Poloniex kopen? Zo werkt het!

Pure cryptocurrency exchange met een groot aanbod en actuele koersen.

Poloniex cryptocurrency exchange
Schermafbeelding van de Poloniex exchange.

Een van de meest bekende internationale cryptovaluta beurzen in Poloniex. Sinds januari 2014 biedt deze exchange een betrouwbaar handelsplatform voor tientallen cryptocurrencies. Geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals het offline “air-gapped” bewaren van fondsen van klanten, hebben Poloniex een goede reputatie gegeven als het gaat om veiligheid.

Poloniex is puur bedoeld als exchange voor cryptocurrencies, daarom is het niet mogelijk om hier cryptomunten te kopen met euro’s via iDeal of creditcard bijvoorbeeld. Wie wil handelen op Poloniex, moet dus eerst cryptocurrency kopen en deze vervolgens storten naar de Poloniex wallet.

De makkelijkste manier om dit te doen is door eerst Bitcoin te kopen en deze te laten storten op het Poloniex wallet adres. Neem hiervoor de volgende stappen:


Handelen op Poloniex in 5 stappen.

  1. Maak een account aan op Poloniex.com (klik hier).
  2. Log-in en zoek uw BTC adres op. Deze vind u hier: Balances -> Deposits & Withdrawals – > BTC [Deposit].
  3. Kopieer het wallet adres en geef in de Bitcoin widget aan hoeveel BTC (of voor hoeveel euro) u wilt kopen.
  4. Nadat u op “kopen” klikt, opent zich in een nieuw scherm de website van Bitonic waar u kunt afrekenen. Hier plakt u het BTC wallet adres dat u zojuist heeft gekopieerd.
  5. Na ontvangst van uw betaling worden uw Bitcoins overgemaakt naar uw Poloniex wallet. Vanaf dat punt kunt u starten met handelen in cryptocurrencies op Poloniex!

Registreer bij Poloniex

Op zoek naar een plaats om te handelen?

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.