HomeCryptovalutaZcash (ZEC) KoersZcash Kopen

Zcash kopen

Cryptocurrencies worden vaak geprezen om privé en anoniem te zijn. Alhoewel dit niet voor alle tokens geldt, hebben sommige inderdaad deze functies. Zcash kent een gezonde gemeenschap die zijn focus op privacy en anonimiteit roemt. Het wordt doorgaans tussen veelgebruikte cryptocurrencies vermeld, maar zoals vaker het geval is met tokens die minder populair zijn, is dat veel mensen geen idee hebben wat Zcash is of waarom iemand erin geïnteresseerd zou kunnen zijn. Wat de beloften en mogelijkheden betreft, zijn er volgens ons verschillende redenen om zeker met Zcash te handelen.

(ZEC)

Zcash

Prijs

24-uurs koers

7 Days Change

Marktkapitalisatie

PayPal logo
Mastercard logo
Visa logo
Bank Transfer logo
Skrill logo
Neteller logo

Waarom in plaats van kopen voor een snelle beleggingswinst gaan via handelen in Zcash?

1
Je hebt geen wallet nodig

Jij handelt in de prijsbeweging van de munt zonder deze te hoeven kopen en/of te bewaren.

2
Jij kan alle standaard betaalmethoden gebruiken:

Alle gereguleerde makelaars accepteren populaire betaalmethoden zoals credit- of bankkaart en bankoverschrijvingen.

3
Transacties gaan snel en opnames zijn eenvoudig

Transacties worden binnen enkele seconden uitgevoerd en opnames worden direct in jouw account weergegeven.

Koop nu Zcash

De ultieme beginnershandleiding voor het handelen in Zcash

Wat is een Zcash makelaar?

Een makelaar is een platform waarmee jij Zcash kan kopen, verkopen of verhandelen door een CFD aan te gaan. Deze platforms zijn wereldwijd toegankelijk. Wanneer er mogelijkerwijs een bepaalde voorkeur van makelaar niet toegankelijk is, dan zijn er altijd nog andere gereguleerde makelaars die jij kan gebruiken.

Wat is een CFD?

Een steeds populairder wordend beleggingstraject zijn CFD’s of te wel Contracts for Difference. In deze contracten komen twee partijen overeen het verschil in prijsbeweging te verstrekken van een bepaald type activa. Jij kan zo bijvoorbeeld voor 300 ZCash een CFD tekenen welke twee maanden duurt. Aan het einde van die twee maanden, indien de waarde van Zcash is gestegen, dan krijg jij het prijsverschil in waarde uitgekeerd. Aan de andere kant, indien de waarde is verminderd, dan moet jij jouw handelsplatform het verschil bijbetalen. CFD’s zijn een unieke investering omdat je helemaal niet over de onderliggende crypto hoeft te beschikken, maar je toch in staat bent om van de toegevoegde waarde te kunnen profiteren.

Wat is het voordeel van regularisatie?

Zcash makelaars zijn verantwoording verschuldigd aan de regelgevende instanties die beschikbaar zijn op hun vakgebied. Als financiële dienstverlener wordt namelijk van een makelaar verwacht dat deze een aantal waarborgen aanbiedt om zijn gebruikers te beschermen. Een belegger zal dus veel beter af zijn met een gereguleerde makelaar, al wetende dat er een vaststaande norm is voor zijn activiteiten.

Wat is de beste betaalmethode voor het kopen van Zcash?

Zcash kopen met behulp van een bepaalde betaalmethode is op sommige platforms mogelijk, maar niet op een ander. Koop Zcash met contant geld Het is op veel platforms moeilijk om met contant geld Zcash te kopen. In plaats daarvan kan jij bankoverschrijvingen gebruiken om jouw account te crediteren op platforms die fiat-valuta accepteren. Koop Zcash met Bitcoin of Ethereum Jij kan op verschillende platforms Zcash met Bitcoin of Ethereum kopen. Dit geeft jou onmiddellijk de waarde van jouw tokens in je account. Koop Zcash met een Creditkaart Je kan Zcash op de meeste cryptoplatforms kopen met een creditkaart. Dit is de allersnelste en populairste aankoopmethode. Het verificatieproces De meeste makelaars gebruiken vergelijkbare verificatieprocessen. In dit verband zijn er aanvaardbare identificatiedocumenten die moeten worden verstrekt wanneer een gebruikersaccount wordt geregistreerd. Door de overheid verstrekte persons- en adresbewijzen zijn in dit geval acceptabel. Van gebruikers van een eerste creditcard wordt in sommige gevallen alsook een rekeningafschrift verwacht. Een belegger kan gebruik maken van de makelaarsdiensten zodra deze details geverifieerd zijn. In jouw accountdashboard zie je op sommige platforms een vinkje om aan te geven dat jij inderdaad geverifieerd bent. Bij anderen ontvang jij hiervan een aparte melding.

Lang versus kortlopend beleggen

De handel in cryptocurrencies is een groeiende investeringsmogelijkheid. In plaats van voor een enkele token te kiezen en erop te gaan zitten, kopen en verkopen handelaars afhankelijk van de marktsituatie voortdurend verschillende tokens. Hierdoor hebben ze altijd waardevolle tokens bij de hand, opdat ze zo laag kunnen kopen om deze daarna in een korte tussenpoze weer hoog te kunnen verkopen. Op de korte termijn kan een handelaar dus profiteren van de prijsverschillen in de aan- en verkoopkoersen. Dit geeft de belegger onmiddellijk liquiditeit. Aan de andere kant geeft het kopen voor op de lange termijn aan dat de belegger de voorkeur geeft aan een waardestijging zonder de directe wens om te hoeven verkopen.

Waarom kopen in plaats van handelen in Zcash?

Zcash is één van de relatief weinige cryptocurrencies met een waarde van enkele tientallen dollars. De prijsprestaties zijn grotendeels afgestemd op die van Bitcoin. Vanwege deze unieke propositie is er daarom altijd een kans dat de valuta aanslaat, waardoor er ruimte ontstaat om kapitaalwinst te boeken. Dus in plaats van te proberen de prijsgolven te berijden, kan een belegger zich op de lange termijn richten en zich op z’n gemak voelen, ongeacht de richting van de financiële markt.

Welke bijkomende kosten zijn er bij het kopen van Zcash?

Transactiekosten Je kan verwachten transactiekosten te moeten betalen bij het kopen van Zcash. Afhankelijk van het platform betaal jij mogelijkerwijs handels-, opname- en stortingskosten. Depositokosten Sommige platforms brengen geen aanbetalingskosten in rekening en andere wel. Dus als jij toegang hebt tot platforms met lage kosten, dan kan je deze gebruiken en genieten van de mogelijke besparingen.

Alternatieve crypto valuta's