HomeCryptovalutaTezos (XTZ)Tezos Kopen

Tezos kopen

Ethereum kan dan wel het meest bekende smart contract platform zijn, maar het is zeker niet de enige. In de laatste twee jaar zijn er andere projecten ontstaan met soortgelijke eigenschappen. Één van Blockchain’s baanbrekende succesverhalen is die van Tezos, dit project had een omzet van $200M tijdens zijn ICO in 2017. Sinsdien heft Tezos doorgezet, waarbij er updates zijn uitgevoerd en de dingen zijn aangescherpt, wat nodig is in de toenemende competitie van de cryptowereld.

(XTZ)

Tezos

Prijs

24-uurs koers

7 Days Change

Marktkapitalisatie

Bezit Tezos in slechts een paar minuten

Aanmelden

Registreer gratis een handelsaccount bij eToro door enkele gegevens op te geven, zoals jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer

Storten

Selecteer de gewenste veilige betaalmethode en voer de minimale storting uit om jouw account te financieren.

Begin met handelen

Kies jouw crypto uit door te klikken op ‘Trade Markets’, stel je risicolimieten in en klik op ‘Open Trade’ om jouw investeringsreis te starten.

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom traden in plaats van Tezos kopen voor een snelle winst?

1

Je hebt geen wallet nodig

Jij handelt in de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en/of te bewaren.

2

Jij kan alle standaard betaalmethoden gebruiken

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals credit- of bankkaart en bankoverschrijvingen.

3

Transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

Transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en opnames worden direct in jouw account weergegeven.

Koop nu Tezos

Tezos kopen met een aanbevolen broker

Een broker kiezen die zowel goed staat aangeschreven als eentje die gereguleerd is, is extreem belangrijk wil je dat zij jouw belangen vertegenwoordigen. Middels onze uitgebreide ervaring in deze niche, hebben we enkele van de beste brokers van de business uitgekozen. Hieronder kun je meer te weten komen over de lidmaatschap van elke broker.

De ultieme beginnersgids om Tezos te traden

Wat is Tezos broker?

Een Tezos broker zal jou helpen om jouw gewenste cryptomunt te kopen, verkopen en traden. Je kunt je account dashboard beheren, voortgang zien van je portfolio en hulp en advies ontvangen voor het maken van trade-beslissingen. De meeste brokers gebruiken ook een account manager om voor een persoonlijkere klantenservice te zorgen.

Wat is a CFD?

Contracten gebaseerd op verschil zijn aanzienlijk toegenomen in cryptotrading, aangezien zij een soortgelijke  manier vertegenwoordigen voor korte tot middelmatige investeringen in cryptomunten. Een  CFD contract stelt een verwacht aantal, prijs en een tijd van de cryptomunt vast. Zodra die tijd op is,  dient het verschil in waarde van deze cryptomunt betaald te worden – indien de token is toegenomen,  zal jij worden uitbetaald aan de hand van de toename in prijs.

Wat is het voordeel van regulatie?

Cryptomunten kopen van regulerende brokers is veilig wegens meerdere redenen. Als eerste ben je ervan verzekerd dat de broker alles op legale wijze uitvoert en dat ze er niet vandoor zullen gaan met je geld. Dit zorgt voor rust. Ten tweede kan je investering niet zomaar verdwijnen mochten de crypto-wetten aangepast worden, wat wel zou kunnen gebeuren met een ongereguleerde broker.

Wat is de beste betaalmethode om Tezos te kopen?

De toonaangevende brokers zullen tradingfees zo laag als 0.10 procent geven en tussen 0.10 en 0.35 XTZ aan opname-fees. Om Tezos te kopen, dien je een doel vast te stellen. Mocht je het niet erg vinden wanneer de betalingen voltooid worden, kun je enige beschikbare bethaalmethode kiezen op ons platform. Maar er zijn veel mensen die de overdrachtstijd in achting nemen en dan kiezen voor de meest efficiënte.

Tezos kopen met contant geld

De meeste platforms staan gaan contant geld overschrijvingen toe en hetgeen wat er het dichtst bij komt zijn bankoverschrijvingen. Afhankelijk van waar je woont, kan dit niet mogelijk zijn. In andere gevallen kunnen bankoverschrijvingen direct uitgevoerd worden.

Tezos kopen met creditcard

Platforms met creditcard ondersteuning zijn steeds populairder. Met de garantie voor de betaling is dit de bekendste betalingswijze.

Tezos kopen met Bitcoin, Ethereum, etc.

Net zoals met verscheidene andere cryptomunten, is het goedkoper om XTZ te kopen met andere cryptomunten. Je hoeft enkel de BTC of ETH over te schrijven naar je platform account en dan kun je hiermee Tezos kopen. Het verificatieproces Een broker dient gebruikersdetails te verifiëren die zijn opgegeven in de documenten. Dit is belangrijk omdat het de naleving van AML/KYC regulaties garandeert. Na het uploaden van je persoonlijke gegevens, zal de broker checken of de namen en gegevens van de gebruiker ID overeenkomt met de opgegeven accountgegevens. Aangezien creditcard betalingen ondersteunt wordt door de meeste brokers, kan er verzocht worden om een recente creditcard afschrijving te laten zien. Verificatie is meestal voltooit binnen een paar uur.

Lange- vs kortetermijn investering?

Als je XTZ koopt en wacht tot het toeneemt, zal je wellicht op de lange termijn bezig zijn. Je zult je winst op een later moment binnenhalen. Een gebruikelijke manier op de korte termijn is om de CFD te betreden en te traden op de prijsschommeling van de token, om op snelle wijze te kunnen verdienen. Cryptotraders kopen vaak meerdere soorten tokens tegelijkertijd, en verkopen deze en kopen weer nieuwe als de prijzen van de markt opschuiven. Kortetermijn traders maken historisch gezien minder winst, maar hun winst komt sneller terwijl het jaren kan duren voordat je betaald wordt met een langetermijn investering.

Waarom Tezos kopen in plaats van traden?

Tezos kan niet worden geacht als een stilstaande token, het heeft genoeg aandacht gekregen en wordt als een stabiele en veelbelovende eenheid beschouwd. De token heeft dankzij zijn activiteit een prijs progressie waar een trader van kan profiteren. Op den duur zal deze munt je absoluut aan kapitaal winnen. Dit kan een goede reden zijn om de token voor meerdere jaren vast te houden. Als je hiervoor kiest, dien je de verschillende soorten beschikbare wallets te onderzoeken, uit te zoeken hoe je je persoonlijke sleutel beschermt en te kijken hoe je een koud wallet opslagapparaat koopt om je investering te beschermen.

Welke kosten zijn er verbonden aan het kopen van Tezos?

Wanneer je XTZ koopt, kun je wellicht heffingen ondervinden voor het storten en overschrijven, afhankelijk van het platform dat je gebruikt.

Transactie-heffingen

Elke cryptomunt heeft te maken met heffingen die ofwel netwerk-gerelateerd (gebaseerd op blockhain kosten) ofwel trading platform-gerelateerd kunnen zijn. De laatste tijd vragen de meeste platforms minder dan 5% commissie, en in bepaalde gevallen kunnen sommige platforms hier zelfs van afzien. Sommige brokers bieden concurrerende prijzen, wat tevens dient als extra motivatie om te investeren.

Kosten voor storten

Enkele platforms vragen geen stortingskosten. Je kunt je storting maken middels je gewenste betaalmethode. Een storting gemaakt met PayPal, indien ondersteunt, brengt de minste kosten met zich mee.  

Alternatieve crypto valuta's