchten meer dan afgeworpen!

- Keith Hall
Photo of Danny Sexton

Ik had twee banen om mijn rekeningen te kunnen betalen. Ik werk inmiddels parttime en ik verdien meer dan ooit. Dit allemaal dankzij Bitcoin Revival. De software heeft mij geleerd hoe ik mijn financiële vermogen kan vergroten door het te investeren.

- Danny Sexton

Registreer nu met Bitcoin Revival

Voor- en nadelen

Voordelen

Het beschikt over een eenvoudige gebruikersomgeving en is perfect voor zowel beginnende als ervaren handelaren
Handelsnauwkeurigheid van 95,4%
Beschikt over een geautomatiseerde en handmatige functie
Volledig gratis te gebruiken
Zeer responsieve klantenservice

Nadelen

Het kleinst en grootst mogelijke handelskapitaal is respectievelijk $250 en $15.000. Het is dus niet mogelijk om met bedragen te handelen die kleiner of groter zijn dan dat
Het platform beschikt niet over een mobiele applicatie

Belangrijkste kenmerken van Bitcoin Revival

Verdiensten

Recensies op de website van Bitcoin Revival tonen aan dat gebruikers binnen een paar maanden handelen winsten van duizenden tot wel tienduizenden dollars maken. Hoewel we denken dat dit soort bedragen op de lange termijn haalbaar zijn, is het niet realistisch om te denken dat dit vanaf het begin af aan gehaald kan worden. 

Verificatieproces

Om een account aan te maken moeten nieuwe gebruikers hun volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres opgeven. Vervolgens kunnen ze aan de hand van een verificatiecode hun account verifiëren. Het hebben van een account zorgt ervoor dat gebruikers veilig en eenvoudig geld kunnen opnemen en storten. 

Geldopname proces

Het opnemen van geld van het platform is heel eenvoudig. Bovendien worden er geen kosten hiervoor in rekening gebracht. Je kan op elk moment geld opnemen en de betaling wordt binnen 24 uur verwerkt. 

Kosten en toeslagen

Er zitten geen kosten of toeslagen verbonden aan het gebruik van Bitcoin Revival. De robot is volledig gratis te gebruiken. Bovendien zitten er ook geen kosten verbonden aan de ondersteuning die je krijgt van een ervaren makelaar. Zorg er voor dat je altijd de algemene voorwaarden leest op de website van het handelsplatform dat je wenst te gebruiken.

Getuigenissen van gebruikers 

Bitcoin Revival is één van de meest bekende geautomatiseerde handelssoftware binnen de cryptogemeenschap. Het staat bekend als een betrouwbaar en winstgevend platform dat een hoge handelsnauwkeurigheid heeft en beschikt over een professionele klantenservice. 

Klantenservice

Omdat je geld investeert om te kunnen handelen in cryptogeld is het belangrijk dat de handelssoftware die je gebruikt transparant is en dat het platform eenvoudig in gebruik is. Een goede klantenservice is hier een belangrijk onderdeel van. Gebruikers kunnen met deze service namelijk altijd antwoorden op hun vragen krijgen. Hierdoor zullen handelaren vertrouwen hebben in het platform en zijn ze ervan overtuigd dat hun geld veilig is. Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice van Bitcoin Revival en hebben vastgesteld dat het een professionele responsieve service is. 

Gelieerde makelaars

Een groot voordeel van Bitcoin Revival is dat het samenwerkt met professionele makelaars die gekoppeld worden aan nieuwe gebruikers zodra ze geregistreerd zijn. Het is van groot belang dat de makelaar waarmee je samenwerkt legitiem is dus we hebben een aantal controles uitgevoerd. We hebben vastgesteld dat alle gelieerde makelaars betrouwbaar, gecertificeerd en gereguleerd zijn.

Is Bitcoin Revival legitiem? Ja.

Er staan veel positieve recensies over Bitcoin Revival online. In deze recensies beschrijven gebruikers veelal hun verdiensten met de handelsbot. We hebben bedragen van $850 per dag voorbij zien komen, maar ook tienduizenden dollars per dag. Veel gebruikers beweren dat de bot binnen een paar weken handelen winstgevend voor hun werd. Dit heeft velen een onbekende vorm van financiële zekerheid gegeven. Daarnaast zijn wij van mening dat de professionele gelieerde makelaars een groot voordeel zijn. Deze makelaars ondersteunen namelijk nieuwe gebruikers na de registratie. Door de hulp van deze gereguleerde en gecertificeerde professionals kunnen gebruikers vanaf het begin af aan het meeste uit de robot halen. Dit brengt een groot winstpotentieel met zich mee.

Dankzij het algoritme van Bitcoin Revival waren wij in staat om handelsmogelijkheden te ontdekken die wij aan de hand van handmatig handelen niet ontdekt zouden hebben. Bovendien worden er door de bot geen menselijke fouten gemaakt. 

Het algoritme is zelflerend en wordt daardoor na verloop van tijd alleen maar nauwkeuriger. Dit ondersteunt zowel ervaren als onervaren handelaren om winst te maken met de bot. Zorg ervoor dat je veel kennis opdoet over de markt en over de software. Alleen op deze manier kun je het meeste uit Bitcoin Revival halen en zo veel geld verdienen.

5 redenen om Bitcoin Revival voor het handelen te gebruiken

1. Gebruiksvriendelijk

Je hoeft geen uitgebreide kennis te hebben over computers of ervaring te hebben in het handelen om het platform te kunnen gebruiken. De gebruikersomgeving is heel eenvoudig te gebruiken voor zowel beginnende als ervaren handelaren.

2. Hoog rendement

Bitcoin Revival heeft de potentie om zeer winstgevend te zijn. De handelsnauwkeurigheid is meer dan 95%. Hiermee is het een indrukwekkend handelsinstrument die gebruikt kan worden om goede handelsbeslissingen te maken. 

3. Handelt sneller dan dat een mens in staat is om te handelen

De handelsbot voert door zijn algoritmes activiteiten veel sneller uit dan een mens. De handelsbot verzamelt en analyseert enorme hoeveelheden marktgegevens en produceert op basis hiervan handelssignalen voor de gebruiker. Het is in staat om verschillende cryptomunten en cryptogeld uitwisselingen met elkaar te vergelijken. 

4. Werkt samen met gereguleerde makelaars

We hebben gecontroleerd of de makelaars waar wij naar doorverwezen werden legitiem zijn. We vinden het namelijk extreem belangrijk dat de mensen die jou helpen om rijk te worden betrouwbaar, gecertificeerd en gereguleerd zijn. Dit is vooral belangrijk zodat jij er zeker van kan zijn dat jouw geld goed beveiligd is. We hebben gelukkig kunnen vaststellen dat alle gelieerde makelaars bij Bitcoin Revival voldoen aan de strengste financiële richtlijnen.  

5. Geautomatiseerd handelen

Het grootste voordeel van de software van Bitcoin Revival is dat het volledig geautomatiseerd kan handelen. Gebruikers zijn hierdoor slechts 20 tot 30 minuten per dag kwijt aan het instellen van de handelsparameters. De bot doet de rest van de dag het zware werk voor jou. 

Wat is de beste manier om Bitcoin Revival te gebruiken?

Het eerste wat je moet doen is natuurlijk een account aanmaken op het platform. Dit account heb je nodig om je startkapitaal te kunnen inleggen. Zodra je het registratie- en verificatieproces hebt doorlopen zul je gebeld worden door een gelieerde makelaar die met jou alle ins en outs van het platform zal doornemen. Hij of zij geeft je ook een aantal tips over goede handelsstrategieën. De makelaar zal je bovendien alles vertellen over de risico's die verbonden zijn aan het handelen in cryptogeld en hoe jij deze risico's kan inperken. Dit zal je helpen om snel veel winst te behalen. 

Na het gesprek met de makelaar ben je klaar om aan de slag te gaan met handelen. Stort minimaal $250 op je account en begin met het uitvoeren van kleine transacties. Voer hierbij goed risicomanagement uit. We snappen dat de verleiding groot is om direct meer te investeren, maar wij raden dit af. Het is slimmer om eerst meer kennis en ervaring op te doen en je handelskapitaal langzaam te laten groeien.

Het is bovendien van groot belang dat je nooit meer investeert dan dat jij je kan veroorloven om te verliezen. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat de markt plotseling omslaat bij jouw volgende transactie. Laat je dus niet teveel leiden door de 95,4% handelsnauwkeurigheid van de bot. Als je voorzichtig handelt zal je zien dat je binnen afzienbare tijd veel geld zal verdienen.

Is Bitcoin Revival ooit op tv verschenen?

Er doen veel geruchten de ronde dat Bitcoin Revival in verschillende financiële tv-programma's, zoals Dragons Den en Your Money, is verschenen. We hebben onderzocht of deze geruchten waar zijn. Onze bevindingen staan hieronder.

Dragons Den

Dit populaire Britse tv-programma voor ondernemers belicht interessante, innovatieve en nieuwe zakelijke ideeën en concepten. We hebben kunnen vaststellen dat in één van de afleveringen geautomatiseerde handelssoftware ter sprake is gekomen. We hebben echter niet kunnen bewijzen dat dit om Bitcoin Revival ging.  

Your Money

Your Money is een populair financieel programma dat elke zaterdagochtend uitgezonden wordt op CNN. Het wordt gepresenteerd door Christine Romans en gaat vaak in op financiële kwesties. Hoewel cryptogeld regelmatig wordt besproken in het programma hebben we geen substantieel bewijs kunnen vinden dat aantoont dat Bitcoin Revival ooit in het programma is besproken.

Is Bitcoin Revival ooit gesteund door een beroemdheid?

Wanneer je net begint met het handelen in cryptogeld is het interessant om te zien welke bekende mensen zich achter cryptogeld geschaard hebben en zich openlijk hierover hebben uitgesproken. Er doen veel geruchten de ronde waarin beweerd wordt dat beroemdheden uit de entertainment-, financiële en ondernemerswereld Bitcoin gesteund hebben en zelf geïnvesteerd hebben in cryptovaluta's. We hebben deze geruchten onderzocht en hieronder staan onze bevindingen. 

William Shatner

William Shatner is een wereldberoemde acteur en groot voorstander van zowel Bitcoin als Ethereum. Het is algemeen bekend dat hij heeft geïnvesteerd in een op zonne-energie aangedreven cryptominingfarm. Toen cryptogeld net populair werd was hij sceptisch over het concept, maar inmiddels is hij volledig overtuigd geraakt van de revolutionaire mogelijkheden van cryptovaluta's. Ondanks dat, hebben we geen bewijs kunnen vinden dat hij Bitcoin Revival ooit gesteund heeft. 

Michelle Phan

Michelle Phan heeft zich op sociale media en andere platforms uitgelaten over de positieve eigenschappen van Bitcoin. Op haar YouTube kanaal heeft ze zich uitgesproken over het belang van Bitcoin in de evolutie van het internet. Vanwege haar grote fanbase hebben veel van haar volgers deze uitspraak ter harte genomen. We hebben haar sociale media accounts verder onderzocht, maar we hebben geen bewijs kunnen vinden dat aantoont dat zij zich heeft uitgesproken over Bitcoin Revival.

Richard Branson

Richard Branson is een bekende ondernemer en tech liefhebber en staat erom bekend een groot voorstander te zijn van Bitcoin. Hij is ervan overtuigd dat cryptogeld mogelijkheden biedt aan arme mensen. Hij waarschuwt zijn volgers wel dat er veel oplichters actief zijn op de cryptovaluta markt en dat mensen hier bewust van moeten zijn als ze gaan handelen. Volgens hem is het van groot belang om te controleren of een platform legitiem is voordat je het gaat gebruiken. We hebben echter geen bewijs kunnen vinden dat hij zich heeft uitgelaten over Bitcoin Revival.

50 Cent

Het is geen verrassing dat 50 Cent vanaf het begin af aan betrokken is geweest bij Bitcoin. Vlak voordat Bitcoin zijn hoogste prijs tot nu toe bereikte, verkocht hij één van zijn albums in ruil voor cryptogeld. Hij heeft hier miljoenen mee verdiend. We hebben daarentegen geen bewijs kunnen vinden dat hij Bitcoin Revival op enige manier gebruikt of gesteund heeft. 

5 manieren om succesvol gebruik te maken van Bitcoin Revival

Het handelen in cryptogeld brengt veel winstgevende voordelen met zich mee, maar er zitten ook veel risico's aan verbonden. Er bestaat altijd een kans dat een transactie mislukt. Het is daarom van groot belang om goed risicomanagement uit te voeren en ervoor te zorgen dat je nooit meer verliest dan jij je kan veroorloven. Hieronder geven we een paar tips die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je winsten gemaximaliseerd worden en je risico's geminimaliseerd. 

Begin klein

We raden nieuwe handelaren altijd aan om rustig aan te beginnen. Investeer aan het begin nooit meer geld dan het minimale startkapitaal van $250. Het vooruitzicht op hoge winsten zorgt er misschien voor dat jij direct veel wilt investeren, maar het is beter om een lange termijn strategie toe te passen. Naarmate je meer kennis en ervaring opdoet kun je langzaamaan je handelskapitaal uitbreiden en meer winst maken.

Zet wat van je winst opzij

Nieuwe handelaren maken vaak de fout dat ze na het behalen van hun eerste winst direct alles weer willen herinvesteren. Dit is een verleidelijke, maar gevaarlijke beslissing vanwege de volaliteit van de cryptomarkt. Zorg er altijd voor dat je regelmatig een gedeelte van je winst opneemt. De rest van de winst kun je gebruiken om verder mee te handelen. 

Volg het advies van deskundigen op

In vergelijking met tientallen jaren geleden hebben we hedendaags toegang tot veel meer kennis en informatie. Dankzij sociale media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn, kunnen we eenvoudig luisteren naar wat experts te zeggen hebben en hun adviezen opvolgen. Het is vaak ook mogelijk om opgenomen video's van experts op YouTube te bekijken. Kortom, blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom cryptogeld om zo het meeste uit de handelsrobot te halen en hiermee jouw winsten te maximaliseren. 

Leg een administratie aan voor fiscale doeleinden

Zorg ervoor dat je een gedetailleerd overzicht van jouw transacties bijhoudt. Cryptogeld verdiensten zijn over het algemeen belastbaar. Onderzoek daarom wat de belastingregels in jouw land zijn. Er zijn je al veel handelaren voorgegaan die hier geen aandacht aan hebben besteed en in de problemen zijn gekomen met de autoriteiten. Een extra voordeel van het bijhouden van een administratie is dat jij een goed overzicht hebt van jouw handelshistorie. Evalueer en analyseer dit en pas je strategieën erop aan.

Investeer alleen wat jij je kunt veroorloven om te verliezen

De belangrijkste regel bij het handelen is dat je nooit meer moet investeren dan dat jij je kan veroorloven om te verliezen. Je kan er nooit helemaal zeker van zijn dat een transactie zal slagen. Er is altijd een kans dat de markt plotseling omslaat en hier moet je op voorbereid zijn. De beste manier om je hier tegen te beschermen is vanaf het begin af aan een beslissing te maken over hoeveel jij bereid bent om te verliezen.

Onze conclusie: Bitcoin Revival

We hebben veel tijd gestoken in het onderzoeken van verschillende geautomatiseerde handelssoftware. We kunnen met zekerheid zeggen dat Bitcoin Revival één van de beste op de markt is. Het platform heeft een extreem hoge handelsnauwkeurigheid en is hiermee zeer winstgevend. Daarnaast beschikt het over verschillende belangrijke eigenschappen, waaronder een transparante klantenservice, gelieerde makelaars en de mogelijkheid om in verschillende cryptovaluta's te handelen. Het is ongeëvenaard wat betreft winstgevendheid en toegankelijkheid voor zowel beginnende als ervaren handelaren. 

Handel echter altijd voorzichtig. Bescherm jezelf tegen online oplichters en voorkom dat je onnodig verlies lijdt. Lees de algemene voorwaarden, doe kennis op over het platform, maak gebruik van elke beschikbare functie en investeer niet direct te veel geld. DIt laatste punt is heel belangrijk, omdat je er nooit zeker van kan zijn dat jouw transacties succesvol zullen zijn.

Als je meer informatie wilt hebben over andere geautomatiseerde handelsplatforms dan kunnen wij een aantal goede opties die we ook onderzocht hebben aanraden. Dit zijn: Profit Formula, Bitcoin Method en Crypto Code.

Disclaimer: alle getuigenis foto’s zijn stockfoto’s en vertegenwoordigen niet de mensen achter de feedback.