HomeCryptocurrency Trading RobotsCrypto Xchange Recensie

Crypto Xchange Recensie

Vandaag de dag worden er veel trading-robots aangeboden op de crypto-markt en namen zoals Crypto Xchange komen vaak voorbij in zoekmachines. Naast serieuze crypto-robots, zijn er ook oplichters.

Het doel van een echte crypto trading-robot is het behalen van zoveel mogelijk winst voor de belegger. Aan de andere kant heeft een oplichter als doel om zoveel mogelijk geld te verdienen van zoveel mogelijk beleggers.

Om te voorkomen dat je in de handen van scammers terecht komt, moet je veel tijd besteden aan het onderzoeken van crypto-bots, voordat je besluit om je geld te investeren. Lees zoveel mogelijk reviews van verschillende robots. Indien mogelijk is het raadzaam om een robot eerst uit te testen met een demo-account, voordat je daadwerkelijk geld over maakt.


Wat is Crypto Xchange?

Crypto Xchange beweert een auto cryptocurrency trading-platform te zijn. Het platform is samengesteld door de ontwikkelaar David Richmond.


Het handelsplatform werkt zowel op computers als smartphones. Daarom kan deze software onderweg op de mobiele telefoon gebruikt worden. Er is een verschil tussen crypto exchanges en het kopen- en verkopen van cryptocurrencies. Ze hebben niets met elkaar te maken.
Is Crypto Xchange een echte crypto-bot? Of is het een scam?

Crypto-beleggers zullen deze belangrijke vraag altijd in gedachten hebben. Beleggers willen er zeker van zijn dat de gekozen robot veilig is en dat ze niet te maken hebben met een oplichter. Ondanks uitgebreid onderzoek, is het niet altijd eenvoudig om een echte robot te onderscheiden van een scam.

Er is weinig informatie te vinden over de werking van het systeem van Crypto Xchange. Doorgaans is ieder oprecht platform erg transparant. Als iets echt is, is er normaal gesproken geen reden om informatie achter te houden.

Ook kwamen we er achter dat Crypto Xchange gebruikt maakt van ongereguleerde brokers. Het gebruiken van een ongereguleerde broker is risicovol, omdat je niet beschermd bent bij diefstal of andere oplichting.

Hoe werkt Crypto Xchange?

We kunnen er nauwelijks achter komen hoe het systeem echt werkt, hoe het de markten analyseert, de strategieën die het gebruikt enzovoort.

Om toegang te krijgen tot de diensten van de robot moet je eerst een account aanmaken. Vervolgens wordt er gevraagd om minimaal $250 op je account te storten. Daarna activeer je auto-trading om de robot toestemming te geven om de handelsactiviteten van je over te nemen.

Het registratieproces is kosteloos. Wel moet je het account financieren voordat je kunt handelen.

Wil je een Crypto Xchange account? Probeer dit alternatief!

Omdat Crypto Xchange geen geverifieerde crypto-bot is, raden we aan om je geld te investeren in een andere crypto-bot zoals Bitcoin Trader. Dit is een geverifieerde cryptocurrency trading-robot.

Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe je een account kunt openen bij de Bitcoin Trader bot:

STAP 1: Registratie

Als je de officiële Bitcoin Trader website bezoekt, zie je aan de rechterkant een venster om je naam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord in te vullen. Klik daarna op ¨SIGN UP¨ om een account te krijgen.

Er zijn landen waarvan Bitcoin Trader geen beleggers accepteert. Als je in een van deze landen woont, wordt dit gedurende deze stap aangegeven. Je kunt dan niet verder gaan.

STAP 2: Maak een aanbetaling

Als je eenmaal een account hebt, kun je deze activeren door een minimale aanbetaling van €250 te doen. Er zijn verschillende betaalmethodes die je kunt gebruiken. Creditkaart is de meest gangbare methode.

Je account dashboard ziet er uit zoals hieronder wordt weergeven. Je saldo kan worden bekeken onder het kopje ¨balance¨.

STAP 3: Activeer geautomatiseerde handel

Na het maken van de aanbetaling, kun je auto-trading activeren. Op deze manier geef je de Bitcoin Trader-bot toestemming om trades te plaatsen en te sluiten.


Conclusie

Staar jezelf niet blind op een crypto-bot. Er worden verschillende cryptocurrency trading-robots aangeboden op het internet en je hebt de vrijheid om te kiezen voor de robot die het beste bij je past. Het is belangrijk om uitgebreid onderzoek te doen, voordat je een keuze maakt. Er zijn veel automatische handelplatforms zoals Crypto capital, BTC-prestige en One bitcoin a day, maar naar onze mening zullen deze niet veel beter presenteren dan Crypto Xchange.

Zorg ervoor dat het een oprechte crypto-bot is en dat je niet te maken hebt met een oplichter. Daarnaast moet de robot potentieel winstgevend zijn. Investeer je geld niet in een robot die constant verliezen lijdt. Om deze reden raden we aan om Bitcoin Trader te gebruiken in plaats van het ongeverifieerde Crypto Xchange.


1
Minimale storting
$250
Promotie
Gebruikersscore
10
Bliksemsnelle gegevensanalyse
99% nauwkeurigheid bij het voorspellen van winstgevende transacties
Volledig geautomatiseerde handel met een bewezen technologie
Begin met handelen
Betaalmethoden:
Debetkaart, Kredietkaart, Overschrijving
Full Regulations:
We zijn op de hoogte van de talrijke websites die valse aanbevelingen van beroemdheden gebruiken om klanten naar niet-gereguleerde brokers of callcenters te sturen. Onze website stuurt klanten enkel naar de partners die ons de vereiste wettelijke garanties hebben verstrekt. Dit is een marketingaanbieding en onze gereguleerde partners zullen bij aanmelding aangeven welke diensten ze beschikbaar hebben.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.