HomeCryptocurrency Trading RobotsBTC Prestige Recensie

BTC Prestige Recensie

BTC Prestige Recensie

Het automatisch handelen met cryptocurrencies heeft tot een revolutie van de crypto-handel geleid. Je bent gegarandeerd van dagelijkse of maandelijkse winst met een goede crypto trading bot. Daarnaast zit je zelf niet met de stress van het analyseren van de crypto-markt.

Toch moet je extra voorzichtig zijn als je een crypto-bot uit kiest, omdat je gebombardeerd wordt met vele crypto-robots, waaronder BTC Prestige. Het is aan jezelf om een serieuze robot uit te kiezen en geen oplichter.

[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is BTC Prestige

[su_row]

[su_column size="1/2"]

BTC Prestige beweert een crypto-robot te zijn met een winstpercentage van 92%. De oprichters zeggen dat het kan worden gebruikt om te traden met bijna alle cryptocurrencies.

[/su_column]

[su_column size="1/2"]

Toch konden we geen echte testimonials of gebruikersbeoordelingen vinden, om er achter te komen wat er gebeurt als je een account opent en geld stort.

[/su_column]

[/su_row]

[/su_note]

Is BTC Prestige een echte crypto bot? Of is het een scam?

Soms is het moeilijk om een echt vertrouwd cryptobot-platform te vinden. Je moet vele reviews van klanten en traders doorspitten om een juist beeld van het crypto bot platform te krijgen. Als de robot een demo-account heeft, is het raadzaam om deze eerst uit te testen, zodat je een idee krijgt van het type broker dat het gebruikt.

Bij BTC Prestige lijkt alles op het eerste gezicht te kloppen, maar als je in logt kom je er achter dat het een offshore crypto broker gebruikt. Een offshore crypto broker kan een neppe broker zijn. Omdat deze niet zijn gereguleerd door financiële autoriteiten, kan er in geval van oplichting weinig worden gedaan. We verwachten dat een nieuw platform zonder bewezen reputatie zoals BTC Prestige, gereguleerde brokers heeft zodat beleggers tenminste het gevoel hebben dat er veilig met hun geld wordt omgegaan.

Hoe werkt BTC Prestige?

Op het eerste gezicht ziet BTC Prestige er prima uit. Toch weet niemand wat er gebeurt zodra je geld overmaakt. We konden nauwelijks beleggers vinden die reeds geld hebben gestort.

Als je de officiële website bezoekt, zie je een pop-up menu om een demo-account aan te maken. Met dit demo-account kun je de werking van de robot uittesten.

Je kunt eenvoudig een demo-account aanmaken door op ¨Register now¨ te klikken. De volgende stap is het kiezen van een broker. Hoewel er 2 opties voor brokers zijn, vonden we geen geautomatiseerde broker. Er wordt alleen gewerkt met de broker ¨Quanto Markets¨, een offshore broker zonder registratie bij een financiële autoriteit.

Het platform van BTC Prestige ziet er erg aantrekkelijk uit. Toch raden we aan dat beleggers een ander crypto bot-platform gebruiken, met officiële brokers. Niet-gereguleerde crypto brokers zoals Quanto Markets zijn niet erg veilig en je zult geen officieel bewijs hebben om een conflict op te kunnen lossen. We denken dat dit juist de reden is waarom BTC Prestige ervoor kiest om met Quanto Markets te werken.

Wil je een BTC-account? Probeer een alternatief!

In plaats van het investeren van je geld in een crypto-bot die een offshore crypto-broker gebruikt, kun je beter een account openen bij Cryptosoft. Deze robot wordt al jaren gebruikt en is een legaal, automatisch handelsplatform voor cryptocurrencies.

Om toegang te krijgen tot het crypto bot -platform, volg je de volgende stappen:

STAP 1: Registratie

Op de officiële website zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen.

Nadat je op ¨Get started NOW¨ klikt, word je doorverwezen naar de volgende stap waar je een telefoonnummer in kunt vullen.

Na het invullen van je telefoonnummer klik je op ¨ Start making $2,200+ a day¨ en wacht je tot je wordt doorverwezen naar het handelsplatform. Als beleggers uit je regio niet worden toegestaan, kun je niet verder gaan naar de volgende stap.

Het is de belangrijk om te vermelden dat Cryptosoft een maximum aantal inschrijvingen per dag hanteert. Als dit limiet eenmaal wordt bereikt, moet je wachten tot de volgende dag om je in te kunnen schrijven.

STAP 2: open een demo-account

Als je toegang hebt gekregen, open dan eerst een demo-account om de robot uit te proberen en de werking te testen. Hierna kun je beslissen of je de robot aan je geld toevertrouwd of niet.

STAP 3: Financier je account

Als je ervan overtuigd bent dat Cryptosoft een goede crypto trading-robot is, kun je verder gaan naar de aanbetaling om echt geld op je handelsaccount te storten. De enige toegestane betaalmethodes voor aanbetalingen en geldopnames zijn creditkaarten en bankoverschrijvingen.

Het minimum bedrag voor de aanbetaling is € 250.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Na de aanbetaling klik je op ¨AUTO TRADE¨ om de robot toestemming te geven om voor je te handelen en winsten te behalen.

​[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

Het vinden van een serieus crypto-bot platform is erg belangrijk, omdat dit het succes van je geautomatiseerde handel bepaalt. Als je een foute keuze maakt, waardoor je in de handen van oplichters terecht komt, loop je het risico om al je geld kwijt te raken. Ze zullen al je geld afpakken door de ontwikkeling van situaties waarbij je voortdurend verliezen maakt of door de website te verwijderen zodra genoeg beleggers geld hebben gestort.

Daarom is het raadzaam om in plaats van BTC Prestige, de robot van Cryptosoft te overwegen. Het was moeilijk om er achter te komen of BTC Prestige oplichting is of niet. Er zijn veel aanwijzingen dat het een mogelijke fraude zou kunnen zijn.

[/su_note]

CryptoSoft
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Bank Wire
CryptoSoft haalt het nieuws met het voorspellen van de vraagvolumes voor ieder token, de mogelijke prijs en de juiste timing om een transactie te doen.