HomeCryptocurrency Trading RobotsProfitcoins Recensie

Profitcoins Recensie

Profitcoins Recensie

De cryptocurrency markten bieden goede mogelijkheden voor financiële investeerders en beleggers. Tegelijkertijd zijn de crypto-markten erg volatiel in vergelijking met andere financiële markten zoals Forex of aandelen. De waarde van digitale valuta zijn erg schommelend en hebben grote marges, waardoor een verkeerde investering in korte tijd kan lijden tot het verliezen van grote bedragen.

Gelukkig zijn er geautomatiseerde cryptocurrency handelsplatformen die crypto trading robots voor cryptocurrency-handel aanbieden. Door deze robots hoeven beleggers geen tijd meer te besteden aan de stressvolle analyse van de markt en hoeven ze zelf geen transacties meer te maken.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het investeren in een crypto-robot. Vele oplichters hebben de intentie om te profiteren van vooral beginnende beleggers die niet weten hoe crypto-robots werken. We raden daarom aan om uitgebreid onderzoek te doen, voordat je daadwerkelijk voor een crypto-robot kiest.

Hieronder wordt een review van Profitcoins weergeven, een van de platformen die zich voordoet als crypto-bot. Lees deze beoordeling om er achter te komen of het platform echt is of een scam.

​[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is Profitcoins?

[su_row]

[su_column size="1/2"]

Profitcoins is een platform dat diensten voor geautomatiseerde cryptocurrency-handel beweert aan te bieden. Het is gevestigd in Londen en ontwikkeld door een man met de naam Rocio Knight.

[/su_column]

[su_column size="1/2"]

Het platform beweert tenminste 1% winst per dag te maken. Dit staat gelijk aan € 1,5 euro per dag, als je het minimale bedrag van € 150 euro investeert. Dit lijkt logisch in vergelijking met andere scammers die bespottelijke bedragen zoals € 1000 per dag beloven. Toch is het belangrijk om er achter te komen of Profitcoins een veilige crypto-bot is om in te investeren.

[/su_column]

[/su_row]

[/su_note]

Is Profitcoins een echte crypto bot? Of is het een scam?

Gedurende het proces om de echtheid van een crypto-robot te ontdekken, is het altijd belangrijk om uitgebreid onderzoek te doen om zeker te weten of een platform een scam is of niet.

Uit de verschillende reviews op het internet kunnen we concluderen dat Profitcoins een scam zou kunnen zijn. Beleggers hebben meldingen gemaakt van het feit dat ze na het investeren van geld de balans van het account zagen stijgen, maar vervolgens niet meer geld op konden nemen dan het door hun aanbetaalde bedrag. Wanneer de belegger om een volgende geldopname vroeg, gaf het systeem aan dat dit niet mogelijk was.

Er zijn zelfs beweringen dat de weergeven aantallen bedacht worden door het systeem.

Het is raadzaam om geen risico te lopen met Profitcoins en om voor een bewezen crypto-robot te kiezen.

Hoe werkt Profitcoins?

De enige informatie die online te vinden is, geeft aan dat het gratis is om je aan te melden, maar dat er vervolgens een minimale aanbetaling van € 150 nodig is om te kunnen beleggen.

Daarnaast beweert het systeem dat het eenvoudig 1% winst per dag, boven op je geïnvesteerde bedrag voor je kan verdienen.

Op de officiële website beweren ze dat je binnen 5 minuten van de winst kunt genieten. In realiteit duurt dit geen 5 minuten.

Wil je een Profitcoins-account? Probeer dit alternatief!

We kunnen niet garanderen dat het veilig is om te beleggen met Profitcoins. Daarom raden we aan om een geteste, bewezen en winstgevende crypto-robot zoals Bitcoin Profit te kiezen.

Volg de hieronder beschreven stappen om gebruik te kunnen maken van de diensten van Bitcoin Profit:

STAP 1: Registratie

Als je de officiële Bitcoin Profit website bezoekt, zie je aan de rechterkant een venster met ¨SIGN UP BELOW¨. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in om het registratieproces te voltooien. Daarna kies je een wachtwoord. Na het invullen van je gegevens, word je automatisch een broker toegewezen.

Niet alle landen worden toegestaan. Als je land niet wordt toegestaan, kun je niet verder gaan met de registratie.

Het dashboard van je account ziet er als volgt uit.

Zoals je ziet staat geautomatiseerd traden standaard uitgeschakeld.

STAP 2: Test de robot met het demo-account

Activeer je demo-account en test de applicatie voordat je geld overmaakt. Door de robot te testen, kun je bepalen of je de robot wilt gebruiken of niet.

STAP 3: Aanbetaling

Als je tevreden bent over de werking van de robot, kun je een aanbetaling doen. Het minimale toegestane bedrag is $250 USD.

Er worden verschillende betaalmethodes aangeboden, zoals creditkaart, Western Union, MerchantPay, Sofort, TrustPay, SafePay en GiroPay.

STAP 4: Activeer geautomatiseerde handel

Aan de rechterkant, onder auto trading, zie je een rode knop. Klik op deze knop om automatisch handelen te activeren. Zo kan de Bitcoin Profit robot de handelsactiviteiten van je over nemen.

[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

Hoewel Profitcoins mooi en logisch klinkt, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de mooie website. Uit ons onderzoek blijkt dat het platform niet echt is. Paar andere bots om voor uit te passen zijn handelbots zoals profitcoins, Bitcoin secrets en bitcoin system. Daarom raden we aan om voor een andere crypto-bot te kiezen zoals Bitcoin Profit.

[/su_note]