Ethereum kopen

Ethereum heeft zichzelf al voor lange tijd geprofileerd als één van de grootste en succesvolste crypto valuta projecten. Hoewel het qua waarde helemaal niet in dezelfde klasse als Bitcoin valt, heeft Ethereum toch alle andere altcoins compleet overschaduwd en wordt het beschouwd als een belangrijke rivaal van de originele cryptomunt. Ethereum was bedoeld als een geglobaliseerd en gedecentraliseerd geldplatform en belooft efficiënter en sneller te zijn dan Bitcoin, wat dan ook een groot verkoopargument is voor deze blockchain die in 2015 werd gelanceerd. Met een waarde van meer dan 16 miljard dollar zijn de meeste marktwaarnemers momenteel van mening dat Ethereum moet blijven. Vanwege zijn enorme populariteit kan Ethereum gekocht worden bij alle online crypto geldmakelaars, waarbij nu alsook minder gespecialiseerde makelaars het token aanbieden.
Ethereumlogo

(ETH)

Ethereum

Prijs

€214.07

24-uurs koers

1.09

7 Days Change

6.24

Marktkapitalisatie

€23.90B

Bezit Ethereum in slechts een paar minuten

Aanmelden

Registreer gratis een handelsaccount bij eToro door enkele gegevens op te geven, zoals jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer

Storten

Selecteer de gewenste veilige betaalmethode en voer de minimale storting uit om jouw account te financieren.

Begin met handelen

Kies jouw crypto uit door te klikken op ‘Trade Markets’, stel je risicolimieten in en klik op ‘Open Trade’ om jouw investeringsreis te starten.

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom in plaats van kopen voor een snelle beleggingswinst gaan via handelen in Ethereum

1
Je hebt geen wallet nodig

Jij handelt in de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en/of te bewaren.

2
Jij kan alle standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals credit- of bankkaart en bankoverschrijvingen.

3
Transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

Transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en opnames worden direct in jouw account weergegeven.

Koop nu Ethereum

De ultieme beginnershandleiding voor het handelen in Ethereum

Wat is een Ethereum handelaar?

Ethereum makelaars werken nauw samen met handelaren om zo hun specifieke wensen uit te voeren. Ze zijn in feite een derde partij die transacties tegen een kleine vergoeding uitvoert. De prominente aanwezigheid van vele makelaars, welke sinds de populariteit van de handel op het internet enorm is toegenomen, zorgt ervoor dat kopers relaxed thuis kunnen handelen zonder alle mechanismen van de financiële markt te hoeven begrijpen. Nu de Ethereum blockchain zo enorm veel geld waard is, zijn Ethereum makelaars op dit moment alsook behoorlijk populair. Er zijn veel gespecialiseerde crypto geldmakelaars beschikbaar, maar evenzo andere algemene makelaars die in Ethereum handelen.

Wat is een CFD?

Door met behulp van een Contract for Difference (CFD) in Ethereum te handelen, kunnen beleggers profiteren van de prijsschommelingen van deze crypto valuta zonder de onderliggende activa zelf te hoeven kopen. Dit betekent dat investeerders met Ethereum op korte termijn aanzienlijke winsten kunnen behalen, zonder alle processen te hoeven begrijpen die betrekking hebben op mining of het kopen van tokens.

Wat is het voordeel van regularisatie?

Regulering is absoluut essentieel voor beleggers, aangezien het er voor zorgt dat ze kunnen investeren in Ethereum en andere crypto valuta’s, zonder zich zorgen te hoeven maken over het verliezen van hun geld door clandestiene praktijken. Er worden regelgevingen ingevoerd om investeringen te beschermen, iets wat met name belangrijk is in een ontwikkelende markt zoals met crypto valuta’s. Soms lijken deze voorschriften een ongewenste belemmering te zijn, maar ze bestaan uiteindelijk om investeringen te beschermen, wat natuurlijk alleen maar positief kan zijn.

Wat is de beste betaalmethode voor het kopen van Ethereum?

Bitcoin kan worden ingewisseld voor Ethereum, terwijl een aantal fiat valuta’s ook gebruikt kunnen worden om dit crypto token te kopen. Wat overigens de beste methode is, hangt af van de specifieke behoeften van de klant. Koop Ethereum met Bitcoin Het omwisselen van jouw Bitcoin voor Ethereum is een relatief snelle en gratis methode om het token te verkrijgen. Sommige makelaars vragen mogelijk een kleine vergoeding en jij moet eveneens bekend zijn met het overboeken van geld van en naar jouw ‘digitale wallet’. Koop Ethereum met PayPal PayPal is een extreem snelle en efficiënte methode om Ethereum te kopen. Maar niet alle landen staan PayPal toe, dus is het afhankelijk van waar jij je bevindt of deze methode wel of niet voor jou beschikbaar is. Koop Ethereum met een credit- of bankkaart Veruit de meest populaire manier van Ethereum kopen is via een credit- of bankkaart, welke vrijwel door alle gerenommeerde makelaars geaccepteerd wordt.

Het verificatieproces

Bij het gebruik van gerenommeerde handelsplatforms kunnen beleggers een identificatieprocedure verwachten, welke bedoeld is om ervoor te zorgen dat hun identiteit en investering beschermd worden. Soms kan deze verificatie irritant en opdringerig lijken, maar het werd ingevoerd om ervoor te zorgen dat de fundering van de handelsomgeving goed is en dat alle beleggers daar met vertrouwen kunnen handelen. In plaats van vervelend moet verificatie dan ook gezien worden als een essentiële pijler van ieder levensvatbaar Ethereum platform.

Lang versus kortlopend beleggen

Op korte termijn investeringen in Ethereum zijn gebaseerd op het voorspellen van de pieken en dalen van deze specifieke valuta en het handelen in overeenstemming met de crypto markten. Dit is riskanter, maar kan wel in snel rendement resulteren. Lange termijn beleggen houdt in dat jij de grondbeginselen van de beleggingsmarkt begrijpt en wacht tot er prijsvorming plaatsvindt op basis van deze facetten van beleggen. Lange termijn investeringen in Ethereum zullen altijd investeerders aantrekken die een sterke mening hebben over de lange termijn richting van deze blockchain.

Waarom kopen in plaats van handelen in Ethereum?

Het kopen van Ethereum is levensvatbaar omdat het handelaren in staat stelt een product te bezitten, maar het alsook weer kan verhandelen. Dit zou zeker op de langere termijn zijn vruchten af kunnen werpen, met de verwachting dat cryptogeld in de komende jaren enorm in waarde zal stijgen. Ethereum vasthouden kan zeker een goede strategie zijn, aangezien het één van de meest gevestigde crypto valuta’s is. Maar om dit te doen, moet je wel degelijk onderzoeken hoe jij een digitale wallet, uitwisselingsmethoden en ‘koude wallet’ bewaaropties kan instellen. Om deze reden kiezen veel beleggers er dan ook voor om een makelaar in te schakelen, die deze noodzaak van het omgaan met dergelijke technische aspecten verlichten.

Welke bijkomende kosten zijn er bij het kopen van Ethereum?

Transactiekosten in connectie met Ethereum zijn extreem laag, alhoewel de gemiddelde Ethereum onkosten op dit moment ietwat gestegen zijn van iets meer dan 0,11 dollar naar ietsje minder dan 0,39 dollar. Er zijn goedkopere crypto’s beschikbaar, maar deze stijging vertegenwoordigt nog steeds een vrij onbeduidend bedrag ten opzichte van de waarde van dit token.

Alternatieve crypto valuta's

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.