HomeCryptocurrency Trading RobotsBitcoin Revolution

Bitcoin Revolution Review

Een toenemend aantal mensen neemt de crypto-wereld tegenwoordig serieus. Sommigen van hen hebben er zelfs een full-time business van gemaakt, en ze schijnen er dik geld mee te verdienen. Desalniettemin is de markt onvoorspelbaar en de meeste investeerders hebben weinig tot geen ervaring met het traden van cryptomunten, wat voor een probleem zorgt.

Cryptogeld beurzen staan nooit stil en zullen nooit sluiten voor het weekend of vakanties. Als gevolg heeft iedere trader extra hulp nodig om het in deze sector voor elkaar te krijgen. Dit is waar traderobots goed van pas komen.

In deze uiteenzetting focussen we op een populaire, gratis traderobot; Bitcoin Revolution. Onze huidige bevindingen tonen aan dat dit een puik ontwikkeld stukje software is. Je kunt een gratis demo account aanmaken om te zien of het je bevalt voordat je echt in de buidel tast.

Wat is Bitcoin Revolution?

Cryptomunt trade software dat specifieke branche parameters gebruikt om de toekomstige prijs te bepalen van diverse munten. Het is mogelijk om het automatisch een trade-beslissing uit te laten voeren.

Aanvankelijk was het platform gebaseerd op Bitcoins, vandaar de naam. Vandaag de dag is dit uitgebreid met andere cryptomunten zoals Ethereum, Ripple en Litecoin. De tradebot is nuttig voor zowel professionele traders als beginners.

Functies & functionaliteit

Echtheid - 91%
Prestatie - 86%
Gebruiksgemak - 98%
Klantenservice - 96%
App - 99%
Winstgevendheid - 96%
Renommee - 93%
Snelle betalingen - 90%
Veiligheid - 94%
Verklaringen van gebruikers - 93%

Registreer nu met Bitcoin Revolution

Whos behind

Wie zit erachter Bitcoin Revolution?

De meeste mensen voelen zich meer op hun gemak met software wanneer er een gezicht aan verbonden is. Deze robot geeft deze luxe niet. Er is geen team aan verbonden die de robot opeist als zijnde hun creatie en alhoewel dit onzekerheid kan geven, is dit niet genoeg om de ligitimiteit van deze robot in twijfel te trekken.

De cryptomunt waar de robot zijn naam vandaan heeft, Bitcoin, is op dit moment de toonaangevende munt. Het is de standaard munteenheid voor alle altcoins. Toch blijft de ware identiteit van de oprichter, iemand die een whitepaper had gepost onder het alias Satoshi Nakamoto, een mysterie.

Deze Bitcoin Revolution robot geeft helder bewijs over de legitimiteit ervan; een netwerk van noemenswaardige websites, waaronder EuropeFX maken gebruik van dit vooraanstaande tradeplatform.

Begin met beleggen in 3 eenvoudige stappen

1
Stap 1: Open een gratis account

Bezoek de officiële website van de robot en vul de algemene persoonlijke gegevens in.

2
Stap 2: Doe een storting

Zodra je account klaar is, kun je jouw gewenste en veilige betaalmethode selecteren.

3
Stap 3: Begin met traden

Download het platform of mobiele app en start met traden vanuit je account.

Wat zeggen de mensen over Bitcoin Revolution

Photo of Chris van Zandvoort

Ik ben niet echt op de hoogte van de laatste technologische trends. Ik bedoel, ik kan prima over het internet surfen met Google enzo, maar ik had nooit gedacht dat ik zo’n verfijnd programma als Bitcoin Revolution zou gebruiken om geld mee te verdienen. Het werkt eenvoudig, ik verdiende al een paar honderd in de eerste week. Bitcoin Revolution is de reden waarom wij binnenkort gaan genieten van onze tweede cruise van het jaar!! Ik ben mijn dochter ongelofelijk dankbaar dat ze hier mee aan kwam zetten.

- Chris van Zandvoort

Registreer nu met Bitcoin Revolution

Voor- en nadelen

Voordelen

Helemaal gratis: De traderobot is volledig gratis te gebruiken.
Demo Account: De tradebot stelt je in staat om het systeem te leren voordat je geld investeert.
Laag minimum stortingsbedrag: De minimale storting is $250, wat lager is dan abbonementskosten van enkele robots.
Uitstekende klantenservice: Klantenservice is 24 uur per dag beschikbaar.
Comfortabel: Het is puur web-gebaseerd, wat het mogelijk maakt om flexibel te traden op wat voor toestel dan ook, mits een internetverbinding.

Nadelen

Overselling: Aangezien we ervan uitgaan dat dit een authentieke traderobot is, lijkt het erop dat de marketingstrategie van het bedrijf voor onnodige overselling zorgt.

Conclusie

Nu dat je weet hoe deze robot werkt en wat je moet verwachten, kun je een account aanmaken en beginnen met traden. Bitcoin Revolution geeft je een demo account om de ins en outs onder de knie te krijgen voordat je er geld in stopt. Dit zien wij altijd als een groot pluspunt, aangezien het duidelijk aangeeft dat het bedrijf die de software heeft ontwikkeld werkelijk hoopt dat jij er winst mee kan behalen. Een soortgelijke handelsbot is Bitcoin circuit.

Disclaimer: alle getuigenis foto’s zijn stockfoto’s en vertegenwoordigen niet de mensen achter de feedback.