Bitshares (BTS) Koers

Bitshares kopen? Zo werkt het!

Bitcoin portemonnee

In de wereld van de blockchaintoepassingen en het digitale geld zijn er munten die alleen als betaalmiddel gebruikt kunnen worden. Andere munten hebben een platform dat gebruikt kan worden om toepassingen op te ontwikkelen voor bedrijven. En dan is er Bitshares. Dit is niet zozeer een munt, of een toepassing op de blockchain. Het is een compleet en volledig systeem en platform dat bestaat uit verschillende lagen waar bedrijven, ontwikkelaars, investeerders en andere belanghebbenden samen kunnen komen om samen te werken. Maar alleen, wanneer je dat zelf wilt.

Bitshares is ontwikkeld door Dan Larimer, een van de grootste namen wanneer het gaat om de blockchaintechnologie. Bitshares was echter niet zijn grote droom en toen het eenmaal in werking was, is Larimer gestopt met het project en heeft hij het stokje doorgegeven, zodat hij zich kon richten op het verwezenlijken van zijn grote droom: EOS. Over het EOS-platform is veel te zeggen en het staat zeer in de belangstelling, maar wanneer je een stapje terugdoet, zie je dat EOS veel van Bitshares overgenomen heeft.

Voor jou kan Bitshares ook interessant zijn. Kleine investeringen of enorm kapitaal kan direct ingezet worden in de vorm van Bitshares. Je kiest zelf welke onderliggende waarde of asset je wilt gebruiken. De smartcoins op het platform zijn een stabiele vorm van cryptocurrency die ervoor zorgen dat het makkelijker wordt om onderling betalingen door te voeren, investeringen veilig te stellen of gewoon een compleet eigen netwerk op te bouwen wanneer je dat wilt. Begin direct met Bitshares door naar Bittrex te gaan.

[inv-table] invalid channel

Wat is Bitshares (BTS)?

Bitshares is bijzonder veel en dat maakt het niet makkelijker om te verklaren wat het precies is. Bitshares is te vergelijken met Bitcoin, maar heeft de problemen van deze blockchaintechnologie niet. Bitshares is namelijk verder ontwikkeld en is een platform en systeem op zichzelf. Dat betekent dat er niet constant gezocht hoeft te worden naar oplossingen voor problemen. Dit heeft vooral te maken met de technologie achter de Bitshares. Dit is Graphene, en daar zit direct een ander voordeel aan. Deze modulaire blockchaintechnologie gebruikt C++ als programmeertaal en dat is een taal die veel mensen beheersen.

Bitshares is daarnaast volledig decentraal en open-source. Het is dus actief in het publieke domein zonder dat er mensen zijn die regels of structuur op kunnen leggen aan het platform. Dat is praktisch, want op die manier is de community volledig beschermd en kan het alles doen watt Bitshares mogelijk maakt.

Wanneer je kijkt naar de concrete voordelen van Bitshares, dan valt iets op. Bitshares is namelijk naast een platform en munt ook een P2P beurs met alle mogelijkheden die je op de grotere beurzen verwacht. Maar er is een groot verschil. Een verschil dat investeerders en beleggers gelukkig maakt: Bitshares heeft altijd 200% van de aangeboden activa in reserve, zodat er nooit problemen kunnen ontstaan. Ongeacht de vraag of het om goud, olie, euro of dollar gaat.

Dit heeft ervoor gezorgd dat Bitshares, en met name de bitAssets (de smartcoins), gezien worden als een hedgefonds. Heel vreemd is dit idee niet. De waarde van deze munten is namelijk veel minder volatiel dan de waarde van de meeste cryptomunten op de markt. De stabiele waarde wordt daarnaast ondersteund door een voorspelbaar koersverloop, waardoor het makkelijker wordt om te investeren. Ook wanneer je af en toe gewoon wat minder tijd hebt.

Opvallend aan Bitshares is dat het razendsnel is, in tegenstelling tot veel van de andere cryptovaluta. Een blok genereren kost 1,5 seconden en hierdoor kunnen er tot 100.000 transacties per seconde verwerkt worden. Ter illustratie: alle creditcard transacties ter wereld passen in de 100.000 transacties per seconde. En om het nog makkelijker te maken, heeft Bitshares een ‘kleine’ aanpassingen gedaan aan de wallet structuur. Je kunt namelijk gewoon zelf een gebruikersnaam opzetten.

Website van Verge: https://bitshares.org/

[text-blocks id="etoro-new"]

Bitshares koers: de actuele BTS waarde ( )

BTS heeft als een van de weinige cryptomunten altijd al een hoog handelsvolume gehad en dat is een prettig idee. Er is aandacht en interesse voor Bitshares. De waarde is ook aantrekkelijk wanneer je wilt investeren, want deze ligt ver onder de €1. Dat betekent dat je met een inleg van €50,- ook daadwerkelijk meerdere munten aan kunt schaffen, in plaats van een getal ergens ver achter de komma, zoals bij Ethereum en Bitcoin. De koerswaarde laat procentueel flinke pieken en dalen zien, maar de absolute waarde heeft alleen een stevige piek gehad in januari 2018 om daarna weer te normaliseren. Dat is nagenoeg standaard voor alle cryptomunten op de markt.

Over de toekomst van Bitshares is veel te zeggen. Het feit dat Larimer vertrokken is en EOS opgezet heeft om daar zijn droom te verwezenlijken, zegt veel. Bitshares heeft namelijk een probleem: het kan geen smart contracts verwerken en dat is vervelend. Anderzijds wordt Bitshares niet gebruikt voor smart contracts en eigenlijk heeft BTS dit ook niet nodig. Het wordt gezien als platform, software, beurs en bank. De features die het daarvoor nodig heeft, zijn aanwezig. Wanneer de community verder blijft groeien, zal Bitshares een groot platform worden met veel vraag en aanbod. De waarde van de BTS zal nooit bijzonder fluctueren omdat de volatiliteit van de munt beperkter is. Dit betekent niet dat het een 100% veilige investering is. Wij adviseren nooit geld te investeren dat je niet kunt missen.

Beste Bitshares wallet

Bitshares is een complete oplossing voor de meeste mensen, maar de mensen die gebruik willen maken van een hardware wallet, die hebben geen geluk. Voor de BTS wordt door de meeste mensen de OpenLedger gebruikt. Die is te vinden op de website van Bitshares zelf. Het is verstandig om goed na te denken over de wachtwoorden die je gebruikt, zodat je zeker weet dat de wallet gewoon veilig blijft. Schrijf de wachtwoorden niet op een papiertje dat in het zicht blijft liggen. Zorg minstens voor een hoofdletter, een cijfer en een afwijkend teken, zodat het wachtwoord nooit te raden is.

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.