HomeCryptocurrency Trading RobotsCrypto Shield Recensie

Crypto Shield Recensie

Crypto Shield Recensie

Het gebruik van crypto-robots voor cryptocurrency-trading is erg populair. Toch kun je niet zomaar iedere aanbieder van crypto-bots serieus nemen. Sommige van deze aanbieders zijn oplichters die klaar staan om je geld af te pakken.

Het is altijd verstandig om uitgebreid achtergrondonderzoek te doen, wanneer je op zoek bent naar een crypto-bot. Zo kom je er achter of het veilig is om te investeren. Om deze reden hebben we een review over Crypto Shield samengesteld. Het zal je helpen om een duidelijk beeld van Crypto Shield te krijgen. Daarnaast zullen we de echtheid beoordelen.

​[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is Crypto Shield?

Crypto Shield is een nieuwe website en beweert een geautomatiseerd cryptocurrency trading-platform te zijn in de vorm van een cryptocurrency robot / bot. Ze beweren tenminste $ 1500 dollar voor je te verdienen, wat ondanks de lucratieve deal, meer vragen dan antwoorden oplevert.

[/su_note]

Is Crypto Shield een echte crypto bot? Of is het een scam?

Er is uitgebreid onderzoek nodig om deze moeilijke vraag te kunnen beantwoorden. Toch kun je bij sommige platformen in een oogopslag zien dat het oplichting is.

Om te beginnen, wordt er in het introductiefilmpje veel verwezen naar de aandelenmarkt en wordt er weinig verteld over het systeem zelf. Dit geeft ons het gevoel dat deze video afkomstig is van een andere website. Je vraagt je zelfs af of ¨Steve Hopkins¨, de zogenaamde ontwikkelaar van het systeem, wel bestaat.

Daarnaast gebruikt Crypto Shield ongereguleerde brokers. Het is in dit geval niet verstandig om te investeren, omdat je niet beschermd bent als er iets gebeurd.

Hoe werkt Crypto Shield?

Er is weinig bekend over de werking van Crypto Shield. Je kunt alleen zien dat je een account aan moet maken om toegang te krijgen tot het platform. Vervolgens vragen ze om een minimale aanbetaling van € 25 euro.

Er is niets bekend over de werking van de robot. Er wordt niets uitgelegd over de manier waarop transacties worden geplaatst. Dit veroorzaakt veel twijfel, omdat echte crypto-robots niet bang zijn om informatie op tafel te leggen.

Wil je een Crypto Shield account? Ga voor een alternatief!

Ga nooit in zee met een niet-geverifieerde cryptocurrency trading-robot zoals Crypto Shield. Het is verstandiger om een account aan te maken bij een veilige robot zoals Bitcoin Code.

Het aanmaken van een account bij Bitcoin Code is vrij eenvoudig. Volg de volgende stappen om een account aan te maken:

STAP 1: Registratie

Om een account aan te maken, moet je op de officiële website het venster aan de rechterkant invullen. Vul hier je naam, achternaam en een geldig e-mailadres in. Kies vervolgens een wachtwoord. Daarnaast moet je aangeven vanuit welk land je het formulier invult. Het is belangrijk om te vermelden dat niet alle landen worden geaccepteerd.

STAP 2: Open een Demo-Account

Als je eenmaal een Bitcoin Code-account hebt, raden we aan om eerst een demo-account te openen, zodat je bekend kunt worden met de werking van de applicatie, voordat je met echt geld gaat handelen.

STAP 3: Open en financier een echt trading-account

Als je overtuigd bent van de werking van Bitcoin Code, kun je verder gaan en een broker kiezen uit de lijst van aangesloten brokers. Daarna kun je geld storten op je echte account.

Er zijn verschillende betaalmethodes, waarvan creditkaart de meest gebruikelijke is.

Activeer automatische handel, zodat Bitcoin Code toestemming krijgt om transacties voor je te plaatsen.

[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

Er zijn vele aanwijzingen dat Crypto Shield oplichting zou kunnen zijn. Omdat we niet willen dat beleggers het risico lopen om hun welverdiende geld te verliezen, raden we aan om de crypto-robot van Bitcoin Code te gebruiken in plaats van Crypto Shield.

Het is altijd verstandig om je geld te investeren in een crypto-robot met een bewezen staat van dienst.

[/su_note]

Bitcoin Code
Belangrijkste kenmerken
Gegarandeerde onmiddellijke opnames
Eenvoudige en veilige interface
Sluit je aan en behaal een minimumwinst van 35%
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Gegarandeerde onmiddellijke opnames
Eenvoudige en veilige interface
Sluit je aan en behaal een minimumwinst van 35%
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Overschrijving, Bank Wire
De focus van Bitcoin Code is het optimaliseren van de crypto geldhandel voor leden van zijn gemeenschap. Deze bot heeft toegang tot en analyseert marktgegevens om zo de beste investeringsbeslissingen te nemen die zal resulteren in een optimale winst.