HomeCryptovalutaBinance CoinBinance Coin Kopen

Binance Coin (BNB) kopen

Binance Coin is de officiële munteenheid van de grootste crypto beurs ter wereld. Er is veel gaande op dit platform dat iedere dag weer groter wordt met de uitbreiding van nieuwe producten. Omdat het gekoppeld is aan de transacties die worden uitgevoerd op de Binance exchange, ziet BNB er zeker als een goudmijn uit zo lang als cryptocurrency aan kracht blijft winnen.

(BNB)

Binance Coin

Prijs

24-uurs koers

7 Days Change

Marktkapitalisatie

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom in plaats van kopen voor een snelle beleggingswinst gaan via handelen in BNB?

1
Je hebt geen wallet nodig

Jij handelt in de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en/of te bewaren.

2
Jij kan alle standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals credit- of bankkaart en bankoverschrijvingen.

3
Transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

Transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en opnames worden direct in jouw account weergegeven.

Koop nu Binance Coin

De ultieme beginnershandleiding voor het handelen in Binance Coin

Wat is een Binance Coin makelaar?

Een Binance Coin makelaar helpt je bij het kopen en verkopen van jouw tokens. De meeste makelaars bieden hun gebruikers een account dashboard aan voor portfoliotracking en realtime monitoring van prijsbewegingen. Een makelaar kan eveneens een CFD Trading aan zijn klanten aanbieden, wat de voorkeursbeleggingsstrategie is van velen die snel winst willen maken.

Wat is een CFD?

CFD staat voor ‘Contract for Difference’. Alhoewel beleggen en handelen vereist dat jij de tokens bezit, is dit bij CFD’s niet het geval. In plaats daarvan positioneer jij jezelf om winst te maken op basis van de prijsbeweging van de cryptocurrency waarin je besluit te investeren. Als het token een hogere waarde krijgt, dan ontvang je het prijsverschil keer het aantal tokens dat in jouw contract vermeld staat. Als het token echter in waarde verliest, dan moet jij het verschil bijbetalen. Met behulp van een makelaar kan je gebruikmaken van de leermiddelen die ze aanbieden, plus daarnaast professioneel financiël advies krijgen. We adviseren jou om te allen tijde enkel een overeenkomst met een gereguleerde makelaar aan te gaan.

Wat is het voordeel van regularisatie?

Een gereguleerde makelaar speelt volgens de regels zoals vastgesteld zijn door de toezichthoudende instantie voor financiële diensten of investeringen. Een gereguleerde makelaar moet zich houden aan specifieke praktijken die dusdanig zijn ontworpen om de belangen van klanten te beschermen. In sommige landen komen gebruikers mogelijk alsook in aanmerking voor een verzekering van hun portfolio.

Wat is de beste betaalmethode voor het kopen van BNB?

Dankzij de kortingen die BNB aanbiedt aan mensen die Binance kopen of handelen, brengt het token vaak lagere makelaars- en overdrachtskosten met zich mee dan bij andere cryptocurrencies het geval is. Het is in feite één van de goedkopere tokens op de markt vanuit het oogpunt van gemaakte kosten. De vergoeding aan BNB bedraagt slechts 0,1 procent voor zowel verkoop- als aankooptransacties. Met zo’n lage koers kan een belegger meer besparen, afhankelijk van de beschikbare betaalmethode. Koop BNB met contant geld Het is moeilijk om een makelaar te vinden die contant geld zou accepteren voor de aankoop van BNB, of een vergelijkbare cryptocurrency. Bankoverschrijvingen zijn waarschijnlijk de betaalmogelijkheid die zo dicht mogelijk in de buurt van een contante betaling komt. De veiligheid van een bankoverschrijving maakt het een levensvatbaar alternatief. Koop BNB met PayPal Er zijn maar weinig platforms die PayPal betalingen ondersteunen, maar indien beschikbaar zijn ze snel en gemakkelijk te gebruiken. Koop BNB met Crypto ETH, BTC en XRP zijn enkele leiders in de BNB handel. Iedereen die over deze tokens beschikt kan ze gemakkelijk omzetten naar BNB. Koop BNB met een creditkaart Creditkaarten worden veelal gebruikt voor het afrekenen van rekeningen over de hele wereld. Gebruiksgemak en de universele aanwezigheid van Mastercard en VISA geven deze betaalmethode een voorsprong in de financiële markt.

Het verificatieproces

Elke gereguleerde makelaar moet zich houden aan de handelsnormen zoals uiteengezet door regelgevende instanties zoals de FCA, FINRA en de SEC. Als gevolg hiervan moet iedere nieuwe rekeninghouder aan enkele vereisten voldoen alvorens de verificatie is voltooid. Doorgaans vereist een makelaar enkele officiële documenten om de identiteit en de woonplaats van een klant te verifiëren. Elke makelaar zal daarmee bevestigen dat de namen en details overeenkomen met wat op de verstrekte documenten vermeld staat eerdat een nieuw account wordt gevalideerd.

Lang versus kortlopend beleggen

Investeren is de eenvoudigste manier om de cryptomarkt te betreden. Tussen de hoogte- en dieptepunten van de dagelijkse handel is er voor een belegger een mogelijkheid om winst te maken. Dit is grotendeels een kortetermijnbenadering van beleggen. Met een duurzame financiële aanpak moet je gewoon de tokens die jij wenst kopen en hierop blijven zitten. Deze benadering speelt zich op de lange termijn af en omdat jij niet op zoek bent naar een onmiddellijke ROI, heb je de kans op grotere kapitaalwinsten in de komende jaren, zolang het product waarin jij hebt geïnvesteerd winst in zowel relevantie als acceptatie oplevert.

Waarom kopen in plaats van handelen in Binance Coin?

Binance Coin is één van de weinige tokens die de afgelopen maanden een hogere waarde hebben getoond dan tijdens de massale euforie aan het einde van 2017. Zelfs de personen die BNB op het hoogtepunt van die zogenaamde bull run hadden gekocht, hebben een ROI van 100% kunnen behalen door hun tokens slechts enkele maanden terug te verkopen. In feite verloor BNB relatief weinig waarde in vergelijking met andere tokens tijdens de crash vorig jaar. Dit maakt BNB natuurlijk een geweldige investering omdat het token beter presteert dan men zou verwachten. Om Binance Coin te kopen, moet jij eerst een portefeuille aanmaken en leren hoe jij jouw tokens veilig op kunt slaan. Dit vereist een beetje onderzoek en velen kiezen in plaats daarvan om de diensten van een makelaar in te schakelen om deze transacties te vergemakkelijken.

Welke bijkomende kosten zijn er bij het kopen van BNB?

Er is geen cryptocurrency die zonder enige kosten kan worden aangeschaft. Deze kosten zijn echter in veel gevallen te verwaarlozen. Transactiekosten Bij het kopen van BNB zijn er blockchain- en handelskosten te verwachten. Maar aangezien BNB vergoedingen grotendeels worden gesubsidieerd, kan jij hier zeer minimale onkosten verwachten. Depositokosten Hoewel stortingsopties kunnen variëren, kan de methode die jij gebruikt jouw kosten verlagen of verhogen. Het goede nieuws is dat BNB kopers van de laagste tarieven op de markt kunnen genieten.

Alternatieve crypto valuta's