Litebit kopen? Zo werkt het!

Gebruiksvriendelijk handelen in meer dan 50 cryptocurrencies.

Litebit is een cryptocurrency exchange waar u meer dan 50 verschillende cryptovaluta’s kunt kopen en verkopen. Litebit is een betrouwbaar Nederlands bedrijf welke op de Europese markt actief is met het inkopen en verkopen van cryptocurrency. Uniek aan het platform is het gebruiksgemak: Litebit.eu is zeer overzichtelijk en te begrijpen voor iedereen.

Litebit investeringsportfolio
DASH in het Litebit investeringsportfolio

Niet alleen kunt u cryptocurrency kopen en verkopen bij Litebit, ook kunt u deze bewaren in een hosted wallet. Voor een groot deel van de coins welke u kunt verhandelen is er namelijk ook een wallet beschikbaar op de Litebit website. Zo is er onder andere een Bitcoin wallet, Litecoin wallet, Navcoin wallet, Dash wallet, Stratis wallet, DigiByte wallet, Gulden wallet en Verge wallet beschikbaar.

Een andere leuke feature is het investeringsportfolio: hier kunt u de waarde van uw crypto investeringen bijhouden en per cryptocurrency zien wat de koers in het/de afgelopen uur, dag, week maand en jaar heeft gedaan.

Houd er rekening mee dat het minder veilig is om uw cryptocoins in een exchange te laten staan, dan wanneer u gebruik maakt van een hardware wallet. Wanneer de servers van Litebit gehackt zoden worden, bestaat er namelijk een kans dat uw cryptocurrency gestolen wordt. Beveilig sowieso uw account met 2-factor authenticatie (2FA) om te zorgen dat hackers geen toegang tot uw account kunnen krijgen wanneer zij uw gebruikersnaam en wachtwoord hebben gestolen.

Het aanbod, de service en het gebruiksgemak van Litebit is zeer goed. Het prijsniveau is zowel voor koop- als verkooporders iets minder gunstig dan bij andere aanbieders, maar voor beginnende investeerders of voor wie gebruiksgemak belangrijk vind is Litebit een ideale keuze.

Risicowaarschuwing: investeren in digitale valuta, aandelen en andere effecten, grondstoffen, valuta’s en andere afgeleide beleggingsproducten (bijv. contracts for difference (“CFD’s) is speculatief en gaat gepaard met een hoog risiconiveau. Elke investering is uniek en brengt unieke risico’s met zich mee.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen door leverage. U moet overwegen of u begrijpt hoe een investering werkt en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Het verhandelen van cryptocurrencies staat niet onder toezicht van een EU-regelgevingskader. Prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. Alle gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. Uw kapitaal is in gevaar.

Bij het handelen in aandelen loopt uw kapitaal risico.

Prestaties uit het verleden zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. De prijzen kunnen zowel dalen als stijgen, prijzen kunnen sterk schommelen, u kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en u kunt het bedrag dat u investeert, geheel of gedeeltelijk verliezen. Investeren is niet voor iedereen geschikt. Zorg ervoor dat u de risico’s en legaliteit volledig begrijpt. Als u niet zeker bent, zoek dan onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies. Deze website biedt geen beleggings-, financieel, juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies. Sommige links zijn partnerlinks. Lees voor meer informatie onze volledige risicowaarschuwing en disclaimer.