HomeCryptocurrency Trading RobotsUSI Tech Recensie

USI Tech Recensie

USI Tech Recensie

Met de stijgende belangstelling voor geautomatiseerde handel in cryptocurrencies, groeit het aanbod van crypto-bots op het internet. Je komt onder andere de naam USI Tech tegen, welke zich voor doet als crypto-bot.

Het is aan jou de taak als belegger om onderzoek te doen naar een crypto-bot website, voordat je daadwerkelijk geld investeert. Veel oplichters hebben lucht gekregen van de groeiende markt en staan op de loer om je geld af te pakken.

Je kunt beoordelingen zoals deze bekijken om een duidelijk beeld te krijgen van een crypto-bot. Daarnaast is het verstandig om feedback van andere beleggers te lezen. Op deze manier zul je beschermd zijn tegen scammers.

In deze review over USI Tech, zullen we bespreken of het een investering waard is. Daarnaast maken we bekend of het een scam is of niet.

[su_note note_color="#B5E2FF"]

Wat is USI Tech?

[su_row]

[su_column size="1/2"]

USI Tech beweert een geautomatiseerde cryptocurrency handels-aanbieder te zijn welke gevestigd is in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten.

[/su_column]

[su_column size="1/2"]

USI Tech is een afkorting voor United States Intelligence Technology. Het platform beweert het eerste geautomatiseerde handelsplatform voor de Bitcoin te zijn. Er is geen ondersteunend bewijsmateriaal omdat het platform pas werd uitgebracht in 2017.

[/su_column]

[/su_row]

[/su_note]

Is USI Tech een echte crypto bot? Of is het een scam?

Na het vinden van een crypto-robot om te investeren, moet je onderzoek doen naar de echtheid van de robot. Je moet er alles aan doen om zoveel mogelijk informatie te vinden. Kijk niet alleen naar de website en haar testimonials, omdat deze eenvoudig kunnen worden vervalst. Bekijk de algemene voorwaarden, de testimonials en de reviews van andere beleggers.

Veel crypto-investeerders waren na de lancering geïnteresseerd om in het project te investeren. Later begonnen mensen te klagen dat het systeem ponzifraude is. Het bedrijf ontving een verbod van de staat Texas, 2 maanden na de opening in December 2017.

Geregistreerde leden konden in 2018 geen uitbetalingen meer ontvangen. Daarna was het stil en er kon geen geld meer gestort worden.

In augustus 2018 gaf New Zealand Financial Markets Authority een waarschuwing aan USI Tech.

Samenvattend heeft USI Tech te maken gehad met verschillende regelgevende instanties, waaruit blijkt dat het hoogstwaarschijnlijk oplichters zijn.

Hoe werkt USI Tech?

Er is bijna geen informatie beschikbaar over de werking van het systeem.

Het platform beweert in Bitcoin mining te investeren en zou daarnaast gekoppeld zijn aan Forex. Er worden verschillende Bitcoin mining pakketten aangeboden, waarvan gezegd wordt dat het ponzifraude zou kunnen zijn.

Wil je een USI Tech account? Probeer dit alternatief!

Uit ons onderzoek blijkt dat USI Tech geen betrouwbare crypto-bot is en dat het geen investering waard is. We raden daarom aan om te kiezen voor een geverifieerde robot zoals Bitcoin Code.

Hieronder beschrijven we de stappen om een Bitcoin Code account te openen:

STAP 1: Registratie

Het registratieproces is eenvoudig. Om een account aan te maken moet je je naam en een geldig e-mailadres invullen. Daarnaast stel je een wachtwoord in. Ook geef je aan vanuit welk land je het formulier in vult. Het is belangrijk om te noemen dat niet alle landen worden geaccepteerd.

STAP 2: Open een demo-account

Als je eenmaal een eigen Bitcoin Code account hebt, is het verstandig om eerst een demo-account te openen, zodat je de werking van de applicatie kunt uitproberen voordat je met echt geld gaat handelen.

STAP 3: Open een echt handelsaccount en stort geld

Als je overtuigd bent van de werking van Bitcoin Code, kun je verder gaan en een broker uitkiezen. Je kunt kiezen uit een van de brokers die door Bitcoin Code wordt aangeboden.

Daarna stort je geld op het account.

Er zijn verschillende opties om geld over te maken. De meest gebruikelijke methode is creditkaart.

Activeer automatisch handelen om Bitcoin Code toestemming te geven om trades voor je te plaatsen.

[su_note note_color="#D0F2CD"]

Conclusie

USI Tech voldoet niet aan aan onze standaarden en kan daarom niet als goede geautomatiseerde cryptocurrency trading-robot geklasseerd worden. Door de vele beschuldigingen voor ponzifraude, lijkt de kans op oplichting groot.

Er zijn veel goede crypto-bots zoals Bitcoin Code, waarmee je veilig kunt investeren en winst kunt maken.

[/su_note]

Bitcoin Code
Belangrijkste kenmerken
Gegarandeerde onmiddellijke opnames
Eenvoudige en veilige interface
Sluit je aan en behaal een minimumwinst van 35%
Minimale storting
$200
United States
Nu registeren Bekijk meer
Belangrijkste kenmerken
Gegarandeerde onmiddellijke opnames
Eenvoudige en veilige interface
Sluit je aan en behaal een minimumwinst van 35%
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Overschrijving, Bank Wire
De focus van Bitcoin Code is het optimaliseren van de crypto geldhandel voor leden van zijn gemeenschap. Deze bot heeft toegang tot en analyseert marktgegevens om zo de beste investeringsbeslissingen te nemen die zal resulteren in een optimale winst.