U bekijkt deze Cryptostart pagina momenteel in de mobiele weergave.

Scroll helemaal naar beneden als u Ardor (ARDR) wilt kopen.

ICON informatie

ICON (ICX)Het ICON Project is een blockchain ecosysteem met als doel om hyperconnectiviteit te creëren door blockchains en andere financiële systemen met elkaar te koppelen. Allerlei organisaties zouden dankzij ICON hun eigen (private) blockchain technologie kunnen gebruiken om onderling informatie of dingen van waarde uit te wisselen zonder tussenkomst van een derde partij. Een digitale token, ofwel de ICON cryptocurrency, met de afkorting ICX wordt op de ICON blockchain gebruikt voor het uitvoeren van transacties en smart contracts.

Op deze pagina geeft Cryptostart uitleg van de ICON blockchain technologie en adviseren we over waar u het beste ICX kopen of verkopen kunt. Daarnaast besteden we aandacht aan de huidige ICON koers, en vertellen we welke ICON / ICX wallets u hebt beste kunt gebruiken. Als u eerst wat algemene kennis wilt opdoen van cryptocurrencies c.q. blockchains, dan raden we aan om eerst even onze introductie in cryptocurrency lezen.

Wat is ICON?

Bekijk ook de onderstaande ICON uitleg / introductievideo:

Website van Ardor: https://icon.foundation/en/

ICON koers: de actuele ICX waarde ( )

Tijdens de Initial Coin Offering van het ICON Project was de koers erg gunstig, namelijk 2500 ICX = 1 ETH. In totaal heeft ICON tijdens de ICO 150.000 Ethereum tokens opgehaald, op dat moment gelijk aan een waarde van ongeveer 40 miljoen euro.

Beste ICON wallet

Zodra er een ICX wallet beschikbaar is zullen we deze pagina bijwerken met de meest recente informatie zodat u de wallet downloaden kunt.

ICON kopen of verkopen

Natuurlijk begrijpen we dat u tegen de actuele ICON koers de cryptocurrency ICX wilt kopen, maar helaas is dit nu nog niet mogelijk omdat de ICON blockchain nog niet live is. Zodra dit het geval is, zal ICON kopen mogelijk zijn op deze pagina. Dat geldt overigens ook voor het verkopen van uw cryptocurrencies.

ICON kopen

ICX kopen was tijdens de Initial Coin Offering eenvoudig, maar nu de ICON blockchain nog niet live is moet u helaas even wachten voordat u ICON kopen en verkopen kunt.

Zodra investeren in ICX mogelijk is via een betrouwbare exchange, zullen we deze pagina updaten om u te informeren.