HomeCryptovalutaBitcoin Gold (BTG)Bitcoin gold btg kopen

Hoe Bitcoin Gold te kopen

Bitcoin Gold logo
Bitcoin Gold (BTG)
...
24u prijsverandering
...
7-daagse prijsverandering
...
Marktkapitalisatie
...

Bitcoin Gold is in 2018 ontstaan en heeft sindsdien een ereplaats behaald in de top 40 van de meest gekapitaliseerde cryptovaluta’s. Dankzij zijn sterke gelijkenis met Bitcoin, lijdt het geen twijfel dat het een reputatie geniet die van zijn moeder coin afgeleid is, hoewel het een algoritme gebruikt die beter is ontworpen dan die van Bitcoin zelf. Dankzij enige verbeteringen in zijn kern biedt BTG dan ook snellere verwerkingstijden dan Bitcoin.

Om Bitcoin Gold investeringen te kunnen optimaliseren, moeten beleggers zorgvuldig overwegen hoe ze Bitcoin Gold (BTG) zullen aanschaffen, zoals met contant geld, creditcards, PayPal, een bankoverschrijving of andere digitale valuta’s. Deze gids zal jou helpen de beste manier te vinden om Bitcoin Gold te kopen terwijl je daarnaast nog andere voortgangen met jouw persoonlijke financiële informatie reis maakt.

Ga naar sectie

Koop Bitcoin Gold in 3 eenvoudige stappen

Maak een gratis account

Vul alle verplichte velden in met uw persoonlijke gegevens. Controleer uw inbox voor een bevestigings e-mail en log in met uw geselecteerde e-mailadres en wachtwoord.

Stort naar uw account

Kies uw favoriete betaalmethode en volg de stappen om uw eerste storting te maken. De minimum storting is afhankelijk van uw locatie.

Koop Bitcoin Gold!

Zoek naar Bitcoin Gold op de lijst van beschikbare cryptovaluta's. Gebruik een "Buy Order", kies dan het bedrag van BTG om te kopen en bevestig de bestelling.
PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom handelen in plaats van Bitcoin Gold kopen voor een goedkoop en snel rendement?

1

Je hebt geen wallet nodig

Je handelt op de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en te bewaren.

2

Je kan standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals een creditcard, bankpas en bankoverschrijvingen.

3

De transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

De transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en de opnames worden onmiddellijk in jouw account weergegeve

Koop nu Bitcoin Gold

5 dingen om te overwegen als jij Bitcoin Gold wilt kopen

Je hebt meer kans op succes door de juiste voorbereidingen te treffen. Dus alvorens jij verder gaat en Bitcoin Gold gaat kopen, raden we jou aan om het volgende te overwegen:

Kies zorgvuldig een veilige betalingsmethode naar wens uit

Je hebt echt wat meer info nodig over wat precies een veilige betaalmethode is. Hoewel dit van plaats tot plaats kan verschillen, zijn de overwogen principes grotendeels hetzelfde. Wil jij ook het risico op verlies elimineren? Als het antwoord ja is, dan ben je hier al op de goede weg. Indien je flink wat keuzemogelijkheden hebt bij jouw keuze, dan kunnen de beslissende factoren de belangrijkste aanwijzen, zoals de verwerkingssnelheid en zijn extra kosten. Aangezien jij je nu nog in de planningsfase bevindt, is het verstandig om wel wat meer aandacht aan dit soort zaken te besteden.

Moet jij jouw eigen wallet opzetten?

Als je haast hebt om BTG aan te schaffen, dan kan je direct al vast komen te zitten bij het ontvangen en opslaan van de coins, iets wat een kostbare fout kan zijn. Over de hele wereld ontvangen kopers van digitale valuta namelijk dagelijks foutmeldingen vanwege incompatibiliteitsproblemen, en tegen de tijd dat ze beseffen dat ze een ander soort wallet nodig hebben, hebben ze een lage koopkans al gemist.

Bitcoin Gold verschilt van Bitcoin en de wallets zijn daardoor niet uitwisselbaar, dus neem er de tijd voor om ervoor te zorgen dat jij een wallet voor gebruik klaar hebt staan alvorens je met jouw transactie verder gaat.

De kosten vergelijken

Je kunt eveneens een betere aankoop doen als jij de kosten vergelijkt. De verschillende makelaars kunnen op zich vergelijkbare kosten in rekening brengen, maar het is beter om er zeker van te zijn wat je precies betaalt zonder de kwaliteit van jouw transactie in gevaar te brengen. Verscheidene kopers van crypto komen er veelal achteraf pas achter, nadat de transactie al is voltooid, dat ze minder dan de verwachte munten hebben ontvangen, dan die ze aanvankelijk dachten te kopen.

De beste aanpak is dus om de tarieven van elke website of makelaar op een rijtje te krijgen en deze toe te voegen aan de heersende prijs van de crypto zo om de totale te verwachten kosten te berekenen. Als jij een fiat betalingsoptie gebruikt, vergeet dan niet om de verwerkingskosten bij de totale kosten op te tellen. Wanneer je de totale te verwachten kosten door de eenheidsprijs deelt, dan kan je hier exact het aantal BTG dat jij zult ontvangen bekijken.

En als jij BTG met XRP of een andere crypto koopt, dan kan je tevens op de verwerkingskosten besparen. Bovendien zien sommige platforms helemaal van verwerkingskosten af, waardoor je enkel maar de netwerkkosten hoeft af te rekenen om voor BTG te betalen.

Veiligheid en beveiliging

Hoe veilig jouw platform is, hangt waarschijnlijk af van het operationele systeem dat ten grondslag ligt aan de software waar jouw transacties plaatsvindt. Sommigen maken gebruik van MT4 (MetaTrader 4), die voornamelijk zijn toegesneden op forex transacties. MT5 platforms zijn beter geschikt voor aandelen, effecten en CFD makelaars. Beide versies worden in de financiële wereld echter hoog gewaardeerd. End-to-end encryptie is een toonaangevend kenmerk van deze systemen die de transactiegegevens beveiligt en beschermt tegen onderscheppingen van indringers.

Het maakt in zijn gebruikersinterface tevens gebruik van 2FA (tweefactorauthenticatie) waarschuwingen plus toegangscodes om aanmeldingen en opnames op crypto handelsplatforms te valideren. E-mail of sms communicatie wordt veelal gebruikt om dit te regelen.

Kan je het platform begrijpen en erop navigeren?

Veel platforms bieden gebruikers demo-accounts aan waarmee beginners aan het account dashboard en andere functies kunnen wennen. Als er geen demo functie aanwezig is, neem in dat geval contact op met de klantenservice, of bestudeer de veelgestelde vragen informatie en eventueel de ingebouwde Knowledge Base, indien deze wel beschikbaar zijn. Het is namelijk veel beter dat jij precies weet hoe het platform werkt, dan door persoonlijke fouten mogelijkerwijs geld te verliezen. 

De ultieme beginnershandleiding voor het handelen in Bitcoin Gold

Wat is een Bitcoin Gold makelaar?

Makelaars vergemakkelijken het kopen en verkopen van Bitcoin Gold. Op elk handelsgebied dat jij een crypto makelaar nodig mocht hebben, bestaat er wel een platform die aanbiedt dat kopers en verkopers transacties kunnen regelen en laten plaatsvinden. Een ander kenmerk van deze makelaardijen is dat de betrokken partijen een vergoeding in rekening worden gebracht als een manier om de makelaar te belonen.

Voor Bitcoin Gold maken makelaars het mogelijk dat de kopers van de crypto met de verkopers kunnen communiceren. Transacties kunnen daarna op één platform geïnitieerd, verwerkt en afgerond worden. Er zijn diverse gerenommeerde makelaars beschikbaar om jouw BTG handel naadloos te kunnen laten verlopen.

Wat is een Bitcoin Gold CFD?

Een CFD verschilt van de onderliggende waarde waarop het gebaseerd is, aangezien het geen fysiek bezit of overdracht omvat. Een investeringsbewijs is het enige juridische bewijs van een CFD die het bestaan van een contract geloofwaardig maakt. Het houdt in dat jij speculeert op de prijs van de activa dat eraan ten grondslag ligt om winst te kunnen boeken.

De Bitcoin Gold CFD’s zijn dusdanig ontworpen dat de investeerder winst kan maken door te speculeren op de toekomstige prijs van deze crypto. 

Wat is het voordeel van Bitcoin Gold regelgeving?

Soms doen onervaren crypto handelaren zaken op een platform zonder eerst te bevestigen of ze wel te maken hebben met geregistreerde makelaars of gelicentieerde entiteiten. Gereglementeerde makelaars hebben minimumnormen die nageleefd moeten worden tijdens het uitvoeren van hun activiteiten. Afgezien van de verwachte periodieke rapporten die door hen bij toezichthoudende instanties moeten worden ingediend, maken ze voor conformiteit tevens gebruik van geoptimaliseerde werkmethoden.

Handelen via geregistreerde makelaars biedt een extra laag comfort en bescherming voor alle beleggers die van hun diensten gebruik maken. 

Wat is de beste betalingsmethode voor de aanschaf van Bitcoin Gold?

De betalingsmethode die je gebruik zal voor het kopen van Bitcoin Gold kan afhangen van waar jij bekend mee bent en wat jouw makelaar accepteert. De algemene opties zijn:

Bitcoin Gold via een bankoverschrijving kopen

Bankoverschrijvingen zijn voor veel mensen de geprefereerde betaalmethode. En of dit nu een internationale overboeking is of niet, sommige investeerders gebruiken dit gewoon het liefst. Bankoverschrijvingen bieden vele beveiligingslagen aan, maar het voltooien van transacties kan soms tot 3 dagen duren. Iedereen die geen haast heeft, zal zich hier desondanks wel prettig bij voelen.

Voor degenen die Bitcoin Gold met contant geld willen kopen, valt er te melden dat dit op veel platforms echt niet mogelijk is. Maar waar het eventueel wel mogelijk is, worden de bankgegevens van de makelaar verstrekt zodat er hiermee een storting mogelijk gemaakt wordt.  

Bitcoin Gold met een creditcard kopen

Je kan Bitcoin Gold via een creditcard betaling aanschaffen, en dit is dan ook mogelijk de meest gebruikelijke methode om een transactie te vereffenen. Creditcard betalingen brengen echter kosten met zich mee, die afhankelijk van diverse factoren behoorlijk kunnen variëren. Let daarom goed op eventuele procentuele tariefverhogingen. Het tempo van de voltooiing van transacties is een verdienste van deze betalingsmethode en dit is ook waarom veel mensen er wereldwijd zo dol op zijn geworden. 

Bitcoin Gold met crypto kopen

Een crypto storting werkt vrij snel en dit is een alternatieve manier om Bitcoin Gold te kopen. Deze methode bespaart de belegger direct al een aantal vergoedingen die bij een fiat betaling anders in rekening gebracht zouden zijn.  

Bitcoin Gold met PayPal kopen

PayPal betalingen zijn momenteel in heel veel landen behoorlijk populair, ware het niet dat ze bij handelsplatforms een beperkte dekking hebben. Zonder een geverifieerde account zijn sommige PayPal betalingen niet direct mogelijk of kunnen ze voor voltooiing meer dan 24 uur in de wacht gezet worden.

PayPal wordt vooral gewaardeerd vanwege de lage kosten en het gemak, aangezien rekeninghouders hiermee betalingen kunnen doen zonder enige bank of creditkaart gegevens in te hoeven voeren op platforms waar zij zichzelf misschien niet zo prettig bij voelen. 

Het verificatieproces voor het verhandelen van Bitcoin Gold

Platforms en makelaars hebben de plicht om de identiteit te verifiëren van iedereen die een nieuwe account opent. Dit proces duurt niet lang en kan binnen 24 uur of minder voltooid worden, mits de vereiste gegevens onmiddellijk door de nieuwe rekeninghouder verstrekt worden.

Om een nieuwe account te kunnen openen, moet de investeerder een e-mailadres, de volledige namen, een contact telefoonnummer opgeven en een wachtwoord kiezen. Het e-mailadres wordt bevestigd wanneer de accounthouder op de link klikt die naar de e-mail inbox was verzonden.

De vereisten voor verificatie kunnen een persoonlijk identiteitsbewijs, bankrekening- of betaalmethode gegevens omvatten omvatten en soms ook een foto met een geldig identiteitsbewijs zoals een rijbewijs of paspoort. De makelaar controleert deze documenten vervolgens op echtheid en geeft daarna aan de nieuwe rekeninghouder door dat de rekening vanaf nu geverifieerd is.

Transacties kunnen beginnen zodra er een eerste storting heeft plaatsgevonden. Zodra de storting is verrekend, kan de belegger BTG kopen en naadloos handelen.

Bitcoin Gold: een lange versus korte termijn investering

Als je betrokken bent bij Bitcoin Gold handel voor op korte termijn, betekent dit dat jij bereid bent het slechts een paar uur of dagen te bezitten alvorens je een verkoop doet. Met deze beleggingsstrategie kan je echt winst maken, maar het brengt tevens meer risico met zich mee. Dit zal anders zijn wanneer er een bull seizoen is, want in dat geval zal het rendement een stuk hoger liggen omdat er exponentiële markt prijsverhogingen aan de orde van de dag zullen zijn.

Lange termijn strategieën in Bitcoin Gold impliceren dat jij de coins koopt en deze vervolgens een aantal maanden of zelfs jaren vasthoudt. In de meeste gevallen richten langetermijnbeleggers zich op een meerwaarde die gedurende de wachttijd door een prijsstijging kan ontstaan. Een ander voordeel van langetermijninvesteringen is dat ze vaak door regeringen worden aangemoedigd, die soms als stimulans de belastingschijf verlagen bij winsten die op investeringen van meer dan 12 maanden behaald worden. 

Waarom Bitcoin Gold kopen in plaats van verhandelen?

Als je de goedkoopste manier gebruikt om Bitcoin Gold te kopen, dus wanneer de prijs laag is, dan heb je gelijk al een prikkel om het vast te blijven houden. Bitcoin Gold registreert iedere dag weer tientallen miljoenen dollars aan transacties, dus dat bewijst dat BTG erg in trek is.

Iedereen die zou willen besluiten om de allersnelste Bitcoin Gold aankoopmethode te gebruiken, kan overwegen om Ethereum of één van de andere altcoins daarvoor te gebruiken, omdat deze aanpak namelijk minder verwerkingskosten met zich meebrengt; iets wat in de volgende sectie in wat meer detail besproken zal worden. Daarnaast kan de koers van crypto’s zelden voorspeld worden, en zou je tevens wat meer onderzoek moeten doen plus kennis opdoen over hoe het Bitcoin Gold netwerk precies werkt en wat de toekomstige ontwikkelingsplannen zijn.  

Welke kosten zijn er verbonden aan het kopen van Bitcoin Gold?

Bij het kopen van Bitcoin Gold bestaan er bijbehorende kosten waar rekening mee moet worden gehouden.

Verwerkingskosten

Als je voor een fiat betalingsoptie kiest, verwacht dan dat jouw betalingsmethode enige verwerkingskosten met zich mee zal brengen, aangezien het banksysteem een kostenstelsel hanteert. Hoewel er hier direct bij vermeld kan worden, dat deze kosten in de meeste gevallen minimaal zijn.

Netwerkkosten

Er wordt door de verwerkende blockchain een netwerk vergoeding in rekening gebracht voor de crypto die jij koopt. In dit geval zal het Bitcoin Gold netwerk enkele vergoedingen in rekening brengen wanneer jouw betaling binnenkomt om je aankopen te doen.

Transactiekosten

De makelaar of het platform dat jij gebruikt, vraagt een aantal vergoedingen om jouw verzoek voor het kopen of overdragen van bepaalde tokens in orde te maken. Deze vergoedingen zijn ook minimaal, maar kunnen duidelijker zichtbaar zijn bij grote transacties.

Jouw Bitcoin Gold veilig opslaan

Voordat jij Bitcoin Gold aanschaft, moet je weten hoe jij jouw tokens het beste op kunt slaan en wat de consequenties zijn van de methode die je uitkiest.

Een web wallet

Een web wallet bestaat er in allerlei soorten, waarbij sommige door particuliere bedrijven zijn ontworpen die niet noodzakelijk over een platform of uitwisseling beschikken. Anderen worden door handelsplatforms beschikbaar gesteld om hun gebruikers de moeite te besparen om naar opslagmiddelen te zoeken. Hoewel deze wallets direct op uitwisselingen beschikbaar zijn, zijn ze niet echt als opslagmedium ontworpen wanneer jij er niet actief mee handelt. Het is in dat geval raadzaam om jouw tokens in een privé wallet te bewaren. Toegang tot web wallets wordt veelal mogelijk gemaakt door online met jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen.

Een mobiele wallet

Mobiele wallets kunnen in de meeste gevallen van een iOS of Android app store gedownload worden. Deze wallets zijn geschikt voor jouw mobiele apparaten. Gemakkelijk in gebruik en behoorlijk toegankelijk zijn ze geweldig voor individuen die veel op pad zijn. Risico’s van een apparaat verlies en crash is hier echter behoorlijk reëel. Dat gezegd hebbende, bestaat er het bijkomende gemak dat gebruikers ook op andere apparaten kunnen inloggen, opdat ze zo toch nog de inhoud van hun wallet kunnen ophalen.

Freewallet en Exodus zijn de beste mobiele wallets voor Bitcoin Gold.

Een desktop wallet

Desktop wallets zijn in de meeste gevallen direct vanaf het computer bureaublad toegankelijk of worden geïnstalleerd vanuit browserextensies. Toegang tot deze wallets is ook via een wallet adres en privésleutel of een gebruikersnaam plus wachtwoord van het account. Er wordt altijd geadviseerd dat er geen pc systemen met meerdere gebruikers gebruikt mogen worden, om toegang tot jouw crypto wallets te verkrijgen, om zo het risico op een account compromis of identiteitsdiefstal te minimaliseren.

De meest populaire voorbeelden zijn Bitcoin Gold Core en de Atomic BTG wallet.

Een hardware wallet

Hardware wallets zijn veruit de meest aanbevolen wallets vanwege de extra veiligheidsvoorzieningen die zij aanleveren. Ze kunnen gebruikt worden door ze op een gadget aan te sluiten en na gebruik kunnen ze veilig in een kluis worden opgeborgen. Omdat deze hardware gadgets niet online verbonden zijn, is het risico op een hack veel kleiner dan bij andere type wallets, of in principe zelfs bijna te verwaarlozen.

De meest gebruikte Bitcoin Gold wallets zijn Trezor en Ledger Nano S.

Wallet combinaties

Wallets die met meerdere platformen compatibel zijn, zijn echt handige wallet combinaties. Ze kunnen in veel gevallen op het internet, een mobiel en desktop pc gebruikt worden. Wallet combinaties die vaak gebruikt worden zijn de Guarda wallet en de Amon Tech wallet.

Welke andere coins kan ik verhandelen of gebruiken om Bitcoin Gold te kopen?

Wanneer jij Bitcoin Gold met Ethereum aanschaft, moet je naar het dashboard van jouw account gaan, op het tabblad verkopen klikken en BTG zoeken. Klik vervolgens op ETH/BTG, voer het bedrag in dat je koopt en de eenheden die jij zult ontvangen zal daarna de BTG kolom vullen. Nadat jij op het tabblad verzenden hebt geklikt, wordt het Ethereum saldo dat jij hebt hierop in mindering gebracht en wordt jouw BTG saldo daarna binnen enkele minuten weergegeven.

Je moet hetzelfde proces volgen om Bitcoin Gold met Bitcoin te kunnen kopen. Veel makelaars ondersteunen een Bitcoin Gold aankoop via onder andere USDT, XRP, EOS.

Wat is de kleinste en grootste hoeveelheid Bitcoin Gold die ik kan kopen?

Net als bij Bitcoin is de kleinste eenheid van BTG een satoshi en gebruikt deze  8 decimalen (0.00000001 BTG), wat ook de kleinste transactiewaarde vertegenwoordigt die op zijn blockchain toepasbaar is.

Wat de minimum aankoop voor Bitcoin Gold is? Op het moment van schrijven is 1 BTG 8,90 dollar waard, wat minder is dan de 10 euro die de meeste platforms als de minimale transactiewaarde accepteren. Je kan dus zonder meer een hele BTG coin kopen omdat deze behoorlijk goedkoop is. Hoewel de Bitcoin Gold aankooplimiet bij de meeste makelaars niet openbaar gespecificeerd is, is het een realiteit dat naarmate jij jouw transactieniveau verhoogt, je dagelijkse transactielimiet eveneens verhoogd wordt.

De meeste beleggers kunnen hun transactielimiet verhogen door meer KYC gegevens te verstrekken, zoals bankafschriften, nationale identiteitsbewijzen en rekeningen van nutsbedrijven.

Kan ik anoniem zonder identificatie kopen? Is het veilig en legaal om Bitcoin Gold te kopen?

Bitcoin Gold werkt net zoals Monero in volledige anonimiteit. Individuen die BTG naar anderen sturen, kunnen niet eens vertellen wat het adres van deze wallet is, want wat de afzender ontvangt, is een gecodeerd adres dat niemand kan ontcijferen. De gevaren van het gebruiken van ongereguleerde makelaars gaat niet enkel om een mogelijk verlies, maar tevens om het risico dat jouw crypto wallet in beslag kan worden genomen als je verstrikt raakt in een web van illegale praktijken.

Als je Bitcoin Gold anoniem wilt kopen, moet jij hiervoor een open marktplaats gebruiken waar geen KYC nodig is. Dit is omdat van makelaars verwacht wordt dat zij zich aan deze AML voorschriften houden, iets wat het verbiedt om voor personen zonder persoonlijke identificatiemiddelen nieuwe accounts te openen. Geen enkele gereguleerde makelaar staat dus toe om Bitcoin Gold zonder een identiteitsbewijs te kopen.

Het is in veel landen veilig en legaal om Bitcoin Gold te kopen, behalve in sommige landen waar de traceerbaarheid van jouw transacties bewezen moet worden. 

Zal het kopen van Bitcoin Gold me geld opleveren?

De hoogste prijs van Bitcoin Gold in het afgelopen jaar was tot nu toe 32,65 dollar. Dit was na een kwartaal dieptepunt van 22,34 dollar, wat wijst op een investeringsrendement van ongeveer 50 procent voor degenen die het token in mei 2019 hadden gekocht. Ook al is het kopen van Bitcoin Gold om rijk te kunnen worden misschien niet zo eenvoudig als het klinkt, je kan daarentegen wel degelijk met Bitcoin Gold geld verdienen. Hoeveel het kost om momenteel Bitcoin Gold te kopen? Op het moment van schrijven wordt BTG gewaardeerd op 8,90 dollar per coin.

Onze Bitcoin Gold prijspagina biedt meer inzichten die jou zullen assisteren wat meer te weten te komen over crypto beleggen en die jou eveneens kunnen meehelpen beter geïnformeerde investeringsbeslissingen te nemen.   

Hoe jij jouw Bitcoin Gold uitgeven kan 

Bitcoin Gold wordt in veel landen als een ruil- en betalingsmethode geaccepteerd. De eenvoudigste manier om Bitcoin Gold te gebruiken, is door het voor Bitcoin in te wisselen en het zo te gebruiken voor het doen van online betalingen. Whole Foods accepteert Bitcoin, en van zowel Nordstrom en Starbucks is het bekend dat zij Bitcoin voor betalingen accepteren. Daarnaast bestaan er nog verschillende andere handelssites over de hele wereld die dit mogelijk maken. 

De verwachting is dat naarmate Bitcoin Gold in populariteit toeneemt, zijn reputatie evenredig zal toenemen en zo nog meer relevantie in de echte wereld zal vinden.

Hoe jij jouw Bitcoin Gold verkopen kan

Om Bitcoin Gold op gereguleerde platforms te verkopen, moet jij over een account beschikken. Navigeer op jouw dashboard naar het tabblad verkopen, iets dat zal leiden naar de tokens die voor verkoop op het platform beschikbaar zijn. Klik op het BTG icoon en kies vervolgens in de vervolgkeuzelijst jouw verkoopmethode. Zodra jij de hoeveelheid Bitcoin Gold eenheden die je wilt verkopen aangeeft, zal de kolom met zijn waarde zichzelf automatisch invullen. Het saldo van jouw fiat account zal zodra de transactie is voltooid veranderen om er de verkoopwaarde weer te geven. Je kan de opbrengst vervolgens naar wens opnemen.

Een aantal andere marktplaatsen maken de directe uitwisseling van Bitcoin Gold naar fiat mogelijk. Je hoeft hier enkel maar Bitcoin Gold en jouw gewenste overboekingsvaluta te selecteren. Nadat jij op het ‘tabblad indienen of verwerken’ hebt geklikt, wordt jouw nieuwe saldo direct al in jouw account weergegeven. 

Alternatieve cryptovaluta’s

Bekijk meer cryptovaluta’s
Dogecoin logo
Dogecoin
DOGE
...
...
Cryptocurrencies logo
Cryptocurrencies
CRYPTO
...
...
Ethereum logo
Ethereum
ETH
...
...

Veel gestelde vragen

  1. Op de meeste platforms moet jouw aankoop minimaal 10 euro zijn.

  2. Dit is jouw eigen keuze. Jij kan Bitcoin Gold tijdens een bear markt voor lage prijzen kopen, omdat de prijzen op dat moment over het algemeen laag zijn.

  3. Ja. Veel mensen handelen in cryptogeld om hier een passief inkomen mee te verdienen. Als je ook van plan bent om op een korte termijn te gaan handelen, dan is het belangrijk om van alles over dit proces te gaan leren, en enkel datgene te investeren wat jij jezelf kan veroorloven om te verliezen.

  4. Ja. Bitcoin Gold is winstgevend, net zoals bij andere CFD’s, maar je moet wel de fijne kneepjes van het vak kennen om winnende transacties te kunnen maken.

  5. De hoogste prijs van Bitcoin Gold in het afgelopen jaar was 32,65 dollar.

  6. Ja. Bitcoin Gold verhandelaars staan wallet houders toe om zonder beperkingen alle eenheden die ze maar willen te kunnen verkopen.

  7. Ja. Bitcoin Gold Core is bij uitstek de officiële wallet, terwijl Ledger en Trezor andere voorbeelden zijn.

  8. Ja. Veel gereguleerde makelaars en platforms staan toe dat Bitcoin Gold voor Bitcoin wordt ingeruild.