Litebit kopen? Zo werkt het!

Gebruiksvriendelijk handelen in meer dan 50 cryptocurrencies.

Litebit is een cryptocurrency exchange waar u meer dan 50 verschillende cryptovaluta’s kunt kopen en verkopen. Litebit is een betrouwbaar Nederlands bedrijf welke op de Europese markt actief is met het inkopen en verkopen van cryptocurrency. Uniek aan het platform is het gebruiksgemak: Litebit.eu is zeer overzichtelijk en te begrijpen voor iedereen.

Litebit investeringsportfolio
DASH in het Litebit investeringsportfolio

Niet alleen kunt u cryptocurrency kopen en verkopen bij Litebit, ook kunt u deze bewaren in een hosted wallet. Voor een groot deel van de coins welke u kunt verhandelen is er namelijk ook een wallet beschikbaar op de Litebit website. Zo is er onder andere een Bitcoin wallet, Litecoin wallet, Navcoin wallet, Dash wallet, Stratis wallet, DigiByte wallet, Gulden wallet en Verge wallet beschikbaar.

Een andere leuke feature is het investeringsportfolio: hier kunt u de waarde van uw crypto investeringen bijhouden en per cryptocurrency zien wat de koers in het/de afgelopen uur, dag, week maand en jaar heeft gedaan.

Houd er rekening mee dat het minder veilig is om uw cryptocoins in een exchange te laten staan, dan wanneer u gebruik maakt van een hardware wallet. Wanneer de servers van Litebit gehackt zoden worden, bestaat er namelijk een kans dat uw cryptocurrency gestolen wordt. Beveilig sowieso uw account met 2-factor authenticatie (2FA) om te zorgen dat hackers geen toegang tot uw account kunnen krijgen wanneer zij uw gebruikersnaam en wachtwoord hebben gestolen.

Het aanbod, de service en het gebruiksgemak van Litebit is zeer goed. Het prijsniveau is zowel voor koop- als verkooporders iets minder gunstig dan bij andere aanbieders, maar voor beginnende investeerders of voor wie gebruiksgemak belangrijk vind is Litebit een ideale keuze.

Aanbevolen plaatsen om Litebit te handelen

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.