HomeCryptocurrency Trading RobotsICO Money Maker Recensie

ICO Money Maker Recensie

Investeren in cryptocurrencies kan door de volatiliteit van de crypto-markten winstgevend, maar ook riskant zijn. Crypto-experts bevestigen dat het analyseren van de crypto-markten een moeilijke taak is, omdat je de snelle prijsveranderingen bij moet houden. Daarnaast kan het handmatig identificeren van handelsmogelijkheden erg langzaam gaan, waardoor je kansen kunt missen.

Met dezelfde reden stappen beleggers over op geautomatiseerde handel met crypto-robots. Maar ook crypto-bots brengen moeilijkheden met zich mee. Je moet uitgebreid onderzoek doen om een echte winstgevende robot te kiezen. Maak je geen zorgen! Wij helpen je. We hebben deze review over ICO Money Maker samengesteld, zodat je alles over de robot te weten komt.

Wat is ICO Money Maker?

ICO Money Maker beweert een crypto-bot te zijn die $5000 in een maand voor je verdient. Dit is een buitengewoon hoog rendement na een investering van $100. De robot beweert alle ICO projecten bij te houden om goede investeringen voor je te kunnen maken.

De man achter dit project zou Mr. Shaffer moeten zijn. We gaan verder met onderzoek om uit te vinden of het echt is of niet.

Is ICO Money Maker echt? Of is het een scam?

Voordat je beslist om te investeren met een crypto-bot is het altijd raadzaam om te onderzoeken of de robot een scam is of niet. Investeer je geld nooit in een platform als je niet zeker weet of je geld veilig is. Natuurlijk heb je ervoor moeten zwoegen om je geld te verdienen en op te sparen.

In het geval van ICO Money Maker, is het nogal dubbelzinnig om $ 5000 te verdienen na een investering van $100, vooral nu de waarde van crypto een lange bearish-trend heeft.

Daarnaast wordt er een permanente grafiek weergeven, waarin staat hoeveel beleggers hadden kunnen verdienen bij een investering van $ 100. Helaas is er geen verandering gekomen in deze getallen sinds de ontwikkeling van de website. Ook weergeven ze de huidige crypto-marktomstandigheden niet. De correcte manier van informatieverstrekking zou gaan via een rekenalgoritme dat deze waarden automatisch elke minuut of seconde zou kunnen bijwerken, afhankelijk van de marktveranderingen

De website ziet er prima uit tot het moment dat je inlogt. Als je eenmaal ingelogd bent, kom je er snel achter dat ze een nep demo-account hebben. Je kunt geen transacties uitvoeren met het demo-account. Daarnaast is er geen virtueel geld. Het laat je dezelfde informatie zien als op het platform.

Het platform lijkt op een volledige kopie van het Cryptosoft trading-platform, behalve het feit dat Cryptosoft functioneert, inclusief het demo-account en een gereguleerde broker. De website laat iedere seconde een pop-up notificatie zien met informatie over gewonnen bedragen door beleggers. Helaas gaan deze allemaal over Forex trading, waardoor het niets met cryptocurrencies te maken heeft.

Niemand wil zijn geld investeren in een dergelijke crypto-bot scam. Hoe kun je er zeker van zijn dat je toegang krijgt om te handelen zodra je geld overmaakt? En hoe weet je zeker dat automatisch handelen wordt aangeboden? Het is verstandig om als alternatief voor een geteste, bewezen en winstgevende robot te gaan.

Hoe werkt ICO Money Maker?

Op de website van het platform staat dat het een zelflerend neuraal netwerk is dat kan voorspellen of een Initial Coin Offering gaat stijgen of dalen. Wanneer je echter toegang krijgt tot het platform is deze functie nergens te bekennen.

We raden af om dit platform te gebruiken. Het is beter om voor een geverifieerde crypto-bot zoals Cryptosoft te kiezen.

Wil je een ICO Money Maker account? Probeer dit alternatief!

Was je geïnteresseerd in een account bij ICO Markets, maar heeft deze beoordeling ervoor gezorgd dat je van gedachte bent veranderd? Kies dan voor een account bij Cryptosoft.

Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe je automatisch handelen met Cryptosoft kunt starten:

STAP 1: Registratie

Op de officiële website zie je aan de rechterkant een venster om je naam en e-mailadres in te vullen.

Nadat je op ¨Get started NOW¨ klikt, word je doorverwezen naar de volgende stap waar je een telefoonnummer in kunt vullen.

Na het invullen van je telefoonnummer klik je op ¨ Start making $2,200+ a day¨ en wacht je tot je wordt doorverwezen naar het handelsplatform. Als beleggers uit je regio niet worden toegestaan, kun je niet verder gaan naar de volgende stap.

Het is de belangrijk om te vermelden dat Cryptosoft een maximum aantal inschrijvingen per dag hanteert. Als dit limiet eenmaal wordt bereikt, moet je wachten tot de volgende dag om je in te kunnen schrijven.

STAP 2: open een demo-account

Als je toegang hebt gekregen, open dan eerst een demo-account om de robot uit te proberen en de werking te testen. Hierna kun je beslissen of je de robot aan je geld toevertrouwd of niet.

STAP 3: Financier je account

Als je ervan overtuigd bent dat Cryptosoft een goede crypto trading-robot is, kun je verder gaan naar de aanbetaling om echt geld op je handelsaccount te storten. De enige toegestane betaalmethodes voor aanbetalingen en geldopnames zijn creditkaarten en bankoverschrijvingen.

Het minimum bedrag voor de aanbetaling is € 250.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Na de aanbetaling klik je op ¨AUTO TRADE¨ om de robot toestemming te geven om voor je te handelen en winsten te behalen.

Conclusie

ICO Money Maker is een duidelijke scam en we raden sterk af om geld over te maken. Riskeer je investering niet en gebruik je geld liever op een veilige plek. Zoals hierboven werd beschreven, is het veiliger om te kiezen voor de crypto-robot van Cryptosoft. Er zijn veel authentieke automatische handelplatforms zoals Crypto capital, BTC-prestige en One bitcoin a day, maar naar onze mening zullen deze niet veel beter presenteren dan ICO money Maker.

CryptoSoft
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Met gemak storten en opnemen
24/7 klantenservice en ondersteuning
Analyseer snel honderden gegevens
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Bank Wire
CryptoSoft haalt het nieuws met het voorspellen van de vraagvolumes voor ieder token, de mogelijke prijs en de juiste timing om een transactie te doen.