HomeCryptocurrency Trading RobotsCrypto Unlocked Recensie

Crypto Unlocked Recensie

Crypto Unlocked Recensie

Lange uren achter de computer zitten om de volatiele crypto-markt te analyseren, kan soms vermoeidheid en stres opleveren. Daarnaast is het frustrerend als je na het besteden van zoveel tijd en energie, alsnog verlies lijdt. Mensen verliezen vaak geld omdat keuzes tijdens het beleggen beïnvloed worden door emoties. Om deze reden zijn er nieuwe manieren van beleggen ontwikkeld, zoals het automatisch handelen met crypto-robots.

Er is tegenwoordig ruime keuze aan crypto-bots, waardoor je uitgebreid onderzoek zal moeten doen om een oprechte en winstgevende crypto trading-bot te vinden. Als je dit niet doet, kun je zomaar in de handen van een oplichter terecht komen, die er met je investering van door zal gaan.

Als je met een zoekmachine op zoek gaat naar crypto-bots kom je verschillende namen tegen, waaronder Crypto Unlocked, Cryptosoft en anderen. In deze review bespreken we Crypto Unlock, om er achter te komen of het een investering waard is.

[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is Crypto Unlocked?

[su_row]

[su_column size="1/2"]

Hoewel er weinig informatie te vinden is over de werking van het platform, beweert Crypto Unlocked een crypto-robot te zijn.

[/su_column]

[su_column size="1/2"]

Het is een van de nieuwste crypto-bot websites.

[/su_column]

[/su_row]

[/su_note]

Is Crypto Unlocked echt? Of is het een scam?

Het is altijd moeilijk om er achter te komen of een crypto-robot echt is of een scam. Grondig onderzoek is altijd een vereiste. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar Crypto Unlock om tot een juiste conclusie te komen.

Om te beginnen is er op de homepage van Crypto Unlock weinig informatie te vinden. Er wordt niets verteld over het gemiddelde rendement. Het enige wat je op de startpagina kunt vinden is de uitspraak ¨stop wasting time trying to look for good ICOs, we do the work, you make the right decisions¨, vervolgt door een knop om lid te worden.

Niemand wil investeren in iets onbekends. Om het nog erger te maken, wordt er gevraagd om $ 20 inschrijfkosten, zonder dat je weet waar je aan begint. Stel je voor dat je $ 20 uitgeeft en het platform blijkt niet aan je verwachtingen te voldoen? Je $ 20 zal simpelweg verloren zijn, terwijl je het ergens anders aan uit had kunnen geven.

Ook was het schokkend om te zien dat het introductiefilmpje niets te maken heeft met cryptocurrencies. Het filmpje laat signalen voor de Forex-markt zien, wat je het gevoel geeft dat Crypto Unlock absoluut geen serieus platform is.

Daarnaast maakt het platform gebruik van de ongereguleerde broker Option 888. Bij ongereguleerde brokers staat je investering altijd op het spel, omdat je niets kan doen als er iets fout gaat.

Op basis van bovenstaande informatie kunnen we concluderen dat Crypto Unlocked oplichting zou kunnen zijn. Het is verstandig om voor een alternatief te gaan.

Hoe werkt Crypto Unlocked?

Om toegang te krijgen tot het Crypto Unlock platform moet je een account aanmaken. Onmiddellijk nadat je op de knop ¨Become a Member¨ klikt, word je doorverwezen naar het registratieformulier, waar je tevens gevraagd wordt om $ 20 inschrijfkosten. Deze inschrijfkosten worden niet omgezet in een account-tegoed. Het geld gaat simpelweg naar het platform.

Los van het registratieproces, is er weinig bekend over de werking van het platform. Er bestaat zelfs een mogelijkheid dat het platform helemaal niet werkt. Het is riskant om je geld te investeren in een platform waar weinig informatie over te vinden is. We raden daarom aan om voor een alternatief zoals Cryptosoft te kiezen. Dit is een geteste en geverifieerde crypto-bot.

Wil je een Crypto Unlocked account? Ga voor het volgende alternatief!

Als je Crypto Unlocked bent tegen gekomen op het internet en interesse hebt in een account, raden we aan om als alternatief voor Cryptosoft te kiezen.

Registratie bij de geverifieerde Cryptosoft-robot is geheel kosteloos. Hieronder weergeven we een stappenplan om je te registreren bij Cryptosoft om auto-trading te starten:

STAP 1: Registratie

Op de officiële website zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen.

Nadat je op ¨Get started NOW¨ klikt, word je doorverwezen naar de volgende stap waar je een telefoonnummer in kunt vullen.

Na het invullen van je telefoonnummer klik je op ¨ Start making $2,200+ a day¨ en wacht je tot je wordt doorverwezen naar het handelsplatform. Als beleggers uit je regio niet worden toegestaan, kun je niet verder gaan naar de volgende stap.

Het is de belangrijk om te vermelden dat Cryptosoft een maximum aantal inschrijvingen per dag hanteert. Als dit limiet eenmaal wordt bereikt, moet je wachten tot de volgende dag om je in te kunnen schrijven.

STAP 2: open een demo-account

Als je toegang hebt gekregen, open dan eerst een demo-account om de robot uit te proberen en de werking te testen. Hierna kun je beslissen of je de robot aan je geld toevertrouwd of niet.

STAP 3: Financier je account

Als je ervan overtuigd bent dat Cryptosoft een goede crypto trading-robot is, kun je verder gaan naar de aanbetaling om echt geld op je handelsaccount te storten. De enige toegestane betaalmethodes voor aanbetalingen en geldopnames zijn creditkaarten en bankoverschrijvingen.

Het minimum bedrag voor de aanbetaling is € 250.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Na de aanbetaling klik je op ¨AUTO TRADE¨ om de robot toestemming te geven om voor je te handelen en winsten te behalen.

[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

Het is altijd raadzaam om uitgebreid onderzoek te doen over crypto-bots, voordat je daadwerkelijk investeert. Na het inwinnen van de nodige informatie, kun je een betere keuze maken op basis van alle details. Handelsrobot zoals Crypto unlocked, Cryptomatic, en bitcoin formula zijn in dezelfde categorie.

We raden aan om in plaats van Crypto Unlocked te kiezen voor Cryptosoft, zodat je geen geld hoeft te verspillen aan een platform dat mogelijke oplichting is.

[/su_note]

CryptoSoft
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Bank Wire
CryptoSoft haalt het nieuws met het voorspellen van de vraagvolumes voor ieder token, de mogelijke prijs en de juiste timing om een transactie te doen.