HomeCryptovalutaCardano (ADA)Cardano Kopen

Cardano (ADA) kopen

De meeste personen die besluiten de sprong te wagen door te investeren in cryptocurrencies dromen ervan om van de ene op de andere dag miljonair te worden, vaak denkend aan het einde van 2017, toen de Bitcoin prijzen stegen. Hoewel het mogelijk is om miljonair te worden door te beleggen in cryptocurrencies, is er een veel snellere weg naar winst door middel van CFD trading. Eén van de tokens die sommige mensen liever dan andere soorten verhandelen is Cardano, ook wel bekend als ADA.

(ADA)

Cardano

Prijs

24-uurs koers

7 Days Change

Marktkapitalisatie

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom in plaats van kopen voor een snelle beleggingswinst gaan via handelen in Cardano?

1
Je hebt geen wallet nodig

Jij handelt in de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en/of te bewaren.

2
Jij kan alle standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals credit- of bankkaart en bankoverschrijvingen.

3
Transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

Transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en opnames worden direct in jouw account weergegeven.

Koop nu Cardano

De ultieme beginnershandleiding voor het handelen in Cardano

Wat is een Cardano makelaar?

Alhoewel de term “Cardano makelaar” klinkt alsof het een zeer gespecialiseerde rol is die slechts enkele mensen kunnen vervullen, is dat verre van de waarheid. Verschillende gerenommeerde makelaars stellen je in staat Cardano te kopen en verkopen, terwijl ze daarnaast een accountdashboard aanbieden welke jou een overzicht van jouw portfolio en real-time prijsbewegingen verstrekt.

Wat is een CFD?

Een Contract for Difference is een manier om in crypto te beleggen zonder deze munt zelf te kopen. Bij het aangaan van een CFD hoef jij namelijk nooit de onderliggende cryptocurrency te bezitten. In plaats daarvan teken je een contract met een makelaar waarin staat dat na een bepaalde periode het verschil in prijs voor een vooraf bepaald aantal crypto zal worden uitbetaald. Als het token meer waard wordt, dan verdien je het verschil. Maar als het waarde verliest, dan moet je het verschil bijbetalen. Je bezit de tokens nooit, maar je verdient winst in de ‘fiat’ valuta van jouw voorkeur. Dit is een zeer handig handelssysteem voor wanneer de prijs van een enkele Bitcoin zo duur is dat deze buiten het budget van veel mensen valt. CFD Trading vereist dat jij een startbedrag betaalt als onderpand, plus het gebruik van een gereguleerde makelaar is daarbij altijd raadzaam.

Wat is het voordeel van regularisatie?

Veel landen beschikken momenteel over regelgevingen voor crypto makelaars. Het gebruik van een gereguleerde makelaar geeft jou daarmee een vergelijkbaar niveau van comfort en veiligheid als bij het gebruik van een reguliere bank. Er bestaat toezicht en er zijn wetten die moeten worden nageleefd. Regelgevingen zijn de veiligste manier om jouw investeringen te beschermen.

Wat is de beste betaalmethode voor het kopen van ADA?

Om de beste betaalmethode te overwegen, is het belangrijk om de beschikbare opties te onderzoeken: Koop ADA met contant geld Welnu, makelaars zijn geen gewone winkels waar je simpelweg met een stapel geld kan wapperen om daarna met een token weg te lopen. Gereguleerde makelaars accepteren namelijk geen contante betalingen. Maar wat hier wel in de buurt komt zijn bankdeposito’s of bankoverschrijvingen. Koop ADA met bankoverschrijvingen Je kan ADA kopen via een bankoverschrijving en in sommige gevallen kan de transactie zelfs onmiddellijk zichtbaar zijn. De veiligheid van bankoverschrijvingen is verdienstelijk en heeft zelfs vaak de voorkeur. Koop ADA met een creditkaart Jij kan dit hiermee snel en efficiënt doen, wat dan ook verklaart waarom de creditkaart het populairste betaalmiddel is.

Het verificatieproces

Een nieuwe rekeninghouder moet persoonlijke gegevens verstrekken in overeenstemming met de KYC en AML voorschriften. Alle gevraagde gegevens zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de klant is wie hij beweert te zijn. Een gereguleerde makelaar heeft de plicht om de integriteit en echtheid te controleren van de documenten die jij verstrekt, alvorens stortingen en opnames worden toegestaan. Deze praktijken beschermen uiteindelijk zowel de makelaar als hun klanten, waardoor er een digitale handtekening wordt gecreëerd die beveiligd is tegen fraude en manipulatie.

Lang versus kortlopend beleggen

Lange termijn beleggen kan potentieel enorme rendementen opleveren (de meeste cryptomiljonairs deden het op deze manier), maar het duurt vele jaren en natuurlijk kunnen de resultaten variëren. Korte termijn beleggen is afhankelijk van kortstondige veranderingen in plaats van investeren op de lange duur. De beste manier om te handelen, met name voor nieuwkomers, is eenvoudig snel tokens verhandelen: koop wat er stijgende is, verkoop wat er daalt en bewaar voortdurend een collectie van verschillende tokens in jouw portefeuille of portfolio.

Waarom kopen in plaats van handelen in ADA?

Bij het kiezen tussen kopen of handelen is de prijsgeschiedenis van het token uiterst belangrijk. Tokens die in het verleden in verval zijn geweest zorgen veelal voor slechte investeringen, tenzij je redenen hebt om te verwachten dat dit zal omdraaien. Een belangrijke reden waarom dit kan gebeuren, is als het token in de toekomst relevanter wordt dan in het heden. Ondertussen zijn tokens die constant in waarde stijgen of op een ‘bullmarkt’ zijn geweldig voor de lange termijn, omdat je er waarschijnlijk niet van zult profiteren als je deze vasthoudt. Hier zijn jouw persoonlijke doelen alsook van belang, zonder dat jij contant geld nodig hebt, kan je wachten en de winst hiervan oogsten. Het bezit van cryptocurrency vergt echter een bepaalde hoeveelheid onderzoek en met behulp van een makelaar om transacties te vergemakkelijken, kan jij onmiddellijk aanvangen met beleggen.

Welke bijkomende kosten zijn er bij het kopen van Cardano (ADA)?

Bij het kopen van ADA betaal jij de volgende onkosten: Transactiekosten De kosten voor Cardano ADA zijn voor handel en overdracht (of blockchain-kosten). Handelskosten verwijzen naar een percentage van een transactiewaarde die jij als servicekosten betaalt aan een cryptoplatform wanneer je er tokens via koopt of verhandelt. Het is meestal een vast percentage en alhoewel het exacte bedrag zal variëren (afhankelijk van de ruil en hoeveel je verhandelt), blijft het bijna altijd lager dan 5%. Als jij jezelf beperkt tot een enkel platform, dan zal je echter nooit tokens in de blockchain verplaatsen, dus is dit geen enkel probleem. CFD Trading brengt deze kosten niet in rekening, maar contracten kunnen wel extra kosten met zich meebrengen. Daar wordt jij overigens altijd van op de hoogte gebracht alvorens je een overeenkomst aangaat. Depositokosten Deze kosten kunnen voorkomen worden, afhankelijk van het platform dat jij gebruikt. In de sporadische gevallen dat er kosten van toepassing zijn, zijn deze veelal minimaal en iets waar geen zorgen over gemaakt hoeft te worden.

Alternatieve crypto valuta's