HomeCryptovalutaNEO (NEO)NEO Kopen

Hoe NEO te kopen

Neo is de niet-deelbare basis activa van de NEO blockchain. Als digitaal ecosysteem heeft NEO, met zijn technische infrastructuur en gedecentraliseerde apps, onlangs een ongelooflijke groei gezien.

Veelal aangeduid als het ‘Chinese Ethereum’, lijkt NEO zijn doel te bereiken om grootschalige commerciële toepassingen met blockchain technologie te ondersteunen.

In het derde kwartaal van 2020 wordt NEO 3.0 ingevoerd, een robuuste upgrade van de blockchain, welke een hogere doorvoer biedt, een verbeterde stabiliteit plus beveiliging, tezamen met een geoptimaliseerd smart contract systeem.

Aangezien de digitale economieën een perfecte fit lijken te zijn na de post pandemische wereld, staat NEO ook mooi vooraan in het rijtje. Dus, hoe kan je NEO kopen?

Ons team van experts heeft deze gids opgesteld om de beste en snelste manieren te beschrijven om NEO tegen de beste prijs te kopen.

We zullen de nodige stappen beschrijven die genomen kunnen worden om NEO via PayPal, een creditcard of bankpas te kopen en andere bekende betalingssystemen. Als je nieuw bent in de wereld van cryptogeld, zullen we jou als beginner informeren over wat de gemakkelijkste manier is om binnen alle budgetten NEO aan te schaffen.

(NEO)

Neo

Winstgevendheid

24-uurs koers

7 Days Change

Marktkapitalisatie

Bezit Neo in slechts een paar minuten

Aanmelden

Registreer gratis een handelsaccount bij eToro door enkele gegevens op te geven, zoals jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer

Storten

Selecteer de gewenste veilige betaalmethode en voer de minimale storting uit om jouw account te financieren.

Begin met handelen

Kies jouw crypto uit door te klikken op ‘Trade Markets’, stel je risicolimieten in en klik op ‘Open Trade’ om jouw investeringsreis te starten.

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom handelen in plaats van NEO kopen voor een goedkoop en snel rendement?

1

Je hebt geen wallet nodig

Je handelt op de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en te bewaren.

2

Je kan standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals een creditcard, bankpas en bankoverschrijvingen.

3

De transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

De transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en de opnames worden onmiddellijk in jouw account weergegeven.