HomeCryptocurrency Trading RobotsCrypto Gold Recensie

Crypto Gold Recensie

Crypto Gold Recensie

Tegenwoordig praat iedereen over crypto-robots. Iedere crypto robot-belegger is op zoek naar een winstgevende crypto-robot om winst voor hem of haar te genereren, zonder veel tijd te hoeven besteden aan het handelen.

Helaas komen veel beleggers in aanraking met scammers die gebruik maken van het feit dat de beleggers graag gratis cryptocurrencies willen verdienen. Zo worden er neppe platformen ontwikkelt om het geld van beleggers af te kunnen pakken. Als je online op zoek gaat naar crypto-robots kom je veel verschillende platformen tegen, waaronder Crypto Gold. Het is verstandig om uitgebreid onderzoek te doen naar het desbetreffende platform, voordat je daadwerkelijk geld overmaakt.

Het is raadzaam om reviews te analyseren om een duidelijk beeld van de crypto-bot te krijgen, voordat je ook maar een cent investeert.

[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is Crypto Gold?

[su_row]

[su_column size="1/2"]

Na uitgebreid onderzoek kwamen we er achter dat Crypto Gold slechts een Multi-level marketing (MLM) platform is dat op zoek is naar leden in de vorm van beleggers. Op de officiële website adverteert het platform zichzelf als crypto mining-platform.

[/su_column]

[su_column size="1/2"]

De vele advertenties classificeren het als een crypto trading-platform, omdat Crypto Gold beweert dat ze gratis Bitcoin en Ethereum genereren voor leden. Dit is niet het geval.

[/su_column]

[/su_row]

[/su_note]

Is Crypto gold een echte crypto robot? Of is het een scam?

Als MLM-bedrijf richt Crypto gold zich op dit moment op het werven van zoveel mogelijk leden. Onmiddellijk na registratie word je om een aanbetaling van $ 50 of $ 100 gevraagd om commissies van cryptocurrency-mining te garanderen.

De minimale aanbetaling van $ 50 is voor de meeste beleggers erg aantrekkelijk omdat het risico niet te groot is. Daarom is de kans dat beleggers in deze val trappen erg groot.

Als je de officiële website van Crypto Gold goed observeert, kom je er achter dat de website niet geheel doorzichtig is. Het is belangrijk om te weten dat je geld veilig is en hoe je eventuele winsten kunt incasseren. Helaas is er geen duidelijke informatie te vinden over de eigenaar en de locatie van Crypto Gold.

Hoe werkt Crypto gold?

Uit onderzoek blijkt dat je lidmaatschapskosten van negenenzeventig dollar moet betalen om je te kunnen registreren bij Crypto Gold. Vervolgens moet je na registratie minimaal $ 50 investeren om recht te hebben op eventuele winsten.

Daarnaast beweren ze dat je maximale winst kunt behalen door je voor het meest uitgebreide pakket te registreren, waarvoor een aanbetaling van $ 500 nodig is.

Omdat er veel aanwijzingen zijn dat het platform oplichting kan zijn, raden we aan om voor een andere crypto robot te kiezen. Ga voor een bewezen en winstgevend robotplatform.

Wil je een Crypto gold account? Overweeg een alternatief!

De hierboven beschreven details laten zien dat het misschien niet veilig is om te investeren met Crypto Gold. Het lijkt op een duidelijke scam. Er zijn ongetwijfeld betere geautomatiseerde crypto-handelsplatformen zoals Cryptosoft. Het is verstandig om in een veilig platform te investeren in plaats van Crypto Gold.

Volg simpelweg de hieronder beschreven stappen, om gebruik te kunnen maken van de diensten van het Cryptosoft platform:

STAP 1: Registratie

Op de officiële website zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen.

Nadat je op ¨Get started NOW¨ klikt, word je doorverwezen naar de volgende stap waar je een telefoonnummer in kunt vullen.

Na het invullen van je telefoonnummer klik je op ¨ Start making $2,200+ a day¨ en wacht je tot je wordt doorverwezen naar het handelsplatform. Als beleggers uit je regio niet worden toegestaan, kun je niet verder gaan naar de volgende stap.

Het is de belangrijk om te vermelden dat Cryptosoft een maximum aantal inschrijvingen per dag hanteert. Als dit limiet eenmaal wordt bereikt, moet je wachten tot de volgende dag om je in te kunnen schrijven.

STAP 2: open een demo-account

Als je toegang hebt gekregen, open dan eerst een demo-account om de robot uit te proberen en de werking te testen. Hierna kun je beslissen of je de robot aan je geld toevertrouwd of niet.

STAP 3: Financier je account

Als je ervan overtuigd bent dat Cryptosoft een goede crypto trading-robot is, kun je verder gaan naar de aanbetaling om echt geld op je handelsaccount te storten. De enige toegestane betaalmethodes voor aanbetalingen en geldopnames zijn creditkaarten en bankoverschrijvingen.

Het minimum bedrag voor de aanbetaling is € 250.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Na de aanbetaling klik je op ¨AUTO TRADE¨ om de robot toestemming te geven om voor je te handelen en winsten te behalen.

Conclusie

Crypto Gold lijkt duidelijk op een scam zoals profitcoins, Bitcoin secrets en bitcoin system . Daarom is het beter om in de plaats van Crypto Gold, te kiezen voor een winstgevend platform zoals Cryptosoft.

Cryptosoft is een geteste en bewezen cryptocurrency trading-robot, waardoor de kans op winst veel groter is.

[/su_note]

CryptoSoft
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Bank Wire
CryptoSoft haalt het nieuws met het voorspellen van de vraagvolumes voor ieder token, de mogelijke prijs en de juiste timing om een transactie te doen.