HomeCryptocurrency Trading RobotsKryptonex Recensie

Kryptonex Recensie

Omdat cryptocurrencies steeds populairder worden zijn er eindeloze opties voor beleggers en investeerders, om geld te verdienen met een cryptocurrency-project.
Een paar jaar geleden konden beleggers maar op één manier in cryptocurrencies investeren. Cryptomunten werden gekocht en opgeslagen in een cryptocurrency. Daarna moesten ze wachten tot de waarde steeg, om ze vervolgens weer te verkopen. Vandaag de dag zijn er veel ontwikkelingen, waaronder het handelen in cryptocurrencies met CFD´s. Hierdoor kun je cryptocurrencies niet alleen gebruiken voor het aankopen van producten en diensten, maar ook om geld te verdienen door ze te verhandelen met een broker.

Om het nog beter te maken, hebben ontwikkelaars software op de markt gebracht om beleggers te helpen bij het handelsproces. Door dit alternatief zijn beleggers veel minder tijd en energie kwijt. Met de trading-software wordt het handelsproces geautomatiseerd en komt er voor beleggers een einde aan het besteden van uren achter de computer.

Kijk wel uit voor de vele oplichters die tegenwoordig de markt met neppe crypto-robots overspoelen. Er worden online zoveel crypto-robots aangeboden dat het moeilijk kan zijn om een goede robot uit te kiezen.

We waren verbaasd toen we er achter kwamen dat er een groep is die vernoemd is na de Zweedse cryptocurrency, namelijk de Kryptonex Research Group. We hebben onderzoek gedaan en bespreken hier onze bevindingen.


Wat is Kryptonex?

Kryptonex is een bedrijf dat beweert gekozen te zijn door Zweden om een nieuwe cryptocurrency te promoten. Ze beweren informatie te hebben van deze nieuwe cryptomunt, welke alleen tegen betaling wordt onthult.


Zweden is erg transparant als het gaat om nieuwe technologieën zoals blockchain en cryptocurrencies. We geloven dan ook niet dat de regering een bedrijf heeft aangesteld om de ideeën te verkopen.


Is Kryptonex een echte crypto bot? Of is het een scam?

Het kan moeilijk zijn om vast te stellen of een crypto-robot echt is of niet. Soms is het juist duidelijke oplichting. Hoe moeilijk of eenvoudig het ook is, je moet altijd onderzoek doen naar de echtheid van een crypto-bot, voordat je je geld investeert.

De bewering van Kryptonex dat de Zweedse overheid informatie heeft vrijgegeven over de nieuwe cryptomunt, zou waar kunnen zijn. Maar de bewering dat hun overeenkomst met de overheid een geheimhoudingsovereenkomst was en dat informatie alleen wordt vrijgegeven tegen betaling, klinkt ongeloofwaardig. Het is onmogelijk dat de regering niets doet, terwijl de geheime informatie met mensen wordt gedeeld tegen betaling.

Daarnaast kan de informatie niet worden toegepast totdat de cryptomunt op de markt wordt uitgebracht. Wat gebeurd er als de regering op het laatste moment van mening veranderd? Wat gebeurd er als de naam van de cryptomunt veranderd? Investeer alleen in cryptocurrencies die reeds gebruikt zijn voor cryptocurrency-handel. Anders kan het in een grote teleurstelling eindigen.

Hoe werkt Kryptonex?

Er is weinig informatie beschikbaar over de werking van Kryptonex. Het was zelfs moeilijk om de officiële website te vinden. We hopen dat de website ergens ver weg in een zoekmachine te vinden is.

Volgens Kryptonex kun je toegang krijgen tot het platform door je te registreren met je naam en e-mailadres. Vervolgens betaal je een bepaald bedrag om toegang te krijgen tot de informatie over de nieuwe Zweedse cryptomunt.

Het aanbod klinkt verdacht. We raden daarom aan om je geld te investeren in een geverifieerde robot in plaats van in Kryptonex.

Wil je een Kryptonex account? Probeer dit alternatief!

Het is raadzaam om je te registreren bij de geteste en geverifieerde crypto-bot van Bitcoin Code, in plaats van Kryptonex.

Hieronder beschrijven we hoe je bij Bitcoin Code een account kunt aanmaken en financieren:

STAP 1: Persoonlijke gegevens

Om een account aan te maken moet je je naam en een geldig e-mailadres invullen. Daarnaast stel je een wachtwoord in. Ook geef je aan vanuit welk land je het formulier in vult. Het is belangrijk om te noemen dat niet alle landen worden geaccepteerd.

STAP 2: Open een demo-account

Als je eenmaal een eigen Bitcoin Code account hebt, is het verstandig om eerst een demo-account te openen, zodat je de werking van de applicatie kunt uitproberen voordat je met echt geld gaat handelen.

STAP 3: Open een echt handelsaccount en stort geld

Als je overtuigd bent van de werking van Bitcoin Code, kun je verder gaan en een broker uitkiezen. Je kunt kiezen uit een van de brokers die door Bitcoin Code wordt aangeboden.

Daarna stort je geld op het account.

Er zijn verschillende opties om geld over te maken. De meest gebruikelijke methode is creditkaart.

Activeer automatisch handelen om Bitcoin Code toestemming te geven om trades voor je te plaatsen.


Conclusie

We concluderen dat Krytonex geen geverifieerde crypto-bot is. We beschrijven het als een scam website. Het doel van de website is om geld van zwakke crypto-investeerders af te pakken die gevoelig zijn voor alles wat met cryptocurrencies te maken heeft. Er zijn veel authentieke automatische handelplatforms zoals Cryptoxoptions, Crypto-method en Crypto-shield, maar naar onze mening zullen deze niet veel beter presenteren dan Krytonex.

Er zijn betere en veiligere crypto-bots die wel een investering waard zijn. Een van de betere crypto-robots is Bitcoin Code.


1
Minimale storting
$200
Exclusieve promotie
Gebruikersscore
10
Onmiddellijke opnames mogelijk
Eenvoudige en veilige interface
Sluit je bij gebruikers aan voor het behalen van een gemelde minimumwinst van 35%
Begin met handelen
Betaalmethoden:
Bank Wire, Debetkaart, Kredietkaart, Overschrijving
Full Regulations:
We zijn op de hoogte van de talrijke websites die valse aanbevelingen van beroemdheden gebruiken om klanten naar niet-gereguleerde brokers of callcenters te sturen. Onze website stuurt klanten enkel naar de partners die ons de vereiste wettelijke garanties hebben verstrekt. Dit is een marketingaanbieding en onze gereguleerde partners zullen bij aanmelding aangeven welke diensten ze beschikbaar hebben.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.