HomeCryptovalutaWanchain (WAN) Koers

Wat is Wanchain - Een virtuele valuta of zit er meer achter schuil?

Wanchain logo
Wanchain (WAN)
...
24u prijsverandering
...
7-daagse prijsverandering
...
Marktkapitalisatie
...

Wanchain is het blockchainplatform dat alle bestaande blockchains samen wil laten komen. Hiermee is een opzet gemaakt voor een blockchain zonder grenzen. De grote naam achter de Wanchain blockchain is Jack Lu en dat maakt investeren in Wanchain al direct interessant.


De Wanchainmunt is op dit moment vooral een sterke optie om te HODL-en. De toekomstvoorspellingen voor Wanchain zien er namelijk goed uit: experts waarderen de munt namelijk veel hoger dan de actuele koerswaarde. We hebben Wanchain op Binance zien komen en je kunt hier direct beginnen met Wanchain kopen.

Wat is Wanchain (WAN)?

Wanchain wordt vaak vergeleken met Ripple, maar de vraag is of dit wel terecht is. Wanchain heeft namelijk de features van Ripple, maar gaat verder door een cross-chain-protocol op te zetten. Dit betekent concreet dat het een verbinding vormt tussen alle mogelijke cryptovaluta en de mogelijkheden om te investeren, lenen of betalen met digitale valuta. Wanchain heeft daarbij gedacht aan letterlijk alle factoren die een grote rol van betekenis gaan spelen.


Zo komt er een decentrale exchange en een wallet waarin veel verschillende cryptomunten opgeslagen kunnen worden. Wanneer we Wanchain vergelijken met Ethereum, valt direct op dat Wanchain juist de bovenliggende laag is waarmee Ethereum verbonden kan worden aan andere blockchains. Een ander verschil is dat Ethereum het Proof of Work-protocol gebruikt, een protocol dat steeds minder populair wordt. Wanchain gebruikt een Proof of Stake-protocol. Dit heeft twee voordelen:

  • De transactiekosten vallen in de meeste gevallen lager uit;
  • Je kunt de Wanchain staken in de wallet tegen interest.

Wanchain kopen of niet?

Wanchain wordt het blockchainplatform van de toekomst genoemd. We zien grote kansen voor het platform omdat er steeds meer blockchainprojecten opgezet worden. Deze hebben als losstaande platformen constant hetzelfde probleem. Er moet gewerkt worden aan naamsbekendheid, marktkapitalisatie en er moet een sterke en actieve community opgezet worden. Wat gebeurt er wanneer alle blockchains aan elkaar gekoppeld worden?


Op dat moment kunnen alle mensen via het Wanchainplatform investeren in alle mogelijke munten. Daarnaast wordt het makkelijker om een ICO met een groot bereik op te zetten, of een applicatie te ontwikkelen die op verschillende platformen gebruikt kan worden. Dit betekent concreet dat een toename van blockchaintoepassingen zorgt voor een prijsstijging van Wanchain. Zeker nu de WAN/EUR nog zeer aantrekkelijk staat. Deze cryptomunt is echter pas zeer onlangs live komen te staan.


Januari 2018 was het moment waarop de Wanchain op de markt gebracht werd. Wanchain kopen kan echter pas sinds korte tijd. Website van Wanchain: https://www.wanchain.org/Aanbevolen plaatsen om Wanchain te handelen

1
Min. Deposit
$50
Exclusive promotion
Our score
10
Start trading
Description:
Payment methods
Overschrijving, Overschrijving
Full regulations list:
CySEC, FCA
2
Min. Deposit
$1
Exclusive promotion
Our score
9.3
FCA geregeld crypto-uitwisseling met 4500+ digitale activa beschikbaar voor de handel
Ondersteunt gebruikers uit meer dan 100 landen, waaronder de Verenigde Staten en Canada
Intrekken uw geld via PayPal of andere betaalmethoden
Start trading
Description:
Coinbase is een van de eerste plaatsen die maakte het gemakkelijk om Bitcoin te kopen en is sindsdien uitgegroeid tot een alom vertrouwde uitwisseling in de markt.
Payment methods
Kredietkaart, Debetkaart, Euro bank account, 3D-beveiligde creditcard
Full regulations list:
3
Min. Deposit
$60
Exclusive promotion
Our score
8.7
Toegankelijk wereldwijd betekent dat u kunt Cryptos kopen, ongeacht waar je bent
Bespaar op deviezen vergoedingen door het betalen in uw lokale valuta met meer dan 47 valuta's beschikbaar
Laagste vergoedingen op de markt, zodat u kunt meer crypto krijgen, terwijl minder betalen
Start trading
Description:
UK-based Crypto uitwisseling bedrijf met FCA licentie. Wereldwijde dekking van meer dan 180 landen en ongekende 48 staten van de VS. Buy & sell cryptocurrencies maakt niet uit waar je bent."
Payment methods
Kredietkaart, Debetkaart, Skrill, Neteller, Overschrijving, Bitcoin
Full regulations list:
FCA

Wanchain koers: de actuele WAN waarde

De market cap van Wanchain gaat langzaam maar zeker richting de 1 miljard. Dit is verhoudingsgewijs een lage waarde, maar dit is misleidend. De koerswaarde van de WAN ligt namelijk nog relatief laag. Experts stellen dat de waarde van de WAN richting de 25 euro moet gaan in 2018 en dát maakt het interessant. De koers staat op dit moment namelijk nog onder de €10. Een goede investering voor de toekomst wanneer je kiest voor HODL.Wat is HODL?

HODL is het vasthouden van een cryptomunt om een langeretermijninvestering te doen. Dit is dus geen kwestie van investeren en proberen zo snel mogelijk winst te maken. Het gaat om het investeren van geld dat je ook een langere tijd kunt missen. Wanchain is een project met een roadmap die op dit moment al doorloopt tot 2021. Alle stappen zijn direct te zien op de website van het platform en dat verschaft duidelijkheid en zekerheid. Helemaal met het team dat achter Wanchain zit.Waarom Wanchain de toekomst heeft

Wanchain is een platform van de toekomst omdat het samenwerkt met twee pijlers binnen de digitale markt. Dit zijn ICON en AION. ICON is het platform dat de connecties maakt, AION is het protocol van de toekomst voor Wanchain en het Wanchainplatform is het overkoepelende geheel waar de digitale munten en blockchaintoepassingen samenkomen. Daarnaast moeten we het team noemen van Wanchain. Soms kom je grote namen tegen wanneer je zoekt naar een munt om in te investeren.


Bij Wanchain gaat het net een stapje verder. Het team bestaat namelijk uit wiskundigen, programmeurs met jarenlange ervaring en de grote namen uit de wereld van cryptografie. En dat allemaal onder de leiding van Jack Lu. Wanchain is simpelweg niet over het hoofd te zien en wordt nu al het grootste blockchainproject ooit genoemd. Wanchain zit echter pas in de beginfase. Het heeft een werkend product, maar werkt nog dagelijks hard aan uitbreidingen. Zorg er daarom voor dat je er op tijd bij bent!Voordelen en nadelen aan Wanchain

Voordelen aan Wanchain:

  • Groot platform als overkoepelend geheel voor cryptovaluta
  • Sterk team achter het platform
  • Samenwerkingen met ICON en AION
  • Er bestaat behoefte aan het platform

Nadelen:

  • Wanchain was aanvankelijk een ERC20-token maar heeft dit aangepast, waardoor er gebruik gemaakt moet worden van de Wanchain-wallet
  • De aanloopfase naar de exchange duurde zolang dat de tag #whenchain in het leven geroepen werd
  • Het platform zit pas in de eerste fase: het meeste werk moet nog verzet worden en dat kán als nadeel bestempeld worden


Wanchain kopen

Wanchain is sinds korte tijd te koop op Binance. Heb je echter geen cryptovaluta, dan kun je niet op deze exchange terecht. We raden in dat geval Litebit en AnyCoinDirect aan. Dit zijn fiatexchanges. In het geval van Litebit betekent dit dat je met iDeal geld kunt storten om je eerste cryptomunten aan te schaffen.


Ga je naar AnyCoinDirect, dan kun je met een IBAN-betaling geld storten. Koop altijd de cryptomunten met een sterke waarde. Je kunt kiezen voor Bitcoin of Ethereum. Deze neem je mee naar Binance om daar vervolgens WAN te kopen, voordat de prijzen gaan stijgen.Aanbevolen plaatsen om Wanchain te handelen

1
Min. Deposit
$50
Exclusive promotion
Our score
10
Start trading
Description:
Payment methods
Overschrijving, Overschrijving
Full regulations list:
CySEC, FCA

Alternatieve cryptovaluta’s

Bekijk meer cryptovaluta’s
Bitcoin logo
Bitcoin
BTC
...
...
Ethereum logo
Ethereum
ETH
...
...
Tether logo
Tether
USDT
...
...
Ripple logo
Ripple
XRP
...
...
Bitcoin Cash logo
Bitcoin Cash
BCH
...
...