Changelly kopen? Zo werkt het!

Cryptocurrency wisselen zonder koersverschil met slechts 0,5% commissie.

Changelly is een gebruiksvriendelijke cryptocurrency exchange waar een zeer groot aantal cryptocurrencies voor elkaar kunnen worden uitgewisseld op basis van de meest gunstige koers in de markt. Via de website van Changelly, of via de Cryptocurrency Wisselen pagina op Cryptostart.nl, kunt u digitale valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum gebruiken om andere cryptvaluta’s zoals Stratis en OmiseGo kopen.

Changelly cryptocurrency exchange

De manier waarop Changelly werkt is als volgt: de “robot” van Changelly is ge├»ntegreerd in de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, waaronder Poloniex en Bittrex. Iedere milliseconde haalt de robot de prijzen voor vraag- en aanbod van cryptocurrency op en vergelijkt deze om tot de beste prijs te komen. Wanneer u een order plaatst bij Changelly, kan deze service garanderen dat u profiteert van de meest gunstige cryptocurrency koers.

Om gebruik te kunnen maken van de cryptocurrency exchange van Changelly heeft u alleen een email adres nodig: er zijn geen persoonlijke gegevens vereist om te kunnen handelen in cryptocurrency via deze exchange. Ook zijn er geen limieten wat betreft de hoeveelheid cryptovaluta die u mag kopen of verkopen via Changelly.

Een account aanmaken is heel eenvoudig en kan gewoon tijdens de eerste transactie op de exchange: geef op met welke cryptocurrency u wilt betalen en welke cryptocurrency u wilt ontvangen. Changelly berekent vervolgens direct hoeveel van de desbetreffende cryptovaluta u krijgt in ruil voor hetgeen wat u betaalt. Dit is een indicatie: de daadwerkelijke conversie gebeurt op het moment dat Changelly uw betaling ontvangt. Doorgaans zit daar niet meer dan een paar minuten tussen, afhankelijk van welke blockchains er gebruikt worden.

De Changelly ervaringen van Cryptostart zijn zeer positief: de service werkt altijd zoals het hoort, de cryptocurrency koers voor iedere valuta is zeer scherp en de website is erg overzichtelijk. Iedere transactie verschijnt automatisch in het accountoverzicht, zodat altijd terug te zien is welke transacties u heeft verricht via Changelly.

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.