HomeCryptocurrency Trading RobotsThe News Spy

The News Spy Review

Hoe zou het zijn om informatie te verzamelen wat je kan helpen om op de hoogte te zijn van de toekomstige marktkoers? Klinkt onmogelijk? Met behulp van huidige verfijnde technologie en geavanceerde algoritmen is dit mogelijk. Als jij deze kans zou krijgen, zou je ‘m dan niet nemen om zo het meest winstgevende tradenews van de markt te bemachtigen? Door software als The News Spy te gebruiken, kun je de markt beter voorspellen. Nou, hoe werkt het dan?

Middels deze review proberen we je een gedetailleerde inzage in de robot te geven en uit te leggen hoe het traders helpt om winst te behalen. Ondanks dat het pas sindskort gelanceerd is, heeft The News Spy al veel aandacht getrokken van traders over de hele wereld. Lees verder om alles te weten te komen over The News Spy en hoe het gebruikt kan worden om er geld mee te verdienen.

Wat is The News Spy?

The News Spy is trade software dat huidige trends in de markt analyseert en zo precieze voorspellingen weergeeft. In feite haalt het programma gegevens van het internet, wereldnieuws, de financiële index en buitenlandse markten. De robot verwerkt de gegevens voor brokers om inzage mee te doen. Wanneer deze brokers de informatie als waardevol bevestigen, zal de robot trades op gang brengen. De software lijkt redelijk goed ontworpen en is schijnbaar in staat om kansen te benutten in alle markten. Het is ook veel sneller dan traditionele, handmatige trade-processen.

Niettemin is het aangeraden voor gebruikers om te beseffen dat de cryptomarkt altijd de andere kant op kan gaan, en je moet daarom altijd voorzichtig traden. Investeer alleen geld dat je kan verliezen en begin met het minimale stortingsbedrag. The News Spy laat lage stortingen zoals $250 toe.

Functies & functionaliteit

Echtheid - 90%
Prestatie - 95%
Gebruiksgemak - 88%
Klantenservice - 94%
App - 87%
Winstgevendheid - 90%
Renommee - 94%
Snelle betalingen - 96%
Veiligheid - 88%
Verklaringen van gebruikers - 94%

Registreer nu met The News Spy

Whos behind

Wie zit erachter The News Spy?

Men neemt aan dat dit platform is ontworpen door John Meyers, iemand die rijk is aan ervaring in de financiële trading en cryptotrading. Naast de ontwerper is The News Spy verbonden met een groot network aan eervolle en gereguleerde brokers die de gegevens analyseren welke zijn verzamelt door de geavanceerde algoritmen van het programma. Hiermee geven zij gebruikers een grote voorsprong op andere investeerders.

Begin met beleggen in 3 eenvoudige stappen

1
Stap 1: Open een gratis account

Ga naar de officiële pagina van The News Spy en klik op ‘join now’. Je zult automatisch worden doorgestuurd naar het registratieformulier waar je je gegevens dient in te vullen.

2
Stap 2: Doe een storting

Selecteer je gewenste beveiligde betaalmethode.

3
Stap 3: Begin met handelen

Na het voltooien van bovenstaande stappen, kun je profiteren van de macht die The News Spy jou geeft.

Wat zeggen de mensen over The News Spy

Photo of Rob Vink

Persoonlijk heb ik nooit echt in deze verkooppraatjes geloofd, maar dit product heeft me tot nu toe nog niet teleurgesteld. Ik heb voorheen wel eens wat geld verdiend online, maar het was altijd maar een beetje en ik begreep niet wat ik verkeerd deed. Deze software omzeilt al die gecompliceerde dingen waar ik mee zat en ik kan nu met slechts een paar minuten per dag al winst behalen.

- Rob Vink

Registreer nu met The News Spy

Voor- en nadelen

Voordelen

Scala aan functies: The News Spy heeft een groot aanbod aan functies die tevens kunnen worden afgestemd op ieders wens.
Precieze trade signalen: Dankzij de hoge kwaliteit van zijn signalen zullen traders die deze software gebruiken altijd een hogere kans hebben om te winnen.
Geavanceerde gegevensanalyse: De software past geavanceerde algoritmen toe en analyseert data afkomstig van een onuitputtelijke bron bestaande uit online media en financiële kernbestanden.
Broker experts: Een team aan broker experts zullen verdere analyse aanleveren met betrekking tot alle verzamelde gegevens, wat de ontvangen signalen voor de gebruiker zo betrouwbaar mogelijk maakt.

Nadelen

Gebrek aan transparantie: Er is een gebrek aan transparantie wat betreft het team achter het product, maar dit lijkt de prestatie van het programma niet te beïnvloeden.

Conclusie

We hebben geen reden gevonden om vraagtekens te zetten bij de legitimiteit van dit product. Het is specifiek ontworpen om traders de kans te geven om stappen te maken in de markt. Mocht jij geïnteresseerd zijn in het traden van cryptomunten, maar je het nog niet hebt geprobeerd? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de bitcoin robot.

Disclaimer: alle getuigenis foto’s zijn stockfoto’s en vertegenwoordigen niet de mensen achter de feedback.