HomeCryptovalutaBitcoin (BTC)Bitcoin KopenBitcoin-BTC Kopen Skrill

Bitcoin kopen met Skrill

Bitcoin presteerde het afgelopen decennium beter dan iedere andere activa. Dat kwam door de snelle stijging, want een kleine investering van 1 dollar aan het begin van het decennium zou momenteel maar liefst 90.000 dollar waard zijn. Alle prognoses geven aan dat Bitcoin zijn opwaartse spiraal in 2020 zal voortzetten. De aankomende ‘halvening’, wat een evenement is waarbij de productie van nieuwe Bitcoins gehalveerd wordt, draagt ​​bij aan een bullish sentiment. Met Skrill kan via het internet betalingen en overschrijvingen uitgevoerd worden, waarbij er gefocust wordt op goedkope internationale overschrijvingen. Het is een serieus eWallet alternatief voor Paypal, plus het is zowel een betalingsnetwerk als Paypal en stelt mensen daarnaast in staat om 24/7 belangen in cryptogeld te kopen en verkopen.

Koop in 5 stappen met skrill

Met skrill crypto valuta’s van eToro kopen is eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:

  1. Registreer gratis bij eToro door jouw gegevens in de juiste velden in te voeren.
  2. Vul de vragenlijst in, die voor zowel jouzelf als eToro nuttige informatie biedt.
  3. Klik op ‘Storten’. Er wordt jou vervolgens gevraagd om een betaalmethode te kiezen waarbij jij op skrill klikt.
  4. Je moet daarna vanuit eToro op jouw skrill account inloggen door eenvoudig de aanwijzingen op te volgen.
  5. Voer het bedrag in dat jij wilt storten en je bent klaar om te beginnen!
Koop met skrill »

Koop in 3 eenvoudige stappen met eToro

eToro is één van de crypto uitwisselingen die het onder meer mogelijk maakt om via skrill crypto valuta’s te kopenen te betalen. Dit werkt vrij eenvoudig en is één van de redenen waarom we eToro voor zowel beginners alsgevorderden aan kunnen bevelen.

STAP 1: REGISTRATIE

Het allereerste wat jij moet doen, is je bij eToro registreren, iets wat geheel gratis is en waarbij jij niet meteen geld hoeft te storten. Dit betekent dat jij jezelf eerst met het platform vertrouwd kan maken alvorens je helemaal los gaat.

STAP 2: STORTEN

Als je eenmaal hebt rondgekeken en klaar bent om met handelen te beginnen, dan is het tijd om geld te storten. Klik hiervoor linksonder op de stortingsknop en selecteer de gewenste betaalmethode. Voer vervolgens het bedrag in dat jij wilt storten. We raden aan klein te beginnen, waarna je later de geldstorting verhoogt.

STAP 3: START MET HANDELEN

Jouw account is nu volledig ingesteld. Vanaf nu werkt het als elke andere CFD provider: je zoekt de valuta op die jij wilt kopen, bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum of een andere valuta naar keuze. Klik vervolgens op de knoppen ‘Kopen’ en ‘Handelen’. Je moet wel bewust zijn van de risico’s die dit met zich meebrengt.

Direct Bitcoin kopen met Skrill

Als een gedecentraliseerde activa bestaat er niet echt een directe manier om Bitcoin aan te schaffen, afgezien van het rechtstreeks over te nemen van een ander persoon. Peer-to-peer escrow-services helpen jou online contact te leggen met gebruikers die Bitcoin met Skrill accepteren. Je moet gewoon voorzichtig zijn van wie je het betrekt. De meeste mensen kiezen ervoor om via een toegewijde en vertrouwde makelaar of uitwisseling te gaan. Hoewel deze methode niet de meest directe is, is dit wel één van de meest populaire vanwege het gemak, de beveiliging en de mogelijkheid om direct toegang tot jouw coins te verkrijgen. Gelukkig kan jij in heel Europa bij veel gerespecteerde crypto geldmakelaars Bitcoin met Skrill verwerven. Vaak zelfs in slechts luttele minuten.

Anoniem Bitcoin kopen met Skrill

Het is niet echt mogelijk om Bitcoin anoniem met Skrill te bemachtigen. Als je echt anoniem Bitcoin wilt kopen, dan zijn er slechts enkele manieren om dit te doen, zoals via Bitcoin geldautomaten, peer-to-peer uitwisselingen, escrow-services of het aankopen van kleine bedragen. Het mogelijk om in slechts een aantal seconden met enige anonimiteit Bitcoin met Skrill van een makelaar te kopen. Niet-geverifieerde Skill klanten kunnen het betalingsnetwerk relatief anoniem gebruiken voor transacties tot maximaal 300 dollar. Grotere limieten vereisen echter een identiteitsbewijs en adres. Stortings- en opnamelimieten zijn alsook afhankelijk van de locatie waar jij woont en van jouw verificatiestadium. Bitcoin via een externe makelaar met Skrill afnemen is niet zo anoniem als sommige peer-to-peer services, maar het is absoluut veel veiliger.

Wereldwijde voorschriften voor het kopen van Bitcoin met Skrill

Er zijn zeer weinig beperkingen voor het kopen van Bitcoin met Skrill in landen waar het als een vorm van betaling geaccepteerd wordt. Skrill op zichzelf is geen bankinstelling, maar wordt nog steeds gereguleerd door bestuursorganen zoals de FCA, wat meehelpt om de veiligheid van jouw beleggingen te waarborgen. Het verificatieproces van jouw Skrill account is in lijn met de huidige wereldwijde KYC voorschriften en veel Europese crypto geldmakelaars accepteren Skrill als een vorm van betaling.

Is kopen met Skrill in mijn land beschikbaar?

Met ondersteuning voor meer dan 200 landen en gebiedsdelen, waaronder het grootste deel van Europa, stelt Skrill klanten in staat om direct met meer dan 40 geaccepteerde fiat valuta’s crypto te kopen en verkopen. Er is een handige lijst met de ‘geen service’ landen op de officiële website van Skrill te vinden. Als jij Bitcoin wilt kopen en deze coins wilt opslaan, dan zijn er veel crypto geldmakelaars in Europa die Skrill accepteren.

Welke beperkingen bestaan ​​er voor Skrill tijdens het kopen van Bitcoin

Veel makelaars in geheel Europa bieden Skrill als betaalmethode aan. Net als Ideal is het snel, gemakkelijk en veilig. De aankopen worden vrijwel onmiddellijk uitgevoerd. Met Skrill kan jij eveneens je geld onder controle houden, creditcards opslaan en toegang krijgen tot jouw rekeningsaldo. Voor degenen die zich met anonimiteit bezighouden, zijn er in tegenstelling tot contant geld ook enkele beperkingen aan het gebruik van Skrill als betaalmethode. Voor transacties van meer dan 300 dollar is KYC ‘Know Your Customer’ verificatie vereist en verlies jij zo alle anonimiteit.

Wat zijn de voor- en nadelen van het kopen van Bitcoin met Skrill?

Voordelen

✔ Sneller dan een bankoverschrijving ✔ Handig ✔ Goedkoper dan PayPal ✔ Er is geen aanvullende verificatie vereist ✔ Veilig - Het fraudebestrijdingsteam van Skrill beschermt elke transactie ✔ Wordt bij verschillende crypto geldmakelaars in Europa geaccepteerd ✔ Snelle en vriendelijke klantenondersteuning

Nadelen

❌ Duurder dan een bankoverschrijving ❌ Niet alle externe uitwisselingen en makelaars accepteren Skrill ❌ Is niet volledig anoniem

Is Bitcoin met Skrill aankopen de beste betaalmethode?

Als het gaat om het kopen van Bitcoin, dan passen verschillende benaderingen van handelen bij verschillende type kopers. Skrill is zeker een haalbare optie en wordt in heel Europa bij tal van gerenommeerde makelaars als betaalmethode geaccepteerd. Skrill is positief te vergelijken met andere e-commerce betalingsnetwerken zoals Paypal, maar dan met goedkopere tarieven. Bitcoin met Skrill aanschaffen is daarnaast een goedkopere en snellere methode dan het gebruik van een creditcard, alhoewel het wel iets minder handig is.