HomeCryptovalutaBitcoin (BTC)Bitcoin KopenBitcoin-BTC Kopen Creditcard

Hoe Bitcoin met een creditcard te kopen

Soms aangeduid als digitaal goud is Bitcoin de originele en meest gevestigde cryptovaluta. In een moeilijk jaar voor de wereldeconomie heeft Bitcoin zijn reputatie als opslag van waarde (SoV) en een ‘veilige haven’ activa versterkt, en presteert sinds begin dit jaar zelfs beter dan goud. De prijs van Bitcoin steeg sinds het begin van het jaar namelijk met 30%, terwijl het gele metaal tussen de 15 tot 20% winst boekte.

Analisten, waaronder Bloomberg, voorspellen dat Bitcoin’s recordbedrag van 20.000 dollar per token dit jaar opnieuw terug zal komen. Op het moment van schrijven testte BTC herhaaldelijk de belangrijkste weerstand op 10.000 dollar.

In een bericht voor de beleggersmarkt suggereerde een Bloomberg analist dat dezelfde passaatwinden achter goud nu ook achter Bitcoin staan. “Er moet iets wel heel erg misgaan bij Bitcoin om niet gewaardeerd te worden”, zei de analist.

Koop in 5 stappen met Kredietkaart

Met Kredietkaart crypto valuta’s van eToro kopen is eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:

  1. Registreer gratis bij eToro door jouw gegevens in de juiste velden in te voeren.
  2. Vul de vragenlijst in, die voor zowel jouzelf als eToro nuttige informatie biedt.
  3. Klik op ‘Storten’. Er wordt jou vervolgens gevraagd om een betaalmethode te kiezen waarbij jij op Kredietkaart klikt.
  4. Je moet daarna vanuit eToro op jouw Kredietkaart account inloggen door eenvoudig de aanwijzingen op te volgen.
  5. Voer het bedrag in dat jij wilt storten en je bent klaar om te beginnen!
Koop met Kredietkaart »