U bekijkt deze Cryptostart pagina momenteel in de mobiele weergave.

Scroll helemaal naar beneden als u ICON ICX kopen of verkopen wilt.

ICON informatie

ICON (ICX)Het ICON Project is een blockchain ecosysteem met als doel om hyperconnectiviteit te creëren door blockchains en andere financiële systemen met elkaar te koppelen. Allerlei organisaties zouden dankzij ICON hun eigen (private) blockchain technologie kunnen gebruiken om onderling informatie of dingen van waarde uit te wisselen zonder tussenkomst van een derde partij. Een digitale token, ofwel de ICON cryptocurrency, met de afkorting ICX wordt op de ICON blockchain gebruikt voor het uitvoeren van transacties en smart contracts.

Op deze pagina geeft Cryptostart uitleg van de ICON blockchain technologie en adviseren we over waar u het beste ICX kopen of verkopen kunt. Daarnaast besteden we aandacht aan de huidige ICON koers, en vertellen we welke ICON / ICX wallets u hebt beste kunt gebruiken. Als u eerst wat algemene kennis wilt opdoen van cryptocurrencies c.q. blockchains, dan raden we aan om eerst even onze introductie in cryptocurrency lezen.

Voordelen
Crypto Valuta Opties
Beoordeling
Begin Met Handelen
Sociaal Handelen
Min aanbetaling 200 €
Kopiëren van Succesvolle Handelaren
BTC
Ethereum
BCH
XRP
Dash
LTC
ETC
XLM
NEO
9.5
9.5
Beoordeling
Crypto Valuta Opties
BTC
Ethereum
BCH
XRP
Dash
LTC
ETC
XLM
NEO

Wat is ICON?

Het ICON project heeft als doel om verschillende blockchains met elkaar te verbinden door middel van een groot decentraal netwerk dat als “tussenlaag” fungeert. De snelle en schaalbare ICON blockchain kan in het bedrijfsleven gebruikt worden om zakelijke decentrale applicaties informatie of waarde te laten uitwisselen met decentrale applicaties van andere bedrijven, overheden, en scholen. De digitale token die op de ICON blockchain gebruikt wordt om waarde uit te wisselen en/of netwerkkosten te betalen, heeft de naam ICX.

ICON Nexus blockchain connectiviteitDe ICON blockchain en ICX cryptocurrency worden ontwikkeld door het blockchain development bedrijf The Loop (25+ medewerkers), dat onderdeel is van Dayli Intelligence (100+ medewerkers) en Dayli Financial Group.

Dayli Financial Group is een van de grootste fintech bedrijven in Azië met een marktwaarde van meer dan 4 miljard dollar. Hoewel Dayli en The Loop verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, is ICON zelf opgericht als een non-profit organisatie door The Loop in samenwerking met 3 Koreaanse universiteiten.

Een aantal toepassingen van ICON ICX:

  • Geld of andere vormen van waarde onderling uitwisselen, eventueel via meerdere blockchains.
  • Digitale verificatie van identiteiten door middel van ICON Blockchain ID.
  • Bedrijfsprocessen automatiseren door middel van smart contracts.

Bekijk ook de onderstaande ICON uitleg / introductievideo:

Website van ICON: https://icon.foundation/en/

ICON koers: de actuele ICX waarde ( )

Tijdens de Initial Coin Offering van het ICON Project was de ICX koers erg gunstig, namelijk 2500 ICX = 1 ETH. In totaal heeft ICON tijdens de ICO 150.000 Ethereum tokens opgehaald, op dat moment gelijk aan een waarde van ongeveer 40 miljoen euro.

Sinds 18 december 2017 is ICON ICX kopen mogelijk op verschillende cryptocurrency exchanges, waaronder OKEx en Binance. Kort na de introductie van ICON / ICX was deze cryptocurrency al een van de meest verhandelde cryptocurrencies op Binance.

De ICON koers is nadat de ICX cryptocurrency op de markt is gekomen sterk gestegen in waarde. Hoewel ICX kopen in 2017 pas op een aantal exchanges mogelijk was, is de koers in de laatste maand van het jaar toch flink gegroeid ten opzichte van de ICO prijs (17 cent). De technologie en de roadmap van ICON zijn veelbelovend, dus als de ontwikkelaars zo door gaan dan zal de ICON koers zeker blijven stijgen.

Beste ICON wallet

Zodra er een ICX wallet beschikbaar is zullen we deze pagina bijwerken met de meest recente informatie zodat u de wallet downloaden kunt.

ICON kopen of verkopen

ICON koers: ICX kopen bij BinanceWilt u op basis van de huidige ICON koers de cryptocurrency ICX kopen of verkopen? Dit is mogelijk bij diverse cryptocurrency exchanges. Als u wilt investeren in ICON, dan kunt u volgens Cryptostart het beste ICX kopen bij Binance.

Deze internationale exchange biedt een groot aantal cryptocurrencies aan, welke u kunt verhandelen via de website van Binance of via een app op uw mobiele telefoon.

Om direct aan de slag te gaan, maak een account aan bij Binance:

ICON kopen

De ICON blockchain is live en u kunt nu ICON ICX kopen via diverse cryptocurrency exchanges. Cryptostart heeft goede ervaringen met Binance: op deze exchange kunt u diverse cryptocurrencies kopen en verkopen, zowel via uw browser als via een mobiele app.