HomeHandleiding voor een account aanmaken bij eToro

Handleiding voor een account aanmaken bij eToro

5 gemakkelijke stappen om direct een account aan te maken bij eToro

  • Ga naar eToro om een account aan te maken;
  • Bevestig uw mailadres;
  • Doe een storting bij eToro zodat u saldo hebt;
  • Kies de cryptovaluta die u wilt kopen;
  • Bevestig uw aankoop.

Wil u eerst meer te weten komen over de mogelijkheden en de voordelen van het handelen bij eToro? Leest u dan eerst onze eToro broker review.

Cryptovaluta kopen bij eToro: hoe werkt het?

Cryptovaluta kopen wordt makkelijker wanneer u een goede crypto broker vindt. Een account aanmaken bij eToro is binnen een aantal minuten klaar, inclusief het voltooien van de eerste storting zodat u direct kunt beginnen met handelen. We hebben een handige handleiding gemaakt waarmee u binnen een paar minuten uw hele account gereed hebt en kunt beginnen met het kopen van de cryptovaluta die u wenst.

Ga naar eToro om een account aan te maken

Registeren bij eToro met de knop rechtsboven in beeld

U begint door naar de website van eToro te gaan. In de afbeelding hierboven ziet u direct de knop staan waar u een account aan kunt maken. U krijgt verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om een gratis account aan te maken door uw mailadres op te geven en een naam aan te maken. U kunt er ook voor kiezen om direct via Facebook of Google een account aan te maken. Hebt u een account aangemaakt, dan bevestigt u uw mailadres of telefoonnummer en kunt u direct verder.

eToro is gewoon in het Nederlands beschikbaar. Krijgt u een Engelse website te zien tijdens het openen van de website? Klikt u dan op de vlag bovenin beeld om de taal naar het Nederlands te zetten.

Geld storten bij eToro

U logt in met uw gebruikersnaam, Facebook- of Googleaccount en komt vervolgens op de interface van eToro terecht. Hier vindt u linksonder in beeld de knop die u nodig hebt om geld aan uw account toe te voegen.

Geld storten bij eToro

We klikken op de knop en krijgen een overzicht met verschillende manieren om geld te storten. Gezien het gemak van een online portefeuille voor alle platformen die we gebruiken, kiezen we in dit geval voor PayPal:

Stortingsopties bij eToro

We worden vervolgens direct omgeleid naar de website van PayPal nadat we aangegeven hebben hoeveel geld we willen storten bij eToro.

Ripple kopen via eToro

We openen het platform weer en gaan naar de cryptovaluta. In het overzicht zien we vooral veel stijgers, maar omdat we kiezen voor een investering voor de langere termijn, kiezen we Ripple.

Ripple kopen of verkopen

De prijs rechts is de prijs voor het direct kopen van XRP, links is de prijs voor het verkopen van XRP. We kiezen voor Ripple kopen en klikken op de knop.

Een order plaatsen van $ 500 om XRP te kopen

We leggen $ 500 in en kopen Ripple. Vanaf dit punt kunnen we de prijs in de gaten houden, of we kunnen ervoor kiezen om nog meer cryptovaluta te kopen om zo het risico te spreiden. Aangezien u geen cryptovaluta wallet nodig hebt om uw investeringen op te slaan, hoeft u verder niets te doen wanneer u niet meer munten wilt kopen na uw eerste aankoop.

U vindt alle cryptovaluta bij eToro door naar de handelsmarkten links in het menu te gaan en vervolgens ‘Crypto’ bovenin beeld te selecteren. U kunt ook gebruikmaken van de zoekfunctie wanneer u op zoek bent naar een bepaalde munt die u direct wilt kopen zonder omweg.

Cryptovaluta aangeboden bij eToro

Op dit moment kunnen er twaalf verschillende cryptomunten gekocht worden bij eToro:

Tip: U kunt in het overzicht met cryptovaluta direct kopen of verkopen. Wilt u een keuze maken aan de hand van de marktontwikkelingen? Dan klikt u op de naam van de cryptovaluta in het overzicht zelf. U kunt dan de koersontwikkelingen en marktinformatie zien voordat u besluit te kopen of te verkopen. In het geval van Bitcoin kopen krijgt u dan het volgende scherm, waarbij u zelf kunt bepalen of u de feed, de statistieken of de koers wilt bekijken.

Direct de statistieken, grafiek of feed bekijken bij eToro

FAQ

Hoe lang duurt het om een account aan te maken bij eToro?

Het aanmaken van een account kost maximaal vijf minuten. Verbindt u via Facebook of Google, dan kunt u binnen een minuut klaar zijn.

Moet ik met dollar storten bij eToro?

Nee, u kunt gewoon stortingen in euro’s doen. eToro rekent dan zelf de valuta voor u om.

Is eToro betrouwbaar voor handelen vanuit Nederland?

Ja, eToro heeft een licentie van de FCA en de CySEC en is daarmee een bijzonder betrouwbare broker voor de handel vanuit Nederland.

Kan ik PayPal gebruiken vanuit België?

PayPal kan niet gebruikt worden voor stortingen bij eToro vanuit België. U kunt wel gewoon gebruikmaken van alle andere betaalmogelijkheden. Storten met PayPal bij eToro kan wel vanuit Nederland.

Op welke uren kan ik cryptovaluta kopen bij eToro?

U kunt op elk gewenst moment cryptovaluta kopen bij eToro. Ook in de avonden en in de weekenden, aangezien de digitale geldmarkt niet sluit en het platform van eToro altijd bereikbaar is voor de klanten.

Is investeren in cryptovaluta veilig?

Zolang u kiest voor een broker of exchange met de juiste licenties, is het investeren in cryptovaluta zelf veilig. Gezien de volatiele aard van de cryptovaluta is het wel verstandig om risicomanagement toe te passen zodat u niet afhankelijk bent van de koersbewegingen van één munt. Maar dat geldt voor alle financiële investeringen.

Kan ik terecht bij een klantenservice als ik problemen heb?

eToro heeft een bijzonder sterke klantenservice die 24 uur per dag en vijf dagen per week geopend is. Wanneer u problemen ondervindt met het openen van uw account of het doen van een storting, dan kunt u direct gebruikmaken van de vriendelijke en hulpvaardige klantenservice bij eToro.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.