Immediate Edge Review

Deskundige handelaren hebben miljoenen verdiend, terwijl onervaren beleggers de afgelopen jaren hebben geleden.

Maar dankzij de technologische vooruitgang en de opkomst van crypto-handelsbots hebben zelfs onervaren handelaars nu toegang tot slimme handelsstrategieën. Eén probleem blijft echter bestaan: hoewel velen geld hebben verdiend met behulp van deze geavanceerde handelsalgoritmen, weten veel meer mensen helemaal niet dat dit soort robots bestaan, en lopen ze dus kansen mis.

Lees deze recensie om alle belangrijke details over deze revolutionaire applicatie te krijgen.

Wat is Immediate Edge?

Immediate Edge is een crypto-handelsrobot dat een geavanceerd algoritme gebruikt om winstgevende transacties te doen namens een belegger. Afgezien van cryptovaluta is de Immediate Edge-app ook ontworpen om te helpen bij de handel in binaire opties en forex.

De software is zodanig gebouwd dat transacties met opmerkelijke snelheid en nauwkeurigheid kunnen worden geautomatiseerd, wat zeer winstgevend is.

Het werkt door snel handelsmogelijkheden te identificeren, of het nu een neergang of een prijsstijging vertoont. Het is van cruciaal belang om een ​​neergaande of een stijgende trend correct te bepalen, gezien de hoge prijsschommelingen in de cryptomarkt, wat de hoge succespercentages van gebruikers van Immediate Edge verklaart.

Met instellingen in de app kunnen rekeninghouders kiezen welke cryptovaluta ze willen verhandelen. Een handelaar kan de instellingen ook gebruiken voor strategieën zoals stopverliezen.

Functies & functionaliteit

Echtheid - 90%
Prestatie - 93%
Gebruiksgemak - 93%
Klantenservice - 89%
App - 98%
Winstgevendheid - 95%
Renommee - 94%
Snelle betalingen - 92%
Veiligheid - 91%
Verklaringen van gebruikers - 87%

Registreer nu met Immediate Edge

Whos behind

Wie zit er achter Immediate Edge?

Het team achter de Immediate Edge-robot wordt geleid door Edwin James, een deskundige handelaar die zijn fortuin verdiende met cryptovaluta en binaire opties. James verklaart op de website van de app dat hij de robot heeft gemaakt om zijn geheimen over hoe te handelen als een ervaren belegger te delen.

Hij werd ook gemotiveerd door het feit dat geautomatiseerde handel in crypto- en binaire opties iedereen in staat stelt geld te verdienen, ongeacht hun handelservaring. Volgens hem krijgen degenen die zich aanmelden bij Immediate Edge en geld storten de kans om meteen winst te maken. En als zodanig beschikken ze over een “voorsprong” in termen van enorme winsttarieven.

Begin met beleggen in 3 eenvoudige stappen

1
Stap 1: Open een gratis account

Ga naar de Immediate Edge website en meldt u aan voor een account

2
Stap 2: Doe een storting

Stort minimaal $ 250 met een van de aanbevolen veilige betaalmethoden.

3
Stap 3: Begin met handelen

Ga naar het dashboard en selecteer "auto-trading" om te beginnen met handelen.

Wat mensen zeggen over Immediate Edge

Photo of Parvathy Susheelan

Als carrièrevrouw geloof ik dat succes alleen kan worden bereikt door hard te werken. Dat is de reden waarom ik een beetje wantrouwig was over Immediate Edge. Nadat ik het had bekeken, realiseerde ik me dat, net als elke goede wetenschap, veel hard werk was besteed aan de ontwikkeling van deze software. Ik gebruik Immediate Edge nu al geruime tijd om mijn reguliere inkomen een enorme boost te geven. Ik kan nu eindelijk sparen voor de toekomst.

- Parvathy Susheelan

Registreer nu met Immediate Edge

Voor- en nadelen

Voordelen

Geautomatiseerde handel: Immediate Edge staat u toe om “auto-trading” aan te vinken waardoor u zelf geen ervaring nodig heeft om het te gebruiken.
Transparante handel: U kunt eenvoudig uw handelingen, inclusief winst en opnames, inzien.
Mobiele en pc-ondersteuning: De Immediate Edge bot wordt door zowel door Android als iOS smartphones ondersteund.
Tijdige marktsignalen: De app geeft u 24/7 toegang tot alle handelssignalen en trends waardoor u potentiële winst beter kunt bijhouden.
Verschillende betalingsmethoden: U kunt geld storten en opnemen via verschillende betalingsmethoden, zoals creditcard, bank en online betalingssystemen.

Nadelen

Geen keus in makelaar: U heeft misschien een preferentie voor een makelaar. Het Immediate Edge system wijst er u automatisch een toe, hoewel die altijd betrouwbaar en gereguleerd zijn.

Conclusie

Uit onze beoordeling en tests van de Immediate Edge handelsbot is het duidelijk dat de robot veilig te gebruiken is. De veiligheid en het feit dat het geld oplevert, bewijst dat het een geweldig hulpmiddel kan zijn. Er zijn veel authentieke automatische handelplatforms zoals Crypto comeback pro, Bitcoin investor en Bitcoin Rush maar naar onze mening zullen deze niet veel beter prestereren dan Immediate Edge.

Crypto-handel is echter nog steeds een lastig veld en iedere handelaar zou zoveel mogelijk te weten moeten komen voordat ze beleggen. Deze software zal u zeker helpen om de risico te minimaliseren en uw kansen op winst te vergroten.

Disclaimer: alle getuigenis foto’s zijn stockfoto’s en vertegenwoordigen niet de mensen achter de feedback.

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.