Changelly kopen? Zo werkt het!

Cryptocurrency wisselen zonder koersverschil met slechts 0,5% commissie.

Changelly is een gebruiksvriendelijke cryptocurrency exchange waar een zeer groot aantal cryptocurrencies voor elkaar kunnen worden uitgewisseld op basis van de meest gunstige koers in de markt. Via de website van Changelly, of via de Cryptocurrency Wisselen pagina op Cryptostart.nl, kunt u digitale valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum gebruiken om andere cryptvaluta’s zoals Stratis en OmiseGo kopen.

Changelly cryptocurrency exchange

De manier waarop Changelly werkt is als volgt: de “robot” van Changelly is ge├»ntegreerd in de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, waaronder Poloniex en Bittrex. Iedere milliseconde haalt de robot de prijzen voor vraag- en aanbod van cryptocurrency op en vergelijkt deze om tot de beste prijs te komen. Wanneer u een order plaatst bij Changelly, kan deze service garanderen dat u profiteert van de meest gunstige cryptocurrency koers.

Om gebruik te kunnen maken van de cryptocurrency exchange van Changelly heeft u alleen een email adres nodig: er zijn geen persoonlijke gegevens vereist om te kunnen handelen in cryptocurrency via deze exchange. Ook zijn er geen limieten wat betreft de hoeveelheid cryptovaluta die u mag kopen of verkopen via Changelly.

Een account aanmaken is heel eenvoudig en kan gewoon tijdens de eerste transactie op de exchange: geef op met welke cryptocurrency u wilt betalen en welke cryptocurrency u wilt ontvangen. Changelly berekent vervolgens direct hoeveel van de desbetreffende cryptovaluta u krijgt in ruil voor hetgeen wat u betaalt. Dit is een indicatie: de daadwerkelijke conversie gebeurt op het moment dat Changelly uw betaling ontvangt. Doorgaans zit daar niet meer dan een paar minuten tussen, afhankelijk van welke blockchains er gebruikt worden.

De Changelly ervaringen van Cryptostart zijn zeer positief: de service werkt altijd zoals het hoort, de cryptocurrency koers voor iedere valuta is zeer scherp en de website is erg overzichtelijk. Iedere transactie verschijnt automatisch in het accountoverzicht, zodat altijd terug te zien is welke transacties u heeft verricht via Changelly.

Risicowaarschuwing: investeren in digitale valuta, aandelen en andere effecten, grondstoffen, valuta’s en andere afgeleide beleggingsproducten (bijv. contracts for difference (“CFD’s) is speculatief en gaat gepaard met een hoog risiconiveau. Elke investering is uniek en brengt unieke risico’s met zich mee.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen door leverage. U moet overwegen of u begrijpt hoe een investering werkt en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Het verhandelen van cryptocurrencies staat niet onder toezicht van een EU-regelgevingskader. Prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. Alle gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. Uw kapitaal is in gevaar.

Bij het handelen in aandelen loopt uw kapitaal risico.

Prestaties uit het verleden zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. De prijzen kunnen zowel dalen als stijgen, prijzen kunnen sterk schommelen, u kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en u kunt het bedrag dat u investeert, geheel of gedeeltelijk verliezen. Investeren is niet voor iedereen geschikt. Zorg ervoor dat u de risico’s en legaliteit volledig begrijpt. Als u niet zeker bent, zoek dan onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies. Deze website biedt geen beleggings-, financieel, juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies. Sommige links zijn partnerlinks. Lees voor meer informatie onze volledige risicowaarschuwing en disclaimer.