HomeCryptovalutaEthereum Classic (ETC)Ethereum Classic Kopen

Ethereum Classic kopen

Ethereum Classic is de originele Ethereum blockchain. Ethereum was voortgebracht als hard fork in juli 2015 uit Ethereum Classic. Een hard fork treedt gewoonlijk op wanneer de aandeelhouders in een blockchain het niet eens zijn over de organisatie of handelswijze, en dit leidt dan tot een verandering in het algoritme. Echter delen Ethereum en Ethereum Classic een hoop eigenschappen, en je kunt vandaag de dag zien dat ze erg dicht bij elkaar zitten wat betreft ontwerp en methodiek.

(ETC)

Ethereum Classic

Prijs

24-uurs koers

7 Days Change

Marktkapitalisatie

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Voor snelle winst, waarom traden in plaats van kopen van ETC?

1
Je hebt geen wallet nodig

Jij handelt in de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en/of te bewaren.

2
Jij kan alle standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals credit- of bankkaart en bankoverschrijvingen.

3
Transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

Transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en opnames worden direct in jouw account weergegeven.

Koop nu Ethereum Classic

De ultieme beginnersgids om Ethereum Classic te traden

Wat is een ETC broker?

Een ETC broker voert het verkopen van de token uit namens de gebruiker van het platform. In tegenstelling tot de wisselkoers, zullen brokers de verkoop en aanschaf voor hun gebruikers uitvoeren wanneer het moment ervoor aanbreekt.

Wat is een CFD?

CFDs worden gebruikt om te investeren in een cryptomunt zonder enige token te hoeven kopen. De investeerder kiest een prijs en een tijdframe, en aan het einde van de opgegeven periode wordt het contract beëindigt. De investeerder zal winst verkrijgen wanneer de munt de ingestelde prijs bereikt op die datum. Er zal verlies optreden wanneer de crypto tekortkwam en de investeerder moet in dit geval het verschil betalen. Populaire brokers die ETC aanbieden zijn zoal eToro, XTB Online Trading, Plus 500 en anderen.

Wat is het voordeel van regulatie?

Het gebruiken van een gereguleerde uitwisseling kan een groot verschil maken, want het garandeert dat je investeringen niet in één klap zijn verdwenen door verandering in de wetten. Regulatie verzerkert dat  brokers een standaard manier van werken hebben, wat er voor bedoelt is om retail traders en gebruikers te beschermen. Er zijn gereguleerde brokers die al langer dan tien jaar bestaan en die een geweldige reputatie hebben met Forex, aandelen en de cryptowereld.

Wat is de beste betalingsmethode om ETC te kopen?

ETC  kopen met contant geld Aangezien betalingen met cash nauwelijks worden ondersteunt, zal je afhankelijk van waar je woont voor een bankoverschrijving moeten kiezen. Bankstortingen zijn in de meeste landen populair en lijkt één van de veiligste betalingsmethode te zijn. ETC kopen met creditcard Creditcard betalingen zullen op sommige platforms direct uitgevoerd worden en dit is ook de reden waarom het zo’n populaire optie is. ETC kopen met Bitcoin, Ethereum, etc. Op vele platforms betaal je geen stortingskosten wanneer je ETC met Bitcoin of Ethereum aankoopt. Alles wat je moet doen, is simpelweg je cryptomunten in je bestaande wallet verzenden naar je wallet op ons platform. Dit is tevens één van de snelste methodes om ETC te kopen.

Het verificatieproces

Brokers gebruiken een regulatieproces om ervoor te zorgen dat je geld veilig is, en dit werkt beide kanten op. Als eerste dient je identiteit geverifieerd te worden zoals verplicht door AML/KYC wetten. De rekeninghouder dient ook persoonlijke gegevens in te dienen om gebruikersintegriteit te bevestigen.

Lange- vs kortetermijn investering

Alle investeerders en traders moeten een heldere strategie hebben alvorens ze besluiten om ergens geld in te stoppen. De eerste keuze die zij moeten maken is: Ga je voor een langetermijn investering of is traden en spelen met de markt een betere strategie? Voor het langetermijn alternatief, dit wordt het vaakst gebruikt door mensen die hun bezit willen beschermen en die al een hoop geld hebben verdiend met investeren en niet in de haast zijn om winst te maken. Wanneer je investeert in crypto tokens, dien je aan te kopen wanneer de prijs laag is en dan gewoonlijk een paar maanden of zelfs jaren wachten totdat de prijs hoog genoeg is om een fatsoenlijke opbrengst op te nemen van je investering. Voor de kortetermijn kun je winst behalen met de relatieve pieken en dalen van de ETC marktprijs.

Waarom Ethereum Classic kopen in plaats van traden?

Ethereum Classic reageert sterk op de prijs van Ethereum op de markt. Historisch gezien zorgen prijsstijgingen voor ETH ook voor een ETC toename, en wanneer ETH in waarde zakt, gebeurt ongeveer hetzelfde met ETC.

Welke kosten zijn er verbonden aan het kopen van Ethereum Classic?

Transactiekosten

De kosten bedragen broker fees die in rekening worden gebracht voor de uitwisseling en blockchain overdrachtskosten die in rekening gebracht door de blockchain. Het eerste gebeurt wanneer je enige crypto koopt of verkoopt, terwijl het laatste zich enkel voordoet wanneer je crypto verstuurt naar andere wallets of andere platforms.

Stortingskosten

De meeste platforms berekenen geen kosten wanneer je een storting plaatst. Dit is een aspect dat de investeerder erg waardeert.

Alternatieve crypto valuta's