HomeCryptovalutaTezos (XTZ)Tezos Kopen

Hoe Tezos te kopen

Tezos heeft de reputatie van de coin met de grootste ICO tot 2017 te zijn, en dit blijkt uit zijn plaats in de top 20 van cryptovaluta’s op de wereldmarkt. Veel mensen die de prestaties van Bitcoin de afgelopen twee jaar hebben gevolgd, willen ook graag meer weten over andere coins en tokens met vergelijkbare mogelijkheden.

Na het beoordelen van de beste cryptomakelaars en -platforms, presenteren we hier de beste manier om Tezos (XTZ) te kopen met een creditcard, bankoverschrijving, PayPal en andere digitale betaalmethoden. Voor mensen die de optimale werkmethoden willen weten bij het kopen en verhandelen van Tezos, zal deze gids alle basiskennis bevatten die jij maar weten moet.

(XTZ)

Tezos

Prijs

24-uurs koers

7 Days Change

Marktkapitalisatie

Bezit Tezos in slechts een paar minuten

Aanmelden

Registreer gratis een handelsaccount bij eToro door enkele gegevens op te geven, zoals jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer

Storten

Selecteer de gewenste veilige betaalmethode en voer de minimale storting uit om jouw account te financieren.

Begin met handelen

Kies jouw crypto uit door te klikken op ‘Trade Markets’, stel je risicolimieten in en klik op ‘Open Trade’ om jouw investeringsreis te starten.

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom handelen in plaats van Tezos kopen voor een goedkoop en snel rendement?

1

Je hebt geen wallet nodig

Je handelt op de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en te bewaren.

2

Je kan standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals een creditcard, bankpas en bankoverschrijvingen.

3

De transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

De transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en de opnames worden onmiddellijk in jouw account weergegeven.

Koop nu Tezos

5 dingen om te overwegen als jij Tezos wilt kopen

Beleggers die Tezos willen aanschaffen, moeten er rekening mee houden dat er essentiële zaken op de checklist staan die ze aan moeten vinken. Het volgende is hierbij belangrijk om te overwegen.

Kies zorgvuldig een veilige betalingsmethode naar wens uit

Hoe betaal je voor Tezos? Als jij gewend bent aan online betalingen en overboekingen, dan ben je al op bekend terrein. Ondanks de verschillende betalingsmethoden om uit te kiezen bij het kopen van Tezos, moet er verder bepaald worden wat veilig en zeker is. Bovendien is voor het verhandelen van crypto, zoals bij de meeste andere investeringsbeslissingen, tijd van essentieel belang en je wilt het zodoende niet missen wanneer er zich een goede kans voordoet. Je kan in dit geval dus beter voor een optie kiezen die jou een voordeel geeft in termen van verwerkingssnelheid.

Moet jij jouw eigen wallet opzetten?

In tegenstelling tot andere investeringen, die mogelijk geen speciaal opslagmedium vereisen, zijn cryptovaluta’s anders. Tezos moet namelijk opgeslagen worden in op maat gemaakte wallets die andere digitale valuta’s mogelijk niet gebruiken. De meeste coins hebben namelijk hun eigen unieke wallets en enkele andere uitvoeringen passen meerdere opslagmogelijkheden toe. Afhankelijk van het platform dat jij gebruikt, heb je mogelijkerwijs ook zonder enig gedoe de toegang tot een wallet. Je moet het zeker overwegen om eerst jouw eigen wallet in te stellen alvorens je Tezos aanschaft, om zo een naadloze transactie te garanderen.

De kosten vergelijken

Wanneer je Tezos koopt, zijn de geldende tarieven op de spotmarkt in verschillende landen veelal universeel. Wat echter anders kan zijn, zijn de bijbehorende kosten en individuen die nieuw zijn in de handel, weten misschien niet dat dit zo is. Welnu, dit is wel degelijk het geval en het is belangrijk om dat te weten.

Als jij voor 100 dollar aan Tezos koopt, zou je uiteindelijk 102 dollar moeten betalen. Het verschil is misschien maar 2 dollar, maar het kan ook zomaar betekenen dat je ter waarde