HomeCryptocurrency Trading RobotsCrypto Advantage Recensie

Crypto Advantage Recensie

Crypto Advantage Recensie

De gedachte om geld te verdienen zonder te veel energie te hoeven besteden aan het onderzoeken van de cryptocurrency-markt, heeft vele beleggers in verleiding gebracht om te werken met een crypto trading-bot. Je moet echter zorgvuldig op zoek gaan naar de juiste trading-bot om te voorkomen dat je in de handen van een oplichter terecht komt.

Als je met google naar crypto-robots zoekt, kom je verschillende crypto-robots tegen, waaronder Crypto Advantage.

[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is Crypto Advantage?

[su_row]

[su_column size="1/2"]

Crypto Advantage beweert een cryptocurrency trading software te zijn welke beleggers voorziet van automatische handel. Crypto Advantage heeft een nieuwe startpagina waarbij een gratis e-book genaamd ¨ The Ultimate Guide to Crypto Currency¨ wordt weggegeven.

[/su_column]

[su_column size="1/2"]

Ondanks dit e-book, is het moeilijk om vast te stellen of de trading-robot echt is of niet. In deze review zullen we hier dieper op in gaan en komen we tot een eindoordeel.

[/su_column]

[/su_row]

[/su_note]

Is Crypto Advantage echt? Of is het een scam?

Wanneer beleggers willen investeren in geautomatiseerde cryptocurrency-handel, vragen ze zich altijd af of een crypto-robot echt is of een scam. Het is niet eenvoudig om achter de waarheid te komen. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en deze te analyseren. Daarnaast is het verstandig om de crypto-robot uit te testen om er achter te komen of deze echt is of niet.

We zijn op onderzoek uit gegaan om er achter te komen of Crypto Advantage oplichting is of niet. Helaas lijkt het er op dat er grote kans is op een scam, omdat het zelfs moeilijk is om de officiële website te vinden. We hopen dat de website moeilijk te vinden is, maar wel bestaat. Een andere verklaring kan zijn dat de website werd afgesloten, nadat beleggers geld hadden gestort. Als je op zoek bent naar geautomatiseerde cryptocurrency-handel, raden we sterk aan om voor een alternatief te gaan.

Hoe werkt Crypto Advantage?

De Crypto Advantage-bot beloofd beleggers om winst te maken in cryptocurrency trading. Ze beloven een winst van wel $ 100 per uur. Dit klinkt erg ongeloofwaardig.

In tegenstelling tot de meeste crypto-bot-platformen, biedt Crypto Advantage een software aan. Deze software kan worden gedownload om te installeren op een computer of Android telefoon. Als je echter zoekt naar deze applicatie in de app-store, blijkt deze helaas niet te bestaan.

Het applicatieplatform functioneert als handelsplatform met binaire opties. Het maakt gebruik van call- en put opties. Bij het openen van de applicatie zie je dat een aandeel zoals de Bitcoin een kans van 70% heeft op een call optie en 30% op een put optie. Ze zeggen dat deze beoordelingen gebaseerd zijn op de gemiddelde mening van beleggers. We vinden dit een onzinnige manier van afgeven van signalen en raden daarom niet aan om een account te openen met deze crypto-robot.

Wil je een Crypto Advantage account? Ga liever voor een alternatief!

Omdat we Crypto Advantage niet als een serieuze crypto trading-bot kunnen beoordelen, raden we Bitcoin Loophole aan als alternatief. Bitcoin Loophole is een geteste crypto-bot waarvan we weten dat deze echt en winstgevend is.

Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe je zelf een Bitcoin Loophole account voor auto-trading aan kunt maken:

STAP 1: Meld je aan bij het Bitcoin Loophole App- platform

Bezoek simpelweg de officiële website om het registratieproces te voltooien.

Op de officiële website zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen, waarna je op ¨immediate access¨ klikt. Je wordt doorverwezen naar een ander venster om je telefoonnummer in te vullen. Klik dan op ¨ gain access ¨.

Indien de app brokers vermeld die handel in je regio toestaan, zul je toegang en een account verkrijgen. Als dit niet het geval is, wordt je verteld dat er geen brokers zijn voor je regio en wordt toegang geweigerd.

STAP 2: Aanbetaling

Voordat je aan de slag kunt gaan met de app, is het nodig om een aanbetaling van minimaal $100 te doen aan de door jou uitgekozen broker uit de lijst van het platform.

Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes, waaronder Western Union, credit card, Paypal, WebMoney, Maestro, Skrill en meer.

STAP 3: Demo-account

Het is altijd belangrijk om een trading-robot te testen, voordat je deze aan je echte geld toevertrouwt. Zodra je een aanbetaling hebt gedaan kun je een demo-account openen op het platform, om jezelf vertrouwd te maken met de functionaliteiten van de bot.

Het enige nadeel is dat je geld moet storten voordat je toegang krijgt tot het demo-account. Op deze manier heb je tegen de tijd dat je de demo gebruikt al besloten om de robot te gebruiken en is er kans op teleurstelling als je niet tevreden bent over de prestatie.

STAP 4: Trading met een echt account

Zodra je ervan overtuigd bent dat je de robot op een echt account wilt gebruiken, activeer je de geautomatiseerde trading-bot om het automatische traden te starten.

[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

De namen van crypto trading-robots kunnen verwarrend zijn voor investeerders en beleggers, vooral als het gaat om beleggers met weinig ervaring. In het geval van Crypto Advantage kan het woord ¨advantage¨ ervoor zorgen dat beleggers denken dat deze crypto-bot meer voordelen biedt dan anderen. Als je op verder onderzoek uit gaat, kom je achter de waarheid.

Om deze reden is het belangrijk om altijd uitgebreid onderzoek te doen over een crypto-robot, voordat je daadwerkelijk besluit om je geld erin te investeren. Uit onderzoek bleek dat Crypto Advantage niet aan alle vereisten voldeed om een echte robot te kunnen zijn. De kans op een scam is erg groot, waardoor we aanraden om je aan te melden bij Bitcoin Loophole in plaats van bij Crypto Advantage.

[/su_note]

Bitcoin Loophole
Belangrijkste kenmerken
Handel enkel met kwaliteit en vertrouwde gegevens
Handel 24/7 op een 5 sterren platform
Volledig geautomatiseerde handel
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Handel enkel met kwaliteit en vertrouwde gegevens
Handel 24/7 op een 5 sterren platform
Volledig geautomatiseerde handel
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Overschrijving, Bank Wire
The Bitcoin Loophole System (BTC Loophole) app is één van de meest belovende Bitcoin bots, ontwikkeld door Bitcoin investeerder en handelaar Steve McKay.