Ardor kopen? Zo werkt het!

Ardor (ARDR) logoArdor is een geavanceerd decentraal platform welke mensen de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van de blockchain technologie van de Nxt cryptocurrency door middel van zogeheten “child chains”. Op deze manier kunnen bedrijven en organisaties hun eigen unieke blockchain toepassingen ontwikkelen, terwijl de Ardor Main Chain zorg draagt voor de verificatie van transacties alsmede de communicatie tussen verschillende child chains.

Begint u zich te verdiepen in cryptocurrencies? Welkom op Cryptostart! Onze missie is om blockchain technologie begrijpbaar te maken en om u inzichten te geven in het nut van diverse cryptovaluta. Als u wilt, kunt u voordat u meer leert over de Ardor cryptocurrency, eerst onze introductie in cryptocurrency lezen.

[inv-table] shortcode - missing channel

Wat is Ardor?

Ardor is een blockchain technologie en digitale valuta. De technologie richt zich natuurlijk op het kunnen uitwisselen van kopen? Zo werkt het! en waarde zoals iedere cryptocurrency dat doet, maar biedt aanvullen een verrassend aantal unieke voordelen. In feite is de primaire functie van Ardor helemaal niet “geld”, maar het bieden van een platform waarmee organisaties en individuen hun eigen decentrale toepassingen kunnen inzetten zonder technische kennis.

Een van de problemen waar sommige blockchains mee te maken krijgen wanneer zij in populariteit toenemen, is schaalbaarheid. Ardor noemt een van de oorzaken van deze problemen “blockchain bloat”. Daarmee bedoelt men dat nagenoeg alle activiteiten die op een blockchain en eventuele sidechains plaats vinden, moeten worden opgeslagen. Dit betekent dat iedere nieuwe node die wil synchroniseren met de desbetreffende blockchain al die kopen? Zo werkt het! weer moet ophalen, ook al is niet alle opgeslagen data nog even relevant.

Ardor lost dit op door middel van een zogeheten “parent – child” blockchain architectuur. Dit betekent dat alleen de verificatie van transacties en het opslaan van het bewijs hiervan op de primaire “Main Blockchain” gebeurt, terwijl handelingen zoals het publiceren en uitvoeren van smart contracts op onderliggende blockchains (Child Chains) gebeurt. Zo gebeurt de daadwerkelijke consensus alleen op de “schone” Main Blockchain” terwijl aanvullende zaken ingeregeld kunnen worden op een ander niveau, namelijk de child chains.

De Ardor blockchain is in feite de opvolger van de NXT cryptocurrency en maakt dan ook gebruik van alle voordelen die NXT te bieden heeft. Dit is onder andere het kunnen creëren van een eigen digitale valuta of puntensysteem, het kunnen managen van (onderdelen van) een eigen blockchain zonder technische kennis en stemmen kunnen tellen en uitbrengen zonder tussenkomst van een derde partij

Om transacties te kunnen bevestigen gebruikt het Ardor netwerk een Proof-of-Stake consensus algoritme. Dit betekent dat de kans en het recht om een transactie te mogen verifiëren niet afhankelijk is van de rekenkracht van een processor of grafische kaart, maar van het aandeel dat iemand heeft in de blockchain. Dit is een reden voor bedrijven om een publieke blockchain zoals Ardor te gebruiken voor hun zakelijke toepassingen. Immers kunnen bedrijven op hun eigen child chain zelf de verhoudingen bepalen om transacties te verifiëren met ARDR, zonder dat men daarvoor hoeft te denken aan dure kosten voor hardware en hoge energierekeningen.

Bekijk ook de onderstaande Ardor uitleg / introductievideo:

Website van Ardor: https://www.ardorplatform.org/

Ardor koers: de actuele ARDR waarde ( )

Ardor is een nieuwe cryptocurrency, maar heeft desondanks een betrouwbaar verleden. Dit komt doordat de ARDR blockchain gebaseerd is op de technologie van NXT; een unieke cryptovaluta welke in 2014 is geïntroduceerd door Jelurida, het team van ontwikkelaars achter zowel de NXT en Ardor blockchains.

De cryptografische token – ofwel de digitale valuta – op de Ardor blockchain noemen we ARDR. De blockchain waar de ARDR tokens op gebruikt worden noemen we de Ardor Main Chain. Deze blockchain heeft als doel om de beveiliging van alle child chains te waarborgen en om de transacties van deze child chains te verwerken.

Hoewel sommige zaken op de Main Chain mogelijk zijn, zoals het onderling uitwisselen van ARDR tussen verschillende Ardor wallets, zijn de meeste functies uitgeschakeld om een optimale snelheid en capaciteit van de primaire blockchain te kunnen garanderen.

Ondanks dat zal ARDR kopen dus wel een zinvolle investering kunnen zijn: alle onderliggende blockchains (child chains) zijn namelijk afhankelijk van de Ardor Main Chain. Het is daarom aannemelijk dat de Ardor koers zal stijgen wanneer de koers van een cryptocurrency op een van de child chains ook groeit. U kunt het enigszins vergelijken met ERC-20 tokens op de Ethereum blockchain.

Investeren in cryptocurrencies is en blijft een risico, maar de NXT ontwikkelaars hebben aangetoond dat zij zeker unieke en waardevolle blockchain toepassingen kunnen ontwikkelen en het lijkt er op dat Ardor een waardevolle opvolger is voor Nxt.

Beste Ardor wallet

NXTClient: NXT WalletOmdat de Ardor blockchain pas live zal zijn nadat de Initial Coin Offering (ICO) voor de eerste child chain genaamd IGNIS is afgerond. Hoewel de livegang van de Ardor blockchain in eerste instantie in het derde kwartaal van 2017 plaats zou vinden, heeft een vertraging in de ICO van de IGNIS cryptocurrency voor enige vertraging gezorgd. Naar verwachting zal de Ardor Main Chain in november 2017 live gaan, waarna er dus ook een officiële ARDR wallet komt.

Op dit moment is de ARDR cryptocurrency nog een token op de NXT blockchain. Dit betekent dat de beste Ardor wallet nog niet echt bestaat: u heeft de Nxt Client nodig. Deze wallet is te downloaden voor Windows, Mac, Linux en Android via de website van NXT.

Zodra er een Ardor wallet beschikbaar is voor de ARDR cryptovaluta, zullen we deze pagina bijwerken met de meest recente kopen? Zo werkt het! zodat u de juiste wallet kunt downloaden.

Ardor kopen of verkopen

Op welke manier u wilt investeren in cryptovaluta zoals ARDR, of hoe u Ardor verkopen wilt, is natuurlijk aan u. Cryptostart adviseert u om gebruik te maken van Litebit als u Ardor kopen wilt met iDeal of op een andere manier met euro’s wilt betalen. Maar als u al in het bezit bent van een andere cryptocurrency, dan kunt u profiteren van een iets betere koers door ARDR tokens te kopen met Bitcoins of een andere cryptovaluta via Changelly:

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.