HomeCryptovalutaGulden (NLG) Koers

Wat is Gulden - Is het een virtuele valuta of is het meer dan dat?

Gulden logo
Gulden (NLG)
...
24u prijsverandering
...
7-daagse prijsverandering
...
Marktkapitalisatie
...

Gulden kopen? Zo werkt het! Gulden is een digitale valuta op basis van blockchain technologie. De NLG cryptocurrency is een Nederlandse uitvinding welke op 8 april 2014 is ontstaan onder de naam Guldencoin. Voor de digitale Gulden is een desktop en mobiele wallet beschikbaar, welke beiden kunnen worden gebruikt om IBAN betalingen te verrichten.

Op deze pagina leggen we uit wat de digitale valuta Gulden is en hoe het werkt. Bovendien geven we de actuele Gulden koers weer en bieden we kopen? Zo werkt het! over de cryptocurrency NLG kopen of juist verkopen. Wilt u zich eerst inlezen over de mogelijkheden van decentrale betaalsystemen en de werking hiervan? Lees dan eerst onze introductie in cryptocurrency.

Gulden koers: de actuele NLG waarde

De open source digitale munt Gulden bestaat sinds 2014 en is in de tussentijd meerdere keren in het nieuws geweest: NOS, Business Insider, Dutch IT Channel, OneMoreThing, Das Kapital en Telegraaf schreven sinds de start regelmatig over het project. De Gulden koers is door deze nieuwsberichten regelmatig gezakt en gestegen, maar kijkend naar de afgelopen jaren heeft de waarde van NLG een stijgende lijn aangehouden.


In de tweede helft van 2017 implementeert Gulden een nieuw consensusalgoritme: PoW2. Hierdoor zal de veiligheid van het netwerk aanzienlijk verbeterd worden en zullen transacties sneller kunnen worden opgenomen in de blockchain: 1 of 2 bevestigde transacties zullen voldoende zijn om de integriteit te waarborgen, terwijl dit eerst 7 bevestigingen was. Deze en een aantal andere verbeteringen tonen aan dat de Gulden community / ontwikkelaars nog actief bezig zijn om het project te verbeteren, waardoor Cryptostart verwacht dat de koers verder zal stijgen. Dit is in lijn met de verwachting van de uitvinder van Gulden, Rijk Plasman: hij gaf in mei 2016 aan te verwachten dat op termijn 1 Gulden (NLG) gelijk zal zijn aan 1 euro.Aanbevolen plaatsen om Gulden te handelen


1
Minimale storting
$50
Exclusieve promotie
Onze score
10
Begin met handelen
Omschrijving:
Betaalmethoden
Overschrijving, Overschrijving
Volledige reglementenlijst:
CySEC, FCA
2
Minimale storting
$10
Exclusieve promotie
Onze score
9.3
High Beschouwd Exchange
Fast Funding & Low Vergoedingen
Bitcoin Margin Trading
Begin met handelen
Omschrijving:
Als een van de grootste en oudste Bitcoin beurzen in de wereld, is Kraken consequent uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om te kopen en te verkopen crypto online, dankzij onze uitstekende service, lage kosten, veelzijdige financiering van opties en strenge veiligheidsnormen - maar dit is slechts een deel van het verhaal. We hebben op de voorgrond van de blockchain revolutie sinds 2011.
Betaalmethoden
Kredietkaart
Volledige reglementenlijst:
3
Minimale storting
$1
Exclusieve promotie
Onze score
8.7
FCA geregeld crypto-uitwisseling met 4500+ digitale activa beschikbaar voor de handel
Ondersteunt gebruikers uit meer dan 100 landen, waaronder de Verenigde Staten en Canada
Intrekken uw geld via PayPal of andere betaalmethoden
Begin met handelen
Omschrijving:
Coinbase is een van de eerste plaatsen die maakte het gemakkelijk om Bitcoin te kopen en is sindsdien uitgegroeid tot een alom vertrouwde uitwisseling in de markt.
Betaalmethoden
Kredietkaart, Debetkaart, Euro bank account, 3D-beveiligde creditcard
Volledige reglementenlijst:

Wat is Gulden?

Het digitale betaalmiddel Gulden is bedoeld om iedereen de mogelijkheid te geven om de volledige controle te hebben over zijn of haar eigen geld door middel van blockchain technologie. Er zijn al heel veel decentrale (betaal)systemen zoals Bitcoin en Dash, maar meestal is enige technische kennis of interesse wel nodig om hiermee om te kunnen gaan. Gulden doet dat anders: de NLG blockchain biedt een laagdrempelige methode om betalingen te versturen en ontvangen voor de gewone burger.


Door gebruik te maken van de digitale Gulden wallet voor op uw desktop of mobiel, kunt u geld in de vorm van Guldens overmaken naar andere mensen met een NLG wallet / adres. Betalingen in winkels kunnen met Guldens worden verricht door met (de camera van) uw mobiele telefoon een unieke QR code scannen welke een acceptant genereert voor de transactie. Dit werkt zowel voor acceptanten van Guldens als van Bitcoins. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de Gulden app de cryptocurrency om te zetten in euro&#39;s en dit direct over te maken naar een IBAN rekening. Binnen 1 werkdag staat het geld dan op de rekening van de ontvanger. <strong>Bekijk ook de onderstaande uitleg van de digitale Gulden (NLG):</strong> Website van Gulden: <a href="https://gulden.com/nl/" title="Gulden (NLG) website">https://gulden.com/nl/</a></p>


Beste Gulden wallet

U kunt uw Guldens veilig bewaren in een van de wallets welke door de ontwikkelaars van Gulden zijn ontworpen met de focus op gebruiksgemak. De NLG wallets zijn gratis te downloaden voor iPhone, Windows, Mac, Windows, Linux vanaf de website van de ontwikkelaar Bekijk ook de onderstaande video voor een Nederlandse uitleg van de NLG cryptocurrency wallet en wat het belang is van het onthouden van uw herstelzin:


Guldens kopen

U kunt de digitale valuta Gulden kopen op verschillende manieren. Zo koopt u de cryptomunt bijvoorbeeld met iDeal vanaf de website van Litebit, maar kunt u ook investeren in Gulden door deze af te rekenen met een andere cryptovaluta zoals Bitcoin. Als u reeds een andere cryptocurrency in bezit heeft is dit een makkelijke en voordelige optie. U wisselt NLG dan in via de onderstaande widget:


1
Minimale storting
$1
Exclusieve promotie
Onze score
10
Een van de grootste cryptogeld uitwisselingen
High volume in alle paren
Perfect voor grote en kleine kopers / verkopers
Begin met handelen
Omschrijving:
Bittrex Global heeft een van de meest beveiligde trading platforms en digitale bedrijf infrastructuren in de wereld waar de klanten toegang tot spannende nieuwe producten.
Betaalmethoden
Kredietkaart
Volledige reglementenlijst:

Alternatieve cryptovaluta’s

Bekijk meer cryptovaluta’s
Bitcoin logo
Bitcoin
BTC
...
...
Ethereum logo
Ethereum
ETH
...
...
Tether logo
Tether
USDT
...
...
Ripple logo
Ripple
XRP
...
...
Bitcoin Cash logo
Bitcoin Cash
BCH
...
...