HomeCryptocurrency Trading RobotsBitcoin Secret Recensie

Bitcoin Secret recensie

Bitcoin en andere altcoins hebben de afgelopen jaren veel populariteit vergaard, omdat het gewone mensen in staat stelt om veel geld te verdienen. Deze markt is een stuk volatieler dan de aandelenmarkt. Hierdoor biedt het veel meer winstmogelijkheden. 

Om deze mogelijkheden te benutten worden er steeds meer geautomatiseerde handelsplatforms ontwikkeld. De software achter deze platforms stelt gebruikers in staat om hun winsten te optimaliseren en hun risico's te beperken. Daarnaast hoeven gebruikers met deze software niet de hele dag achter de computer te zitten. Bitcoin Secret maakt gebruik van deze software. We hebben Bitcoin Secret geëvalueerd en in deze gids belichten we onze bevindingen.

Wat is Bitcoin Secret

Bitcoin Secret is gerenommeerde geautomatiseerde online handelssoftware. Na het updaten van het platform heeft het recentelijk zijn naam gewijzigd naar Bitcoin Revolution. Het heeft een handelsnauwkeurigheid van bijna 90% en werkt met veel verschillende gerespecteerde makelaars samen. Hierdoor heeft het al veel mensen de mogelijkheid gegeven om de cryptomarkt te betreden en hiervan te profiteren.

Functies & functionaliteit

Echtheid - 85%
Prestatie - 88%
Gebruiksgemak - 98%
Klantenservice - 93%
App - 87%
Winstgevendheid - 90%
Renommee - 94%
Snelle betalingen - 86%
Veiligheid - 94%
Verklaringen van gebruikers - 98%

Registreer nu met Bitcoin Secret

Whos behind

Wie heeft Bitcoin Secret ontwikkeld?

Er is weinig bekend over de ontwikkelaars van Bitcoin Secret. Het enige wat men weet is dat een team van softwareontwikkelaars, handelaren en economen besloten om samen te werken en software te ontwikkelen waarmee men geld kan verdienen. Door het combineren van hun expertise in statistiek, algoritmes en handelsmarkten hadden ze de mogelijkheid om unieke software te ontwikkelen die winstgevende handelsmogelijkheden op de cryptomarkt kan ontdekken.

Begin met beleggen in 3 eenvoudige stappen

1
Maak een gratis account aan

Om een account aan te maken bij Bitcoin Secret moet je een aantal gegevens verstrekken, waaronder je naam, e-mailadres telefoonnummer en het land van verblijf. Vervolgens kun je gebruik maken van het demo-account en krijg je een rondleiding op het platform. Zo kun je direct alle functies uitproberen.

2
Geld storten

Nadat je een account hebt aangemaakt word je gebeld door een makelaar die al jouw vragen over het platform kan beantwoorden en die jou tips geeft over het uitvoeren van je eerste transactie. Na het gesprek kun je $250 op je account storten. Dit is het minimale handelskapitaal.

3
Aan de slag met het handelen

Je kunt nu beginnen met handelen! Handel aan het begin met kleine bedragen zodat jij kennis kan opdoen over de functionaliteit van het platform en je de risico's goed in kaart kan brengen. Als je meer ervaring hebt opgedaan en je jouw handelsstrategieën hebt geoptimaliseerd kun je na verloop van tijd je handelskapitaal rustig aan vergroten.

Wat gebruikers zeggen over Bitcoin Secret

Photo of Harley Cooper

Bitcoin Secret is een onontdekt pareltje. Het voelt aan als een ware lifehack. Ik heb nog nooit zoveel financiële zekerheid gehad, allemaal dankzij het team achter Bitcoin Secret.

- Harley Cooper
Photo of Mason Matthews

Ik had moeite met het betalen van al mijn rekeningen. Ze bleven zich maar opstapelen. Ik zat te overwegen om een tweede baan erbij te nemen tot een vriendin van mij op werk mij vertelde over de winstgevende mogelijkheden van Bitcoin Secret. Ik wilde het direct uitproberen. In plaats van twee fulltime banen heb ik nu meer tijd voor mijn familie en zijn we inmiddels al onze eerste buitenlandse vakantie voor volgend jaar aan het plannen! Je kan dus wel zeggen dat er veel veranderd is in de afgelopen zes maanden.

- Mason Matthews
Photo of Jordan Lee

Ik heb er altijd van gedroomd om vervroegd met pensioen te gaan en een grote reis te maken door Azië. Ik kan slecht met hiërarchie omgaan en heb uren op werk lopen fantaseren over het opgeven van mijn baan. Het probleem was dat ik nog niet genoeg gespaard had om mijn droom te verwezenlijken. Acht maanden geleden ben ik aan de slag gegaan met Bitcoin Secret en mijn account presteert inmiddels zo goed dat ik meer verdien met handelen dan met mijn normale baan! Twee dagen geleden heb ik ontslag genomen en ik ben er klaar voor om eindelijk mijn droom in vervulling te brengen.

- Jordan Lee
Photo of Jett Carr

Ik ben geen materialistisch persoon, maar ik heb altijd al de wereld rond willen reizen. Zoveel mogelijk zien voordat ik mijn huisje, boompje, beestje leven ga leiden. Ik was al jaren voor deze reis aan het sparen en vlak voordat ik genoeg geld had werd ik zonder enige waarschuwing ontslagen. Voordat ik het wist moest ik al mijn spaargeld besteden aan huur, rekeningen en boodschappen. Mijn spaarrekening werd met de dag minder groot. Gelukkig heb ik een broer die veel handelt en toen ik hem over mijn situatie vertelde, raadde hij mij Bitcoin Secret aan. Hij heeft me alles over de handelssoftware in detail uitgelegd en ik besloot om het te proberen. Het enige wat ik er verder over kwijt wil is dat we inmiddels een paar maanden verder zijn en dat ik deze recensie vanaf het strand in Spanje schrijf..

- Jett Carr

Registreer nu met Bitcoin Secret

Voor- en nadelen

Voordelen

Een eenvoudig te gebruiken interface
Kan zowel handmatig als geautomatiseerd mee gehandeld worden
Handelt extreem snel
Volledig gratis te gebruiken
Beschikt over een demo-account
De 24/7 bereikbare klantenservice is responsief en professioneel

Nadelen

Er is geen app beschikbaar. Gebruikers kunnen alleen via een internetbrowser van het platform gebruik maken
Het kan soms 48 uur duren voordat het opgenomen geld op jouw bankrekening staat

Belangrijkste kenmerken van Bitcoin Secret

Verdiensten

Hoeveel geld een gebruiker aan de hand van Bitcoin Secret verdient is afhankelijk van het handelskapitaal en de toegepaste strategieën van de gebruiker. Hierdoor is het moeilijk te zeggen hoeveel gebruikers precies verdienen. In recensies van gebruikers valt echter wel te lezen dat de dagelijke winsten enorm zijn.

Verificatieproces

Om het platform te gebruiken moet je eerst een account en een wachtwoord aanmaken. Zodra je een account hebt, word je door het platform gevraagd om je te identificeren. Dit is een vereiste. Hierdoor kan Bitcoin Secret zijn website en zijn gebruikers beschermen tegen hackers en oplichterij. Het registratieproces is volledig gratis. Zodra je alle stappen hebt doorlopen ben je klaar om aan de slag te gaan met handelen.

Geldopname proces

Het is eenvoudig om geld op te nemen van het platform. Aanvragen worden bovendien snel verwerkt. Je kunt zo vaak als je wilt geld opnemen van het platform en binnen 48 uur wordt de betaling verwerkt en wordt het geld overgeschreven op je bankrekening. 

Kosten en toeslagen

Er zitten geen (verborgen) kosten of toeslagen verbonden aan het gebruik van het platform. De technologie is gratis te gebruiken en voor de begeleiding van ervaren makelaars en handelaren worden ook geen extra kosten gerekend. Wij raden elke nieuwe gebruiker wel altijd aan om eerst de algemene voorwaarden van het handelsplatform dat je wilt gebruiken goed door te lezen voordat je geld gaat investeren.

Getuigenissen van gebruikers 

We zijn tijdens ons onderzoek veel positieve recensies over Bitcoin Secret tegengekomen. Veel gebruikers beweren dat het hun leven heeft veranderd. Discussies op online fora binnen de cryptogemeenschap tonen bovendien aan dat gebruikers over het algemeen tevreden zijn over de software en dat ze het aangeraden hebben aan vrienden en familie.

Klantenservice

Bij handelssoftware is het te allen tijde van groot belang dat het beschikt over een goede klantenservice. Gebruikers moeten zich comfortabel en veilig voelen om het platform te gebruiken en om geld te investeren. Goede klantenservice kan hierbij helpen, omdat de vragen en opmerkingen van gebruikers direct beantwoord kunnen worden. We hebben daarom de klantenservice van Bitcoin Secret uitgebreid getest en hebben kunnen concluderen dat het team zeer responsief en behulpzaam is via zowel de telefoon als de e-mail.

Gelieerde makelaars

Bitcoin Secret biedt naast de handelsrobot een extra service aan. Professionele makelaars worden gekoppeld aan nieuwe gebruikers en kunnen ondersteuning bieden. Nadat je een account hebt aangemaakt word je gebeld door een ervaren makelaar die tien minuten de tijd neemt om jou zo veel mogelijk te vertellen over het platform, de cryptomarkt en het (winstgevende) handelen zelf. Wij zijn van mening dat je de legitimiteit van handelssoftware goed kan meten aan de kwaliteit en legitimiteit van de gelieerde makelaars. We hebben daarom onderzoek gedaan naar de beschikbaar gestelde makelaars en kunnen met tevredenheid zeggen dat elke makelaar aan alle wettelijke eisen voldoet. 

Is Bitcoin Secret legitiem? Ja.

Hoewel er vandaag de dag veel geautomatiseerde handelssystemen op de markt verkrijgbaar zijn, is Bitcoin Secret één van de betere opties. De recentelijk uitgevoerde updates hebben de functionaliteit verbeterd en veel functies toegevoegd. Het platform laat daarmee zien hoe belangrijk het is om constant te optimaliseren en laat zien dat het luistert naar de wensen van zijn gebruikers. Als je oude recensies vergelijkt met nieuwe recensies is het duidelijk dat Bitcoin Secret de software veiliger en nauwkeuriger heeft gemaakt.

De geautomatiseerde handelsmodus van Bitcoin Secret stelt mensen die nog nooit eerder gehandeld hebben in staat om toch een slaatje te slaan uit de cryptomarkt. Gebruikers kunnen door deze modus geld verdienen zonder dat ze de hele dag hiervoor achter de computer hoeven te zitten. Het algoritme is in staat om veel meer marktgegevens te verwerken dan een mens en maakt bovendien geen menselijke fouten. Hiermee kan het prijsontwikkelingen ontdekken die winstgevend kunnen zijn. 

5 redenen om Bitcoin Secret te gebruiken voor het handelen

1. Gebruiksvriendelijk

Je hoeft geen expert te zijn om het platform te kunnen gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. De gebruikersomgeving is zo ontworpen dat het voor handelaren van elk niveau eenvoudig moet zijn om te gebruiken.

2. Hoog rendement

De gebruikers van het handelsplatform kunnen volgens Bitcoin Secret gemiddeld $1300 per dag verdienen door de 88% handelsnauwkeurigheid van de bot. Ons onderzoek heeft aangetoond dat dit bedrag haalbaar is, maar dat het niet het gemiddelde is, maar eerder het maximaal haalbare. Het is voor nieuwe gebruikers niet realistisch om te denken dat ze vanaf het begin af aan zulke bedragen zullen verdienen. Begin klein en bouw rustig uit. 

3. Handelt sneller dan dat een mens in staat is om te handelen

Dankzij nieuwe technologieën is de software in staat om grote hoeveelheden data met ongekende snelheden te verwerken. De rekenkracht van het algoritme zorgt ervoor dat er geen handelsmogelijkheden over het hoofd worden gezien. Hierdoor hoeft er geen persoon meer de hele dag achter de computer te zitten om handelsgrafieken in de gaten te houden.

4. Werkt samen met gereguleerde makelaars

We hebben alle makelaars nagetrokken. We kunnen met tevredenheid zeggen dat ze allemaal gereguleerd zijn en dat ze voldoen aan de wettelijke normen en standaarden. Je kan dus met een gerust hart je geld toevertrouwen aan Bitcoin Secret.

5. Geautomatiseerd handelen

Dankzij de geautomatiseerde handelssoftware zijn we in staat om te profiteren van de cryptomarkt zonder dat we handmatig allemaal beslissingen moeten nemen. Bij het handelen moest je vroeger urenlang achter de computer zitten om handelsmogelijkheden te ontdekken. Dit proces is gelukkig helemaal geautomatiseerd en wordt zelfs uitgevoerd wanneer je slaapt.

Wat is de beste manier om Bitcoin Secret te gebruiken?

Om de software te gebruiken moet je eerst een account aanmaken op het platform van Bitcoin Secret. Dit kun je doen door het invullen van je naam, telefoonnummer, e-mailadres en land van verblijf op het registratieformulier op de website van de handelsbot. Zodra je het account hebt aangemaakt en geverifieerd ben je klaar om te beginnen met handelen. 

Ga vervolgens naar de demo-account functie en check of de $1500 aan (nep geld) krediet op dit account staat. Als dat het geval is kun je het demo-account uitproberen om zo vertrouwd te raken met de functionaliteit van de handelsbot. Je zult daarnaast ook gebeld worden door een ervaren makelaar die jou een aantal tips zal geven voor het handelen. Als je het gevoel hebt dat je er klaar voor bent, kun je het minimale handelskapitaal investeren. Dit is 250 dollar. We raden aan om als je net begint met handelen niet meer dan dit bedrag te investeren. Je zal snel vertrouwd raken met het platform en de cryptomarkt en nadat je deze kennis hebt opgedaan kun je langzaamaan je handelskapitaal vergroten.

Zorg er ook voor dat je altijd goed risicomanagement uitvoert. Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om jezelf te beschermen tegen de volaliteit van de markt. Hiermee zorg je ervoor dat je de risico's beperkt en je winst hiermee verhoogt. Investeer nooit meer dan dat jij je kan veroorloven om te verliezen en neem regelmatig geld op van het platform om je winsten veilig te stellen.

Is Bitcoin Secret ooit op tv verschenen?

Geautomatiseerde handelssoftware is meerdere malen ter sprake gekomen in populaire investeringsprogramma's in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor doen geruchten de ronde dat Bitcoin Secret ook in deze programma's is verschenen. We hebben deze geruchten onder de loep genomen en hebben onderzocht of er een kern van waarheid in steekt.

Dragons Den

Dragons Den is een zeer populair Brits programma waar startende ondernemers hun ideeën kunnen pitchen aan een jury van ervaren investeerders die de ideeën vervolgens beoordelen. We hebben afleveringen gevonden waarin geautomatiseerde handelssoftware inderdaad tot in de puntjes is besproken. We hebben echter geen bewijs kunnen vinden dat dit specifiek om Bitcoin Secret ging. We gaan er dus vanuit dat de geruchten onjuist zijn. 

Squawk Box

Squawk Box is een populair financieel ochtendprogramma op CNBC. Veel bekende en gerespecteerde ondernemers en economen zijn te gast geweest in het programma, waaronder Warren Buffet en Bill Gates. We hebben alle afleveringen bekeken waarin werd gesproken over cryptogeld, maar hebben geen bewijs gevonden dat Bitcoin Secret ooit expliciet is besproken.

Is Bitcoin Secret ooit gesteund door een beroemdheid?

De opkomst van handelstechnologieën hebben ervoor gezorgd dat verschillende beroemdheden zich hierover hebben uitgesproken. We hebben onderzocht of beroemdheden zich publiekelijk hebben uitgesproken over Bitcoin Secret. Daarnaast hebben we gekeken of ze deze software ooit (financieel) hebben gesteund.

Peter Thiel

Peter Thiel is een zeer bekende en gerespecteerde ondernemer en durfkapitalist. Hij heeft zich meerdere malen positief uitgesproken over Bitcoin en is sinds de introductie van cryptovaluta's een groot voorstander geweest van digitale activa. Hij moedigt mensen aan om te investeren in Bitcoin en hij is ervan overtuigd dat het een grote rol in onze samenleving zal spelen. We hebben veel interviews van hem bekeken om te zien of hij zich ooit heeft uitgesproken over Bitcoin Secret, maar hebben geen bewijs hiervoor kunnen vinden.

Nas

Rapper Nas is al bijna tien jaar een groot voorstander van Bitcoin. Hij heeft gezegd dat Bitcoin geen onderdeel uitmaakt van het internet tijdperk, maar dat er gesproken kan worden van een Bitcoin tijdperk. Hij heeft zelf veel geïnvesteerd in Bitcoin en is meerdere malen geïnterviewd over zijn mening rondom Bitcoin. Er doen geruchten de ronde dat Nas Bitcoin Secret ook heeft gesteund, maar we hebben geen betrouwbare informatie hierover kunnen vinden. We gaan er daarom vanuit dat de geruchten onjuist zijn.

Elon Musk

De bekende ondernemer en visionair is de oprichter van verschillende indrukwekkende tech-bedrijven, waaronder Tesla en SpaceX. Hij heeft publiekelijk gezegd dat cryptogeld een veel betere manier is om geld uit te wisselen dan traditioneel geld. Hij is ervan overtuigd dat traditioneel geld op den duur zal verdwijnen. Geruchten doen de ronde over dat Musk Bitcoin Secret persoonlijk heeft gebruikt, maar we hebben geen bewijs hiervoor kunnen vinden.

Tony Hawk

Een minder bekende voorstander van cryptovaluta's is Tony Hawk. Hij is al zeven jaar actief in de cryptogemeenschap. Hij heeft zijn meningen over cryptovaluta's publiekelijk uitgesproken. Daarnaast accepteert zijn eigen stichting, de Tony Hawk Foundation, donaties met Bitcoin. Dit verduidelijkt het feit dat hij een groot voorstander is van cryptogeld. Hoewel hij zich dus positief heeft uitgelaten over het potentieel van crypto, hebben we nog geen bewijs kunnen vinden dat hij ooit iets heeft gezegd over de Bitcoin Secret software.

5 manieren om succesvol gebruik te maken van Bitcoin Secret

Handelen is altijd riskant. Om je te beschermen tegen de volaliteit van de markten is het daarom van belang dat je zorgvuldig risicomanagement uitvoert. Door de jaren heen hebben handelaren strategieën ontwikkeld om zo goed mogelijk met deze onzekerheid om te gaan. Als je deze strategieën toepast kun jij je risico's zoveel mogelijk beperken en hiermee je winsten verhogen. Om je hierbij te helpen geven wij je hieronder een aantal tips die je op kunt volgen om ervoor te zorgen dat je geen verlies lijdt.

Begin klein

Het minimale handelskapitaal is $250 en we raden aan om aan het begin niet meer in te leggen dan dit bedrag. Hoewel het platform eenvoudig te gebruiken is, kost het tijd om alle functies door en door te leren kennen. We raden nieuwe handelaren daarom aan om rustig te beginnen met handelen en je handelskapitaal uit te breiden naarmate je meer ervaring en kennis opdoet.

Zet wat van je winst opzij

Zorg ervoor dat je regelmatig een gedeelte van je winst opneemt van het platform en op je bankrekening stort. Dit is belangrijk om te onthouden, omdat veel nieuwe gebruikers te enthousiast worden van het winstpotentieel en hierdoor al hun verdiende geld direct weer herinvesteren om zo nog meer geld te verdienen. Het is echter nooit zeker dat de volgende transactie ook succesvol zal zijn. Niemand kan namelijk met zekerheid zeggen welke richting de markt op zal gaan. Neem daarom regelmatig wat geld op als onderdeel van jouw risicomanagement.

Volg het advies van deskundigen op

Hedendaags is het zeer eenvoudig om online informatie te vinden en kennis op te doen over cryptovaluta's. Veel experts delen namelijk al jaren hun ervaringen en analyses op social media platforms, zoals Facebook, Twitter en YouTube. Maak gebruik van deze online beschikbare informatie en wees selectief in het kiezen naar welke expert je luistert.

Leg een administratie aan voor fiscale doeleinden

Afhankelijk vanuit welk land jij handelt kunnen jouw cryptogeld inkomsten belastbaar zijn. Onderzoek daarom goed wat de belastingregels zijn rondom het handelen in crypto. Houd altijd een administratie bij van jouw transacties en je winsten om ervoor te zorgen dat je kan voldoen aan de belastingregels. Daarnaast kun je deze handelshistorie gebruiken om je strategieën te evalueren en eventueel te optimaliseren.

Investeer alleen wat jij je kunt veroorloven om te verliezen

Het is van cruciaal belang dat je nooit meer investeert dan dat jij je kan veroorloven om te verliezen. Je kan er nooit helemaal zeker van zijn dat een transactie zal slagen, ongeacht hoe goed jij je er ook bij voelt. Zorg er daarom voor dat eventuele verliezen geen grote impact hebben op jouw persoonlijke financiële situatie.

Onze conclusie: Bitcoin Secret

Er zijn veel oplichters actief op de cryptovaluta markt en veel van hen bieden hun hulp aan bij het handelen in cryptogeld zonder dat ze dit daadwerkelijk doen. Hun enige doel is om nietsvermoedende cryptogeld handelaren op te lichten. Het is daarom van groot belang dat je altijd de legitimiteit van een handelsplatform controleert voordat je hierin gaat investeren. Ons eigen onderzoek heeft aangetoond dat Bitcoin Secret één van de meest betrouwbare en flexibele platforms op de markt is. Een goede eigenschap van het platform is dat het luistert naar de wensen van gebruikers en deze wensen doorvoert in de functionaliteit van de software. Daarnaast beschikt het over een hoge handelsnauwkeurigheid en is het één van de meest krachtige hulpmiddelen om nieuwe gebruikers te helpen financiële zekerheid te bereiken.

Zorg er altijd voor dat je goed risicomanagement uitvoert en pas je handelsstrategieën hierop aan. Hiermee zorg je ervoor dat je investeringen goed beschermd zijn en dat je nooit meer zal verliezen dan dat jij je kan veroorloven. Hoewel de handel in cryptogeld uitstekende winstmogelijkheden biedt, is het belangrijk om te onthouden het erg risicovol is en dat je grote verliezen kan leiden als je jezelf niet goed beschermt.

We hebben verschillende andere handelssoftware onder de loep genomen om te zien welke frauduleus en welke legitiem zijn. Een aantal van deze voldoen aan de door ons gestelde standaarden wat betreft nauwkeurigheid, veiligheid en responsiviteit. Als je zelf ook geïnteresseerd bent in andere goede handelssystemen, raden wij je aan om een blik te werpen op Libra Method, Crypto Cash en Crypto Hopper. Deze voldeden allemaal aan onze standaarden.

Disclaimer: alle getuigenis foto’s zijn stockfoto’s en vertegenwoordigen niet de mensen achter de feedback.