HomeCryptovalutaCrypterium (CRPT) Koers
Crypterium logo

Wat is Crypterium - Is het een virtuele valuta of is het meer dan dat?

Crypterium logo
Crypterium (CRPT)
...
24u prijsverandering
...
7-daagse prijsverandering
...
Marktkapitalisatie
...

Crypterium is een nieuw betaalsysteem waarmee het mogelijk is om wereldwijd in (bijna)edere winkel te betalen met cryptocurrency zonder fysieke bankpas of creditcard. Deze vorm van blockchain technologie noemt Crypterium een cryptobank. Op deze pagina legt Cryptostart.nl uit hoe u het beste Crypterium kopen kunt, wat deze technologie eigen inhoudt, wat CRPT tokens zijn en wat de huidige CRPT / Crypterium koers is. Als het u nog onduidelijk is wat cryptocurrencies en/of blockchains nu eigenlijk zijn, dan raden we aan om eerst even onze introductie in cryptocurrency te lezen.

Wat is Crypterium?

Het aantal gebruikers van cryptocurrencies groeit snel, maar om massa adoptie van blockchain technologie te realiseren is het nodig dat cryptocurrency gebruiken om mee te betalen makkelijk is. De kans dat fiat-geld op korte termijn volledig zal worden vervangen door cryptogeld is zeer klein, dus het is belangrijk om te zorgen dat cryptocurrency gebruikers hun digitale valuta kunnen gebruiken om betalingen in euro’s of andere fiat-valuta te verrichten. Dit maakt Crypterium mogelijk. 


Met behulp van de technologie van Crypterium is het dus mogelijk om van de theoretische voordelen van cryptocurrency - zoals financiele onafhankelijkheid, lage transactiekosten en snelle verwerkingstijden – te profiteren in de praktijk: iedere Android / iOS smartphone met de Crypterium wallet kan gebruikt worden om contactloze (NFC) betalingen te verrichten met cryptocurrency: Het aanmaken van een cryptobankrekening kan met Crypterium in real-time: u hoeft dus niet te wachten tot dat uw aanvraag is goedgekeurd en uw pas + pincode is opgestuurd. Crypterium genereert namelijk een virtuele creditcard van de merken VISA, Mastercard en AMEX (American Express). 


Aanvullend is er een integratie met betaaloplossingen van derde partijen beschikbaar zoals PayPal, Gyft, WeChat, Alipay en PayTM. Betalen met cryptocurrency in winkels die alleen fiat-geld accepteren is een technologie waar meer blockchain startups aan werken, zoals TenX (PAY). Echter focust Crypterium zich op meer toepassingen dan overal met cryptocurrency betalen, zoals:

  • Loyaliteitsprogramma’s en cashback op aankopen welke betaald zijn met CRPT tokens.
  • OpenAPI platform waarmee winkeliers hun eigen cryptocurrency software en oplossingen kunnen gebruiken in combinatie met de technische infrastructuur van Crypterium.
  • Cryptocurrency leningen waarvan de hoogte bepaald worden op basis van de kredietscore van de aanvrager, welke op de blockchain word vastgesteld door middel van slimme technologie.

Bekijk ook de onderstaande Crypterium video: Lees ook de whitepaper: download de Crypterium whitepaper.

Crypterium koers: de actuele CRPT waarde

De Crypterium ICO is gestart op 31 oktober 2017 en eindigt op 13 januari 2018, tenzij op een eerder moment het limiet van de ICO bereikt is. In totaal zijn er 210 miljoen CRPT tokens beschikbaar, welke tijdens de ICO periode zullen worden verkocht voor een prijs van 0.0001 Bitcoin (BTC) per CRPT. De Crypterium cryptocurrency fungeert als een ERC-20 token / smart contract op de Ethereum blockchain. Indien niet alle 210.000.000 CRPT tokens verkocht worden, zullen de tokens die niet verkocht zijn worden vernietigd. De Crypterium koers is vastgesteld op 0.0001 BTC, maar dit betekent niet dat u alleen met Bitcoins betalen kunt. Het is eveneens mogelijk om te betalen met Ethereum, Litecoin of met fiat-geld via bijvoorbeeld een VISA creditcard. In dat geval wordt de Crypterium prijs gewoon omgerekend naar de desbetreffende valuta. Aanvullend was/is er een bonus programma beschikbaar:

  • Vanaf 31 oktober 20-33% bonus CRPT tokens.
  • Vanaf 7 november 15% bonus CRPT tokens.
  • Vanaf 28 november 10% bonus CRPT tokens.
  • Vanaf 12 december 6% bonus CRPT tokens.
  • Vanaf 19 december 3% bonus CRPT tokens.

Crypterium kopen of verkopen

Als u op dit moment geïnteresseerd bent om te investeren in Crypterium, dan kunt u deelnemen aan de ICO en op die manier CRPT tokens kopen. Volgens de planning van de organisatie van Crypterium, zal de CRPT cryptocurrency vanaf februari / maart 2018 te koop zijn op diverse cryptocurrency exchanges.

1
Minimale storting
$50
Exclusieve promotie
Onze score
10
Begin met handelen
Omschrijving:
Betaalmethoden
Overschrijving, Overschrijving
Volledige reglementenlijst:
CySEC, FCA
2
Minimale storting
$10
Exclusieve promotie
Onze score
9.3
High Beschouwd Exchange
Fast Funding & Low Vergoedingen
Bitcoin Margin Trading
Begin met handelen
Omschrijving:
Als een van de grootste en oudste Bitcoin beurzen in de wereld, is Kraken consequent uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om te kopen en te verkopen crypto online, dankzij onze uitstekende service, lage kosten, veelzijdige financiering van opties en strenge veiligheidsnormen - maar dit is slechts een deel van het verhaal. We hebben op de voorgrond van de blockchain revolutie sinds 2011.
Betaalmethoden
Kredietkaart
Volledige reglementenlijst:
3
Minimale storting
$1
Exclusieve promotie
Onze score
8.7
FCA geregeld crypto-uitwisseling met 4500+ digitale activa beschikbaar voor de handel
Ondersteunt gebruikers uit meer dan 100 landen, waaronder de Verenigde Staten en Canada
Intrekken uw geld via PayPal of andere betaalmethoden
Begin met handelen
Omschrijving:
Coinbase is een van de eerste plaatsen die maakte het gemakkelijk om Bitcoin te kopen en is sindsdien uitgegroeid tot een alom vertrouwde uitwisseling in de markt.
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Euro bank account, 3D-beveiligde creditcard
Volledige reglementenlijst:

Alternatieve cryptovaluta’s

Bekijk meer cryptovaluta’s
Bitcoin logo
Bitcoin
BTC
...
...
Ethereum logo
Ethereum
ETH
...
...
Tether logo
Tether
USDT
...
...
Ripple logo
Ripple
XRP
...
...
Bitcoin Cash logo
Bitcoin Cash
BCH
...
...