Coinbase kopen? Zo werkt het!

Coinbase: BTC, ETH en LTC kopen en veilig bewaren.

Coinbase is een van de meest bekende online cryptocurrency wallets waar u tevens de cryptocurrencies Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen kunt. Het Amerikaanse bedrijf is een van de grootste blockchain bedrijven ter wereld en had volgens Wikipedia in mei 2017 al 7.4 miljoen gebruikers actief op het Coinbase wallet platform.

Coinbase cryptocurrency wallet en exchangeHet belangrijkste voordeel aan Coinbase is gebruiksgemak: het platform is zo eenvoudig ingericht voor de gebruikers dat iedereen op deze website Bitcoins, Ethers en Litecoins kan beheren. Onze ervaring met de Coinbase wallet is erg positief: niet alleen is het systeem erg overzichtelijk, ook is het duidelijk dat men serieus geïnvesteerd heeft in de veiligheid van het platform. Zo biedt men bijvoorbeeld een gratis functionaliteit genaamd de “Coinbase vault”, ofwel een digitale kluis voor uw cryptocurrencies. Hiermee kunt u instellen wie er toegang heeft tot uw digitale valuta, terwijl u de garantie heeft dat Coinbase zelf hier geen toegang tot heeft.

Op Coinbase kunt u niet alleen uw BTC, ETH en LTC bewaren, u kunt er ook Bitcoins kopen, Litecoins kopen en Ethers kopen. Helaas biedt men iDeal niet als betaalmogelijkheid, maar u kunt wel geld storten via een bankoverschrijving. Deze overschrijving is binnen 1 werkdag voltooid, waarna het saldo op uw Coinbase wallet wordt bijgeschreven en u er Bitcoin, Litecoin en Ethereum van kun kopen. Dit werkt andersom ook zo: wanneer u kiest voor Bitcoins verkopen / Litecoins verkopen / Ethers verkopen, wordt het bedrag in euro’s op uw Coinbase account bijgeschreven. Vervolgens kunt u dit bedrag laten overmaken naar uw bankrekening, waarop u doorgaans het geld binnen 1 werkdag ontvangt.

Een van de meest aantrekkelijke voordelen van Coinbase is de welkomstbonus: wanneer u een nieuw account aan maakt bij Coinbase en u omgerekend 100 dollar of meer (ca. 85 euro) of meer stort, ontvangt u 10 dollar (ongeveer €8,50) cadeau van Coinbase. Om gebruik te maken van deze aanbieding, klik op de onderstaande button om een gratis Coinbase account aan te maken!

Risicowaarschuwing: investeren in digitale valuta, aandelen en andere effecten, grondstoffen, valuta’s en andere afgeleide beleggingsproducten (bijv. contracts for difference (“CFD’s) is speculatief en gaat gepaard met een hoog risiconiveau. Elke investering is uniek en brengt unieke risico’s met zich mee.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen door leverage. U moet overwegen of u begrijpt hoe een investering werkt en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Het verhandelen van cryptocurrencies staat niet onder toezicht van een EU-regelgevingskader. Prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. Alle gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. Uw kapitaal is in gevaar.

Bij het handelen in aandelen loopt uw kapitaal risico.

Prestaties uit het verleden zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. De prijzen kunnen zowel dalen als stijgen, prijzen kunnen sterk schommelen, u kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en u kunt het bedrag dat u investeert, geheel of gedeeltelijk verliezen. Investeren is niet voor iedereen geschikt. Zorg ervoor dat u de risico’s en legaliteit volledig begrijpt. Als u niet zeker bent, zoek dan onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies. Deze website biedt geen beleggings-, financieel, juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies. Sommige links zijn partnerlinks. Lees voor meer informatie onze volledige risicowaarschuwing en disclaimer.