Stellar Lumens (XLM) kopen

Iedereen met een aanzienlijke kennis van cryptocurrencies zal jou vertellen dat er duizenden varianten van hen zijn en winstgevend beleggen een einddoel vereist. De verschillende valuta vereisen veelal uiteenlopende benaderingen voor succes. Stellar Lumens is het crypto token van de Stellar blockchain, welke in 2014 gelanceerd werd. Het werkt net als Ripple, alhoewel er enkele opmerkelijke verschillen zijn. Het primaire doel van de bovenliggende blockchain is om mensen gemakkelijk en direct geld te laten verzenden en ontvangen, waar ter wereld zij zich ook bevinden.
Stellarlogo

(XLM)

Stellar

Prijs

€0.08

24-uurs koers

-0.18

7 Days Change

13.42

Marktkapitalisatie

€1.61B

Bezit Stellar in slechts een paar minuten

Aanmelden

Registreer gratis een handelsaccount bij eToro door enkele gegevens op te geven, zoals jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer

Storten

Selecteer de gewenste veilige betaalmethode en voer de minimale storting uit om jouw account te financieren.

Begin met handelen

Kies jouw crypto uit door te klikken op ‘Trade Markets’, stel je risicolimieten in en klik op ‘Open Trade’ om jouw investeringsreis te starten.

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom in plaats van kopen voor een snelle beleggingswinst gaan via handelen in Stellar?

1
Je hebt geen wallet nodig

Jij handelt in de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en/of te bewaren.

2
Jij kan alle standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals credit- of bankkaart en bankoverschrijvingen.

3
Transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

Transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en opnames worden direct in jouw account weergegeven.

Koop nu Stellar

De ultieme beginnershandleiding voor het handelen in Stellar

Wat is een Stellar makelaar?

Een uitstekende makelaar helpt jou bij het kopen, verkopen en verhandelen van jouw tokens en biedt eveneens een platform waarmee jij jouw portfolio kunt bewaken. Jij kan daarmee updates, actuele standen bekijken en de richting van jouw transactie bepalen.

Wat is een CFD?

CFD’s, wat staat voor ‘Contract for Difference’, is een methode om te beleggen waarbij je zelf niet over cryptocurrency hoeft te beschikken. Jij verdient winst door te handelen op de koersbewegingen van deze activa. Dus in plaats van echte Stellar tokens te kopen, kan jij een contract ondertekenen met een platform dat het al heeft, waarin staat dat het prijsverschil op een handelspaar (bijvoorbeeld XLM / USD) aan het einde van een bepaalde periode wordt uitbetaald . Dit betekent dat je het prijsverschil ontvangt als de prijs omhoog gaat, maar het betekent alsook dat jij het platform moet betalen indien de prijs omlaag gaat. CFD’s kunnen een zeer lucratieve benadering zijn van de handel in crypto.

Wat is het voordeel van regularisatie?

Regulering is een waarborg voor alle partijen die betrokken zijn bij het transactieproces. Platforms moeten zich houden aan de KYC / AML voorwaarden, terwijl van gebruikers wordt verwacht dat ze alle vereiste informatie verstrekken die hen identificeerbaar maakt. Gebruikers van gereguleerde platforms kunnen vervolgens verwachten voordelen te plukken van depositoverzekeringen dankzij de integriteit van tussenpersonen welke onderworpen zijn aan deze openbare controle. Regelgevende instanties zoals de SEC in de Verenigde Staten en de FCA in het Verenigd Koninkrijk geven richtlijnen uit waar makelaars zich bij hun activiteiten aan moeten houden.

Wat is de beste betaalmethode voor het kopen van Stellar?

Stellar blockchain berekent onkosten die zo laag als 0.00001 XLM kunnen zijn, maar jij moet dan wel de beste betaalmethode uitkiezen om van die relatief lage kosten te kunnen genieten. Koop Stellar met contant geld Dit is alleen mogelijk in een face-to-face transactie tussen individuen en het kan riskant zijn. Andere varianten zijn bankdeposito’s en bankoverschrijvingen. Bankdeposito’s kunnen worden vertraagd en zijn misschien niet de allerbeste keuze indien je haast hebt. Koop Stellar met PayPal Je kan PayPal enkel in beperkte rechtsgebieden gebruiken. Wanneer het echter beschikbaar is op een gereguleerd platform, dan is het misschien wel de goedkoopste en snelste optie. Koop Stellar met crypto Dit is eenvoudiger als jij al over crypto in je portemonnee beschikt. Jij kan BTC, ETH of XRP gemakkelijk via verschillende platforms direct naar XLM converteren.

Het verificatieproces

Met richtlijnen welke heel duidelijk in allerlei verschillende rechtsgebieden worden vermeld, moet een makelaar zich hieraan houden wat betreft het openen van een rekening en bijbehorend transactiebeheer. Elke nieuwe rekeninghouder moet in sommige gevallen dus persoonlijke identificatiedocumenten verstrekken die zijn uitgegeven door een overheidsinstantie, plus een creditkaartafschrift. Wat de woonplaats betreft, kan eveneens een adresbewijs vereist zijn alvorens een nieuwe account geverifieerd kan worden. Op sommige platforms kan geen enkele gebruiker opnames maken totdat de verificatie is voltooid. Voor lange termijn accountgebruikers moet, als een identificatiemiddel verloopt, een vernieuwde versie worden verstrekt om jouw account lopende te houden.

Lang versus kortlopend beleggen

Langdurig investeren in cryptocurrencies is wat jij moet doen als je verwacht dat de waarde van een token in de loop van de tijd aanzienlijk zal stijgen. Zoals bij Bitcoin of Ethereum, waarvan de waarde op de lange termijn is geneigt te stijgen. Stellar Lumens bevindt zich in een goede positie dankzij het specifieke gebruik, welke gericht is op mogelijk dagelijks gebruik. Het is een token dat mogelijkerwijs een heel goede toekomst aanbiedt en één die alsook veel wordt verhandeld. Het is, met de groeiende mogelijkheid van een wereldwijde acceptatie, wellicht een betere optie om er op lange termijn in te investeren.

Waarom kopen in plaats van handelen in XLM?

Kopen houdt in het aanschaffen van tokens waarvan jij denkt dat die qua waarde in de toekomst zullen stijgen en het opzetten van een wallet om ze er in op te slaan. Het is een eenvoudigere manier om op de financiële markt te spelen en de druk van korte termijn handel te verspreiden. Maar het houdt er wel een veel complexere werkwijze op na dan handel via een makelaar. De meeste beleggers die voor de lange termijn gaan, hopen dat de munt na een periode van 5 tot 10 jaar veel relevanter zal zijn.

Welke bijkomende kosten zijn er bij het kopen van Stellar?

Er zijn enkele kleine onkosten verbonden aan het kopen van Stellar. Hier is een kort overzicht:

Transactiekosten Transactiekosten zijn in de meeste platforms minder dan 5% en veranderen niet in de loop van de tijd. Je moet echter op je hoede zijn voor blockchain kosten bij zogenaamde ‘Proof of Work’ (PoW) crypto’s.  Depositokosten De aanbetalingskosten zijn afhankelijk van het gebruiksplatform. Sommige platforms brengen niets in rekening voor het doen van stortingen. Een belegger zal de kosten, waar mogelijk, graag willen minimaliseren en iedere vergoeding waarvan wordt afgezien is dan ook een stimulans.

Alternatieve crypto valuta's

Investeren is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in rechtsgebieden waarin de beschreven handel of investeringen verboden zijn en alleen mogen worden gebruikt door dergelijke personen en op een manier die wettelijk is toegestaan. Uw belegging komt mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming in uw land of woonstaat. Voer daarom uw eigen due diligence uit. Deze website is gratis voor u, maar we kunnen commissie ontvangen van de bedrijven die we op deze site aanbieden. Klik hier voor meer informatie.